bütün kampanyalarda şansım yaver gider bunda 2.69 dan babama 100 bin çektim. bana 1 aydır hep 3.94 gösteriyor bir yakalasam 1.99 u 175000 tl var affetmiyecem. |
Bildirim
bütün kampanyalarda şansım yaver gider bunda 2.69 dan babama 100 bin çektim. bana 1 aydır hep 3.94 gösteriyor bir yakalasam 1.99 u 175000 tl var affetmiyecem. |
oran saatlik günlük değişiyor bazen 5 bazen 3.94 bazen 4.36 gibi.siz 5 e denk gelmişsiniz. babama da 4.62 gösteriyordu sonra 2.69 çıktı çektim. |
Oranları sürekli değiştiriyorlar sanırım, banka uygulaması afedersiniz yalama oldu. Gün aşırı girip faiz oranı kontrol eder olduk! |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Valla benim ki de öyle 2 haftadır 4.39 hiç değişmiyor. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba Garanti maaş müşterisitim avans hesabı nasıl açabilirim acaba? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
başvurular-kredi/avans hesab başvurusu diye yapabilirsiniz |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal0067 -- 8 Mart 2025; 20:17:54 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Artık bu orandan veriyor, düşmez bence çekin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
60 bin limit verdi. 175 arttırdık, ön onay geldi fakat şubeden devam edebilirsiniz diyor şimdi… :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |