Şimdi Ara

garanti bankası eft ücreti 6.75.yeter artık insanları söğüşlediniz!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
291
Cevap
0
Favori
15.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
205 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugun sabah işim icabı bir eft gercekleştireyim dedim.ve cok nadir eft işlemlerini kullandığım garanti bankasından eft ucreti yapayım dedim.birde baktımki 6.75 olmuş ucret.2018 yılında 3.75 bile cok yuksek bir rakamken yuzde yuz zam yaparak 6.75 yapmışlar.ustelik elektronik ortamda gercekleşen hicbir masrafı olmayan bir işlem icin.tek sucumuz bu bankaya paramızın yatirilmasımı? kullanmayın arkadaşlar garantiyi.bende bugunden itibaren pos cihazımı ve hesabımı başka bankaya aktariyorum.zaten bu garanti bankasının yıllık kar oranını gorseniz aklınız hayaliniz durur.inanılmaz bir kar oranları var.yazık bu millete .söğüşlemeyin artık milleti.yeter artık.konuyu lutfen ustlere taşıyınki herkes gorsun.işiniz olmasa bile konuyu üstlerde tutun.şikayetvar.com uzerinden de inanılmaz şikayet kaydı birakilmiş.cok tepki almışlar ama daha hicbir acıklama yapmamişlar.

edit:enpara da da hesabım var. pos cihazım garantiye bağlı oldugu icin oradaki parayı eft yontemiyle almam gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf_TV -- 1 Şubat 2019; 12:19:15 >

• Parayı elelrinde bi o tarafa bi bu tarafa koşturup duruyorlar yani elemanlar.

Yahu geçen para yüksek güvenlikli bir şekilde bir hesaptan diğerine geçen rakamlar sadece.Sonradan topluca transferler oluyordur tabi ama o da gerektiğinde.

Hangi devirde yaşıyorsun eğer şaka ironi falan yapmadıysan tabi.Öyle demen daha inandırıcı.
    Normalde enpara ve cepteteb kullanıyorum. Ingbankta kredim vardı, son kuruşuna kadar ödeyip hesabı kapatacaktım. Müşteri temsilcisi 193,51 tl sigorta iadesi gelecek dedi. Her neyse para gelince enpara hesabına aktarmak istedim masraf olduğu için bakiye yetersiz diyor. 4 tl ve 5 tl eksik olarak tutarı girdim, yine bakiye yetersiz dedi. Muhtemel 6 tl ve üzeri kesinti olacaktı. Atm'ye gidip 190 tl çektim, 3,51 tl onlara kalmasın diye sabahları alışveriş yaptığım pastaneye gidip şuradan 3,51 tl çeksene dedim. Arkadaş beni tanıyor, itiraz etmeden çekti postan. Ne parası abi bu dedi, izah ettim durumu bankaya kalacağına sizin tip boxa kalsın dedim çıktım...
    Yapay Zekanın Yanıtı

Garantiden Garantiye Para Gönderme Ücreti: Bilmeniz Gerekenler

Son zamanlarda Garanti Bankası'nın Garantiden Garantiye Para Gönderme Ücreti'nde yapılan artış, birçok müşteri arasında tartışmalara yol açtı. Bu yazımızda, bu ücretle ilgili bilmen gereken tüm bilgileri ele alacağız.

1 Ocak 2023 tarihi itibarıyla Garantiden Garantiye Para Gönderme Ücreti 6,75 TL olarak güncellenmiştir. Bu ücret, müşterilerin kendi Garanti Bankası hesapları arasında para transfer etmeleri için uygulanmaktadır.

Banka, bu artışın hizmetlerini geliştirmek ve müşterilerine daha iyi bir deneyim sunmak için gerekli olduğunu belirtmektedir. Ancak birçok müşteri, bu ücretin aşırı yüksek olduğunu ve bankanın kendilerini "söğüşlediğini" iddia etmektedir.

Garanti Bankası, para transfer ücretlerini ayarlamak konusunda tek başına değildir. Son yıllarda, diğer büyük bankalar da benzer artışlar yapmıştır. Bankalar, bu ücretlerin işletim maliyetlerini karşılamak için gerekli olduğunu savunmaktadır.

Garantiden Garantiye Para Gönderme Ücreti'nden kaçınmanın birkaç yolu vardır. Bunlardan biri, EFT yerine Havale yöntemini kullanmaktır. Havale işlemleri genellikle daha uzun sürmekle birlikte, ücretsizdir.

Ayrıca, müşteriler Garanti BBVA Mobil uygulamasını kullanarak, günlük belirli bir tutara kadar ücretsiz para transferi yapabilirler. Uygulamada yer alan "Hızlı Gönder" özelliği, hesaplar arasında hızlı ve ücretsiz transfer yapılmasını sağlar.

Sonuç olarak, Garanti Bankası'nın Garantiden Garantiye Para Gönderme Ücreti 6,75 TL'dir. Bu ücretten kaçınmak isteyen müşteriler, Havale yöntemini kullanabilir veya Garanti BBVA Mobil uygulaması üzerinden ücretsiz transfer limitini değerlendirebilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 10 tl vereyimde sus.

Bak millet bedellideki 21 gün kalksın diye ugrasiyor sen 6.75 ile ugrasiyon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gene mi yükselttiler la?
    Ben bilgisayarın başından EFT yaparken ne gibi bir masrafları oluyor da bunlar ha bire bu ücretiz artırıyorlar acaba ?
  • aramızda hala enpara kullanmayanlar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

Gene mi yükselttiler la?
    Ben bilgisayarın başından EFT yaparken ne gibi bir masrafları oluyor da bunlar ha bire bu ücretiz artırıyorlar acaba ?
    hemde yuzde 100 zam yaptılar.
  • Bende de var garanti ama sadece taksitte kullanıyorum. Diger türlü ykb ve enpara var. Daha iyi

• EnParaya gel goccum beles orda hersey

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • garanti one uygulamasıyla ben ücretsiz eft yapabiliyorum her bankaya.. gerçi en fazla 500 falan gönderdim. büyük meblalarda alıyorlarmı bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FD1540C7 -- 1 Şubat 2019; 12:49:2 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 12 Ocak 2021; 16:50:52 >
  • Turkcell Garanti pakparti üçüde en çok talep olan ve en çok şikayet edilen kurum bu bir tesadüf olamaz
  • Enpara varken garanti çöpüne para yedirmekte ne?

• arkadaslar bu enpara varken garantiye para verilirmi diyen arkadaşlar? enpara nın pos cihaz hizmeti varda bizmi bilmiyoruz.iş yerimiz var pos cihaz kullanıyoruz.
  • Kart kullanmadan Eft yaparsan, 25 TL

Atm'den- hesap no'ya transfer, 15 TL'ydi önceden!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 1 Şubat 2019; 13:25:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Terbiyesiz ahlaksız vatan haini amarigan ajanı, en para varken garantiye para verilir mi?
    Ben de yardırayım dedim
    Konu enpara virali olmuş. Kuveyt Türk te eft havale falan ücretleri yok. Pos olayını bilmiyom.

• yok almiyorlar, bende garantione kullaniyordum onceden. EFT/Havale ucreti almadiklari musterilerinin masraflarini diger musterilerden cikariyorlar anladigim kadariyla.

• Forumdaki arkadaşlar sağolsun garantione'a yönlendirdiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Esnaf_TV

arkadaslar bu enpara varken garantiye para verilirmi diyen arkadaşlar? enpara nın pos cihaz hizmeti varda bizmi bilmiyoruz.iş yerimiz var pos cihaz kullanıyoruz.
    öyle diyenleri dikkate alma. onların tek derdi steam'den oyun almak için kullanacakları kart olsun yeter.
  • Enpara kullanmayan Dh'li mi olur,
    Vurun haine

• quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

öyle diyenleri dikkate alma. onların tek derdi steam'den oyun almak için kullanacakları kart olsun yeter.

Alıntıları Göster
    sorma hocam ya. millet bankacılıgı ya steam den oyun almak yada amazondan aliş veriş yapmak zannediyor galiba.
  • En guzeli enpara 1 kez bile eftye havaleye ucret odemedim

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.