Şimdi Ara

garanti bankası eft ücreti 6.75.yeter artık insanları söğüşlediniz!!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
291
Cevap
0
Favori
15.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
205 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu özel bir şey değil. Bende net 7 senedir halkbanktan alıyorum maaşı ve bende ödemiyorum. Maaş müşterisi, maaş hesabıyla yaptığı gönderme işlemlerinde ücret ödemiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pilotaFerrari

Körsün sanırım. Üstte on defa yazdılar. ENPARA'NIN POS HİZMETİ YOOOK. Ömründe bankacılık işi babasının kartıyla GTA V almaktan öteye geçmeyen ergenler çıksın hele konudan.
    Pos tam olarak ne oluyor? Enpara kartını alışverişte pos cihazında kullanamıyor muyuz, sadece internette mi kullanılıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslan_mem

Kuvveyt Türk ücret almıyor pos hizmetide var bildiğim
    Hocam pos hizmeti ne oluyor tam olarak?

• Bankalar amme kurumları ya her hizmeti bedava sunsun istiyo millet. Garanti, finans, akbank bunlar pahalı ama teknolojisi iyi bankalar. Farklı bankaları araştırıp daha uygun koşullarda çalışabileceğiniz bankalar bulabilirsiniz. Zorla garantiyle çalıştırmıyorlar ya sizi.
  • bak guzel kardesım garantıone kuracaksın telefonuna eft ucretı odemiyorsun herkes tutturmuş bi en para
    garantı one da aynı en para gıbı bızde kullankyoruz😉 en para ama para grantıde sende actır bı breysel hesap salla enparayı
    finansbankın rezil ve yavaş atm si yuzunden en para kullanmıyorum garanti one candır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gabriel TR -- 3 Şubat 2019; 20:41:5 >
  • Anlayacağın dilden söyleyeyim. Hani dükkanda kredi kartı kullanman için ev telefonu gibi bir cihaz olur kasiyer kartını sürter sana uzatır sende şifreni girersin ya, işte o cihaz POS oluyor. POS özel taahhüt ile veriliyor. İşte o cihaz Enpara'da verilmiyor. Enpara kartını ise gayet bir banka gibi kullanabiliyorsun. Finansbank'tan hesabın oluyor zaten. İban ile istediğini yapabiliyorsun ücretsiz olarak ve Enpara kart ile de bayağı bir kredi kartı gibi kullanabiliyorsun
  • ENPARA KATAR yani TAYYİBİN.. PARANIZA ONA EMANET ETMEK KEDİYE CİĞER EMANETİ GİBİ BİR ŞEY.
    TELEKOMUN SAHİBİ OGER BİR GECEDE KAÇTI GİTTİ BU ÜLKEDEN.

BAK BURAYA YAZDIM.

CEPTETEB HEPSİNDEN DAHA İYİ.. İStediğiniz şubesine girip para yatırmanız da ücretsiz. ENPARA gibi soymuyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikail13 -- 3 Şubat 2019; 20:53:43 >
  • mikail13 kullanıcısına yanıt
    Kardeş Tayyib dediğinin ülkesinde yaşıyorsun zaten. Kendini de emanet ediyon ülkeye? Olayı paranormalleştirmeyelim lütfen. Ve ben Tayyipçi değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikail13

ENPARA KATAR yani TAYYİBİN.. PARANIZA ONA EMANET ETMEK KEDİYE CİĞER EMANETİ GİBİ BİR ŞEY.
    TELEKOMUN SAHİBİ OGER BİR GECEDE KAÇTI GİTTİ BU ÜLKEDEN.

BAK BURAYA YAZDIM.

CEPTETEB HEPSİNDEN DAHA İYİ.. İStediğiniz şubesine girip para yatırmanız da ücretsiz. ENPARA gibi soymuyorlar.
    En paradan param 7500 bilgim dışında param çekildi ertesi gün paramı iade ettiler ancak cepte teb arada paramı yiyo atm itiraz ediyosun kabul etmiyor uzun süredir uzak dururum cepte teb den

• kel_bakkal K kullanıcısına yanıt
    CEPTETEB nasıl yiyor? neye göre konuşuyorsunuz?
  • bu ülke onun değil. Bu ülke direk Allah' a bağlıdır. Onun milletinden de değilim. Kendisi Gürcüdür.Kendi söyledi..

Ülkeyi emaneti ben vermedim. Şimdi bak ülkenin haline.. Bir manava git. Köprüsünden geç.
    Ama namert köprüsünden geçmemek gerek. Atalarımız öyle söylemiş.

"Geçme namert köprüsünden, koy aparsan su seni. Sinme tilki gölgesinde, koy yesin aslan seni."

PARANIZI BUNLARA EMANET ETMEYİN.

Zamanında İhlas finansa emanet etmiştiniz paralarınız.... batırdılar . Şimdi paraları olduğu halde ödemiyorlar. Tayyibin yalakaları bunlar.. ödemezler ve kimse de bir şey diyemez.

Burası sıkışık bir yer..Burda güzel bir park vardı. Onu yıkıp betondan bina yaptılar. HEr taraf iğrenç beton yığını oldu. İHANET ETTİLER EMANETE.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikail13 -- 3 Şubat 2019; 21:16:53 >
  • Enpara veya Kuveyttürk varken neden kendine işkence ediyorsun anlamış değilim?
  • Bankaların masraflarından şikayet edenleri anlamıyorum. Arkadaş masrafsız bankalar da var. Bakınız mesela vakıf katılım bankası. Keza kuveyttürk de öyle. Gidip garanti ile çalışacağına böyle bankalarla çalışsana kardeşim.

• quote:

Orijinalden alıntı: B-2 Spirit

aramızda hala enpara kullanmayanlar var
    Olmaz Olsun Öyle Banka Önce Adam Akıllı Kurye Şirketleriyle Çalıuşnlar. DOlandırıcı Yalancı Sahtekar Şirketlerle Değil...
  • mikail13 kullanıcısına yanıt
    Dostum konuyu çok farklı mecraya çekmiyor musun ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • pos var mı denilmiş de, ticari müşteri olup hele bir de pos cihazı sahibi ticari müşteri olup eft ücreti ödüyorsanız o da sizin hatanız. kimse arayın müşteri temsilcisini derdinizi anlatın.
  • 999999 9 kullanıcısına yanıt
    ENPARA .... tersten oku..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikail13 -- 3 Şubat 2019; 21:45:45 >
  • Enparayı cilalı taş devrinden beri kullanıyorum. Hatta başvururken adamlar dedi siz böyle bir şube açılacağını nereden öğrendiniz dedi ben de rte söyledi dedim o olmasa halimiz harap dedim hemen kartımı verdiler.

Neyse bir not atayım. Eft ücreti almayan bankalar;

Enpara
    İng-e turuncu hesap
    Kuveyt - senin bankan şubesi
    Albaraka
    Aktifbank - Nkolay şubesi
    Burgan bank
    Fibabank

Son 2si hariç diğerlerini tavsiye ederim. Çok iyiler.

Ayrıca

Enpara ve Senin banka şubeli hesaplarda ayda 2-3 kez TÜM ATMlerden para çekme ücretsiz.

Nkolay kart ile bononuz varsa TÜM ATMler sınırsız ücretsiz.

Burgan ve Fibabankın da anlaşmalı bazı bankalarından para çekme limitsiz ücretsiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ziraat kullanıyorum kafam rahat.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.