Bildirim
Garanti Bankası - %1,99 - Taksitli Avans Hesap - Masrafsız - Kaçırma (14. sayfa)
Giriş
-
Önce hesabı açıyor hocam. Sonra başvuruyorsunuz. Önce açın ve tanımlayın. Sonra başvuruda çıkacak nihai oran
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ok devam ettim ilerleyemedim şubeye çağırıyor.quote:
Orijinalden alıntı: batarist
Önce hesabı açıyor hocam. Sonra başvuruyorsunuz. Önce açın ve tanımlayın. Sonra başvuruda çıkacak nihai oran
Şube de tanımlanır hocam. Yarın uğrayın, 120 bin üstüne zorlayın hesap limitini. Tanımlandıktan sonra kullanın
Teklif 3,04 iken bekleyip daha düşük faiz teklifi gelen oldu mu hiç, ona göre bekleyeyim veya bu hali ile çekeyim?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
3,94 dü 5 oldu
-
mesleği emekli mi seçtiniz ?
-
Vadesiz Hesabta kullanılabilir bakiye 100000 oldu az önce.Taksitli avansa girdim 4.34 görünüyor.Şimdi ne yapmak gerekiyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maalesef yapacak bir şey yok. Banka bu kampanyayı herkese tanımlanmamış.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3.44 2.99 aradı değişiyor. Sadece taksitli nakit avansa vermiş 1.99 oda 25000 tl 3 taksit
100 bin 12 ay olarak hesaplattığınızda mı öyle gözüküyor
İlk başta 2.29 gösteripte sonradan 1.99 a düşen oldu mu😀
Düşmüyor hocam :) kaç gündür bakıyorum hiç oynama yok. Sanırım bize 1.99 olmadı. Arada da çok fazla fark yok. Ben çekicem artık. Eğer niyetiniz varsa sizde çekin. Bazı kişilerde oran yukarı doğru fırlamış birden
100 bin tl 12 ay taksitli avans hesabı kullanmak istediğimde faiz oranı yüzde 5.
1.99 yok malesef.
hayır.özel sektör seçtim
-
Evet
-
Kaç haftadır bakıyorum gittikçe yükseldi yüzde 5 çıkıyor artık. 3.5 lerden başlattı zaten beni. Çıkanlar şanslı, hiç kullanmayan bir arkadaşımdan baktık, avans hesap başvuru yaptık 2.29 çıktı, eşime de öyle yaptık ama çıkmadı.
Arkadaşlar bu avansı erken kapama imkanımız oluyormu ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X