2 Ve altına düşmedikçe ne yazık ki problem. Sene sonu ne olacak bakalım. |
Garanti Bankası - %1,99 - Taksitli Avans Hesap - Masrafsız - Kaçırma (9. sayfa)

-
-
Dostlar 100k kmh hesabı 175k on onaylı artır dediğimde şubeye yönlendirmişti.
Bende bugün şubeye gittim. Manuel de bekliyormuş. %50 yükselir ya da yükselmez dedi. Bu manuel ne oluyor anlamadım. Şube müdürümü onay verecek bakıp
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Anladım hocam. Cevap için teşekkür ederim.
-
Şaka gibi
1'99 dan çıktı buralara kadar
Her gün değişiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benimki de 2.49dan yavaş yavaş 5e çıktı şuan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu 1.99u bi biz göremedik hocam gördüğüm an yapıştırcam
sorun olmaz vereceği varsa verir. emekli seçmeyin şubeye yönlendirir
-
Konuya daha önce yazmıştım. İlk taksit ödeme tarih saçmalığını genel müdürlüğe iletmeme rağmen sorunu çözmediler. Kendi kendime çözerim diye düşünüp avans hesabı iptal ettim, şimdi de sistem 1 ay sonra başvurabilirsiniz şeklinde uyarı veriyor.
Bu tarih değiştirememe olayı herkeste aynı mı acaba!
-
Evet hep 24 ü çıkıyor
Ara ara kontrol edin arkadaşlar. Bende değil ama önerdiğim arkadaş hep 4,34 görüyordu. Dün şansa girip bakmış tekrar 1.99dan aldı 98 bini. Oranlar değişiyor.
İşleminize şubeden devam edebilirsiniz cevabı geldi bana varmı şubeye gitmeden çözüm yolu
Saat kac gibi bakmis
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 6 Mart 2025; 3:25:29 >
28/02 kullanım ödeme her ayın 23. Günü .
Şubeden avans nakit onayda bekliyordu, kimlik tarama istemiş sizden o yüzden buraya yönlendirdi dedi kimliğimi taradı avans hesap takımlandı. 85k verdiler arttıramaz mıyız dedim yok dedi sistem otomatik verdi dedi bende tamam dedim. Eve geldim taksitli nakit avans çekmeyi deneyip oranlara baktım 4.39 dan çıktı bana, bir de yukarıda 175k ya kadar avans hesabınızı yükseltebilirsiniz bildirimi çıktı. Ona tıklayıp 100k yaptım tekrar denedim yine 4.39 çıktı. Sürecim bu şekilde hocam. Ara ara deniyorum. Oran düşer diye.
Ödeme tarihinin değiştirilemiyor olması çok saçma, neden derseniz İş Bankası ve Vakıfbank'ta ödeme tarihi isteğe bağlı olarak seçilebiliyor. Ben ay ortasında ödeme yapacak durumda değilsem, taksitli avansı kullanma işine gelirse gibi bir tavır sergiliyor banka.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 6 Mart 2025; 10:27:21 > -
abiler bna 60 bin veriyor en fazla 100 bine çekmek istedim 2-3 defa her seferinde şubeye davet ediyor daha fazlada denemek istemiyorum arasak sonuç çıkmaz mı acaba
-
hocam merhaba geri dönüş oldu mu? müşteri hizmetlerini aradım şubeye gitmenize gerek yok manuelde bekliyor başvurunuz dediler bana da.
-
bende de öyleydi karıştırıp bulup onayladım sms falan 100k oldu. bir menüye bakın iyice.
Evet, önce avans hesap oluşturmanız gerekiyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X