Avans hesap faiz oranı hep %5.0 görünüyor bende 100.000₺ başvurduğumda şubeden sevam edebilirsiniz diyor sizlere nasıl 1.99 2.29 oran veriyor acaba? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Garanti Bankası - %1,99 - Taksitli Avans Hesap - Masrafsız - Kaçırma (13. sayfa)

-
-
Bana 16 bin sundu kredi kartından 1.99 orandan. Daha fazla nsl artırılıyor bu okadar tanımlanmış limit neye göre.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sanırım düşük faiz için üst limit 100k üzerine çekince faiz oranı artıyor
Avans hesap aylık akdi faiz oranı herkeste %5,00 olarak çıkıyor, avans hesap açtıktan sonra taksitli avans hesap başvurusu yaparken bahsettiğiniz oranlar gözüküyor.
Teşekkür ederim, şimdi buldum ve kapattım.
Size özel kısmında "hızlı limit" bölümünde artık avans hesap çıkmıyor.
Neyse biraz dursun da sonra bakarım artık.
-
Uzun vadede düşünüyorsunuz tabiki de altın yapmanız sizin için iyi olacaktır.
Şuan benim 3.04 olarak görünüyor beklemedeyiz.
Limiti 175.000 ₺ çıkartmak istedim olumsuz bir cevap aldım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kapatıp açınca sorun çıkarıyorum şubeye gelin derse uğraştıracak baya
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geçen ay 2,49’ dan kullanmıştım.
Yeniden istediğimde 5 görünüyor.
Devam edince faiz düşecek mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Devam edince faiz oranı düşmez, burada ne görüyorsanız oran o şekilde yansıyacak!
-
Ben avans hesap açtım, şubeden devam edebilirsiniz diyor maalesef. Acaba avans hesap açıldıktan sonra faiz oranı ne verir? Hala 1.99 ya da 2.29’dan kullanabilenler var mı? Avans hesap açarken 5 gösteriyordu oranı.
benim öyle oldu, kapattım tekrar açmak için şubeye gittim 50bin verdi. Normalde 100dü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AslanAvda -- 9 Mart 2025; 15:21:49 >
Ben bir süredir bekliyorum ama 2.29 dan 1.99 a düşmüyor. Sanırım en son ne çıktıysa onda kalıyor. Çünkü kimin de 5 ler 3 küsürlere düşüyor ve orada kalıyor.
Ben çekicem artık. 100 bin 2.29. 12 ay. Şuan ki piyasaya göre çok iyi
100 bin aylık ödeme kaç lira görünüyor hocam? Bir de ayın 15'inde maaş alan birisi erken ödeme yaparsa indirim oluyor mu bunda da kredi gibi?
2.29 orandan 100 bin tl
9.887 tl gözüküyor ödeme hocam. Diğer konuda bilgim yok maalesef hocam
Teşekkürler 👍
Hesabı açtım ve baktım 4.34'ten sunuyor.
Yorumları okuyarak kapattım ve şu an sunulan teklif 3.04. Neyse yapacak bir şey yok.
-
avans hesabım yoktu başvurdum az önce onaylandı ama şubeden devam edin diyor. istenen evraklarda kimlik belgesi yazıyor. başına böyle birşey gelen var mı ?
-
Şube 50 km bulunduğum yere mesai saatinde gitme durumun olursa kapatayım o zaman belki oran düşer takipe devam edeyim şimdilik
Taksitli avans hesap kullanımı esnasında gözüken oran artık nihai oran ve sizde maşallah en tepe oynamış. 1,99'u yakalamaya çalışırken 5,00 biraz hakaret gibi olmuş.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X