Şimdi Ara

garanti bankası eft ücreti 6.75.yeter artık insanları söğüşlediniz!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
291
Cevap
0
Favori
15.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
205 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: canergiray77

25 yaşından büyükler kullanamıyordu düzeldi mi
    IGaranti zamanı alanlar hala kullanıyor, yeniler için yaş şartı var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sallandıracaksın taksimde 3 5 tane en para kullanmayıp eft ücreti ödeyeni. Gör bakalım bi daha yapıyolarmı

• quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Evet bu yıl en büyük karlarını yaptılar.
    Bende anlamıyorum bunlar ülke batıyor ayağına bizi o biçim yolmuşlar baksana faizler ne alemde madem ülke de kriz var yüzde 20 30 40 neyse enflasyon var geçen sene asgari ücret ile 430 dolar ederken bu sene 400 'lere anca geliyorsa bir zahmet bu bankalarda az da olsa zarar açıklamaları lazım idi atıyorum 5 milyar tl lik bankanın bu seneki değeri 4,8 milyar tl olurdu bende derim anlarım ha bu sene durgunluk senesi ve kriz senesi ama bakıyorum geçen seneye göre ciddi bir artış ciddi bir yükseliş var demek ki dolar ya da döviz dalgası bunlara yaramış ellerine bir sürü para birimi var oradan buraya paraları aktara aktara feci karlar yapmışlar hala aklım almıyor kar diyor karrr. 6 milyar tl karr paraya bak yaaa.
  • Garanti bankasının şans oyunları ödemesinde 100 tl altına tamı tamına 3 tl kesiyor bir kupon paras":) ı

• x2yk X kullanıcısına yanıt
    Ben atilla yeşilada'ya soracağım bu işi. Bu sene rekor kar açıkladılar, yani 2019 için de yeni bir rekor kırarlarsa bilemiyorum artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Ben atilla yeşilada'ya soracağım bu işi. Bu sene rekor kar açıkladılar, yani 2019 için de yeni bir rekor kırarlarsa bilemiyorum artık.
    Ben onu bir iki kere videolarını izledim çözemedim abisi, ne sağda yandaş olanı ülke uçtu diye anlattığında inandırıcı gelmiyor ne de bu adam gibiler ülke batmış gibi anlattıklarında gerçekçi gelmiyorlar ben bakıyorum gözümün gördüğüne etrafta millet evlenme derdinde diğeri araba alma derdinde öbürü ki te bunlardan biri de benim dün öğlenleyin bir koltuk aldım fileli bir kaç güne pahalı bir mouse alacağım altına mouse pad alacağım iyi ofis yönetici koltuğu almaktan vazgeçtim çünkü mouse ve mouse pad 'a büyük para harcayacağım 50 100 200 tl ye bile güzel mouseler var ve ben abartıyorum mouse pad 'i bile 329 tl olanını alacağım düşününce manyaklık geliyor ama engel olamıyorum kendime çünkü yıllarca ertelediğim bir şey ve o zevki o mutluluğu yaşamak istiyorum yani burada da yazdım kendimi yazılımda geliştirmeye çalışıyorum o yüzden de ofis ortamı kurmaya çalışıyorum kendime elimde tuttuğum mouse bile bana zevk versin ki işimi daha yüksek bir motivasyon ile yapayım diyorum. Bu yüzden de insanlara bakıyorum benim yaptığım gibiler herkes çatır çatır kartla cartla burtla da olsa alan alana geçenlerde arkadaşa clio aldık 50,000 tl bayıldı millet harcıyor parayı. Atilla 'yı çözemedim o yüzden, ama bence bu olay tahminim şöyle oldu bankalar adı üstünde bir sürü uzmanı avukatı hesaplayıcısı var haliyle bu adamlar armut toplamıyor elleri, bu krizi de şu şekilde atlattıklarını düşünüyorum hani kodomanlar var dış güçler diye anlatır bir kesim dış güç denilen kişiler uber zengin kişiler bunlar önce rusya yı zora soktular borsası ile oynadılar sonra iran sonra da sıra bize geldi ama uyanamadı bizim ülke mallık yaptı orada o dolar bu kadar artmaz idi akıllı hamleler zamanında yapılsa neyse adamlar dolarları aldı aldı düşükten sonra had safhaya geldi devlet önlemler almaya başladı takkkk başladılar doları bozuk tl ye yatırım yapmaya ve bu sefer de tl yükselişe geçti bunların başında ingiltere 'de bir kesim var oradan bu sistem yönetiliyor diye haberlerini okuduk bu yüzden adamlar parasını iki kere katlamış oldular ve aynı şeyi ülkemizdeki bankalarda yaptığını düşünüyorum adamların zaten elinde para var nakit var önce dövize sonra da tl ye yatırım yaparak ve diğer hamlelerle birlikte bir banka dün 6,5 milyar tl net kar açıkladı diye düşünüyorum diğer bankalarda keza buna benzer. Paran varsa istediğin gibi ülkeyi de milleti de insanı da parmağının ucunda oynatırsın hacı benim anladığım gördüğüm bu katılırsın katılmazsın ne diyeyim.

• Hocam diğer bankalarda da farklı bir durum yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hesap kesim tarihi birkac gün sonra doluyor, ancak bu ay muhtemelen kart aidati da var, bu yuzden cocugun okul ödemesini yapip, hemen kayıp basvurusu yaparak, kartı iptal ettirmeyi planlıyorum. Gerci aidatin en az %80 kısmını, geri bonus olarak veriyorlar, ama gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eazy-E

garanti one uygulamasında eft ücretsiz
    herkez genç değil dostum :)
  • 11 senedir kuveytturk kullanırım şirketimiz hergün bir sürü eft yapar ücretsiz ve yıllık kart ücreti de yok artı alışverişlerde altınpuan veriyor

• Eft ücreti almayan bankalar varken garanti zaten kullanılmamalı. Garanti kredi kartından yıllık kart aidatı alınıyorsa şayet bu ücretide kart ücretsiz kredi kartı vermediyse banka tüketici hakem heyetine başvurarak geri almak mümkün. Geçen seneki 102.5 tl lik kesintiyi geri alacağım. Bu seneki 124 tl lik kesinti içinse 65 tl lik bonus yüklendikten sonra tekrar tüketici hakem heyetine başvuracağım, internetten başvurmak 5 dk lık iş.
  • Garanti'de Cepbank işlem ücreti 3 yıl önce 1,25 idi. Sonra 1,75, birkaç ay sonrasında hızlı bir şekilde 2,25, 2,75 ve 3,50 oldu. Hızı kesmediler ve 4,00, 4,50, 5,00 ve en son kullandığımda da 6,00 olmuştu.
    Şu an kaç olmuş bilmiyorum ama bankacılıktaki bir işlem ücretinin kısa sürelerde böyle katlanarak yükselmesi o ülkenin Allah'a emanet olduğunu gösteriyor... Herhangi bir düzenleme ve denetleme mekanizması yok!
    Garanti etik ilkeleri sakız gibi çiğniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anesthetize

Garanti bankasının şans oyunları ödemesinde 100 tl altına tamı tamına 3 tl kesiyor bir kupon paras":) ı
    100 TL üstü yatırmalar için de artık o parayı kesiyor.

• Kuveyte gel. Pos cihazında kampanya vardı en son devam ediyo mu bilmiyorum. Eft havale mobil şubede ücretsiz. Kart aidatı hesap ücreti falan yok.

• Enpara candır. Neden;
    - yılda 1 kere kk kullandığın için 100 tl para verir
    - havale eft ücretsizdir
    - Faiz oranları iyidir( merak ettim Akbankın günlük faiz oranı ne?)
    - kk ile yaptığın 3 harcamanı vade farksız 6 taksite böler(benzin, market hariç.) vergi ve sigorta ödemeleri için ideal
    - atm den günlük para çekme limiti 7500 tl istersen 15.000 tl yapıyolar
    - sıkıştın atm yok başka banka atmlerinden ayda 2 adet masrafsız para çekebilirsin( herbiri 500 tl 'ye kadar
    Aklıma gelenler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 999999 -- 3 Şubat 2019; 9:50:8 >
  • Sizin yine alternatifiniz var benim maaş hesabımdan bile 6,75 EFT kesiyor , maaş yatar yatmaz enparaya EFT yaparak garantiye haraç ödüyorum , atmye gidip çeksem arabam zaten 5 tl yakacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freed0mm -- 3 Şubat 2019; 10:36:52 >
  • Albaraka kullan neden enpara

• piyanist2014 P kullanıcısına yanıt
    vay hainler boyle is olur mun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde enpara ve cepteteb kullanıyorum. Ingbankta kredim vardı, son kuruşuna kadar ödeyip hesabı kapatacaktım. Müşteri temsilcisi 193,51 tl sigorta iadesi gelecek dedi. Her neyse para gelince enpara hesabına aktarmak istedim masraf olduğu için bakiye yetersiz diyor. 4 tl ve 5 tl eksik olarak tutarı girdim, yine bakiye yetersiz dedi. Muhtemel 6 tl ve üzeri kesinti olacaktı. Atm'ye gidip 190 tl çektim, 3,51 tl onlara kalmasın diye sabahları alışveriş yaptığım pastaneye gidip şuradan 3,51 tl çeksene dedim. Arkadaş beni tanıyor, itiraz etmeden çekti postan. Ne parası abi bu dedi, izah ettim durumu bankaya kalacağına sizin tip boxa kalsın dedim çıktım...

• quote:

Orijinalden alıntı: B-2 Spirit

aramızda hala enpara kullanmayanlar var
    Bunu yazmak için girmiştim :)

Üstelik ayda iki kere diğer atm lerden 500 liraya kadar ücretsiz para çekebiliyoruz. Bu bazı durumlar oluyor Hızır gibi yetişiyor :)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.