< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Garanti Bankası - %1,99 - Taksitli Avans Hesap - Masrafsız - Kaçırma (7. sayfa)

-
-
Hanım 10 yıldır kullanmadığı garanti hesabını tekrar aktif ettik 2.20 oran verdi çektik 100 bin 12 ay 120 bin olarak ödeyeceğiz. Ben geçen aylardaki 2.49 olanı çektim 50 bin bana vermedi limiti de yükseltmedi. Şuan 40 bin TL kimit var yükseltmediler ve faiz de 4 küsür.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
8 senedir kullanmadığım hesabı sırf bu faiz oranını kaçırmamak için tekrardan aktif ettim.O kadar zaman kullanmadığım için müşteri çekmek için iyi bir faiz verirler diye düşündüm fakat %5 faiz oranı çok fazla geldi.Birkaç defa denedim fakat hepsinde de %5 gözüküyor acaba kabul edip tekrardan mı denemek gerekiyor,basvuruyu tamamlamadan sürekli girçık yapıyorum fakat faiz oranı değişmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
50k 12 ay 2,69'dan veriyor. Perşembe günü faiz kararı var. 500 baz puan indirim olursa kredi, kredili mevduat hesabı ve nakit avans faizleri düşecektir. Faizler düşmeden bankalar yüksek orandan kredi vermeye çalışıyor. 4-5 ay içerisinde ticari kredi ve ticari kart faizleri aylık %2'nin altına gelecektir.
-
1,99 çıkmıyor maalesef.
-
Çok büyük yansıma olmaz. Her ay puan düşürseler bile istediğimiz oranları görmemiz yıl sonunu bulacaktır.Muhtemelen bir düşürüp bir sabit tutacaklar.
Şu an 2,99’dan nakit avans veriyorlar. Faizler %35 civarına gelince 1,99 gibi oranlar görülebilir
Ben de katılıyorum beklendiği gibi büyük yansımalar olmayacak.
Bilgilendirmekte fayda var bu sene ppk toplantısı 8 adet yani her ay değil.Tahminen her toplantı 250 bps düşer
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacktorrance -- 4 Mart 2025; 10:55:6 > -
3.49 dan veriyor işe yaramaz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: BiletlerBiletxD50k 12 ay 2,69'dan veriyor. Perşembe günü faiz kararı var. 500 baz puan indirim olursa kredi, kredili mevduat hesabı ve nakit avans faizleri düşecektir. Faizler düşmeden bankalar yüksek orandan kredi vermeye çalışıyor. 4-5 ay içerisinde ticari kredi ve ticari kart faizleri aylık %2'nin altına gelecektir.
merkez bankasının belirlediği kurala göre faizler düşse bile kredi kartı alışveriş faizi ve kmh düşmeyecek boşuna beklemeyin yani. faizler yaklaşık olarak %35'in altına indiğinde kmh ve nakit avans faizleri inmeye başlayacaktır. yasaklarla ekonomi yönetiyorlar :D
-
-
2,69'dan veriyor bana da ama limit 40.000'de kaldı. hiçbir şekilde artıramıyorum. şubedekiler de yardımcı olmuyor. kredi kartı da aynı. gerçekten garanti ile çalışmak istiyorum da sürekli zorluk çıkarıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pore -- 4 Mart 2025; 16:34:45 > -
Senin puanın yüksektir banka kişiye özel veriyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Boşuna arttırmayla uğraşmayın benim de 40di ilk basta 2.49’dan verdi sonra 100e yükselttim 100ü 3.54’den verdi 50bin altını 2.49’dan veriyor
Bana da 25k için % 2,99'dan 3 aylık avans vermiş.
İlk başta cazip gelir gibi oldu.Yıllık maliyet oranını ve faizlerin düşüş eğiliminde olduğunu düşünerek vazgeçtim.
-
Daha önce de yazmıştım. Kaç keredir 4,40 gösteriyordu. Belki değişmiştir diye bakayım dedim. 1,99'dan verdi. Bilginiz olsun. Arada kontrol etmenizi tavsiye ederim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de 3,94’tü 5 olmuş.
Bende de öyle oldu habire değiştiriyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X