Şimdi Ara

garanti bankası eft ücreti 6.75.yeter artık insanları söğüşlediniz!!! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
291
Cevap
0
Favori
15.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
205 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dediğim gibi ben 2 seneye yakındır kullanıyorum Eft havale almiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Üç Kağıtçı Mesut kullanıcısına yanıt
    ilk once terbiyeli ol. Yuklemeden denemeden babaya filan sallama. garanti bankası eft ücreti 6.75.yeter artık insanları söğüşlediniz!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: frkccn

ilk once terbiyeli ol. Yuklemeden denemeden babaya filan sallama.
    Terbiyesizlik yapan yok. Ergen ergen gelmişsin milleti trollüyorsun. Hadi 2le.boş yapma. Garanti kullanıcısıyım ben niye kullanamıyorum yaşın tutmuyor diyor? Sitesinde yazıyor sana mı inanacam bankaya mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Üç Kağıtçı Mesut kullanıcısına yanıt
    Bankaya inanın hocam, +25 yaş üzeri GarantiOne kullananlar eski iGaranti kullanıcıları. Garanti Bankası eski uygulamayı kullananları mağdur etmemek için onlara GarantiOne kullanımını serbest kıldı. Ama yeni bir banka müşterisi 25 yaşından büyük ise veya mevcut banka müşterisi daha önce iGaranti kullanmamış ise GarantiOne kullanamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 3 Şubat 2019; 23:36:7 >
  • Vakıfbank maaş müşterisi olmama rağmen 5,75₺ alıyor. En iyisi kullanmamak. Bende 0,01 ₺ bile bırakmıyorum hesapta. Ya enpara yada ceptetebe atıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuveyt türk'de bedava
  • TEB yada EnPara ya Geç Dostum. Hatta İkisini Kıyaslarsak Genelde TEB Daha Avantajlı Oluyor.

• hala kuveyttürke geçmediniz mi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esnaf_TV

sorma hocam ya. millet bankacılıgı ya steam den oyun almak yada amazondan aliş veriş yapmak zannediyor galiba.

Alıntıları Göster
    O zaman buraya gelip neden zırlıyorsun hemşerim? Burası bankacılığı Steam'den oyun alma ya da AliExpress'ten alışveriş yapma sanatların yeri! Hem eleştirip destek istiyorsun, hem de sana akıl verenleri aşağılıyorsun! Umarım eft başı 50TL alır Garanti senden, müstehak sana!

• quote:

Orijinalden alıntı: nazım55

Ben yıllardır İş Bankasına eft, havale paras ödemiyorum, aynı zamanda Halkbank ta öyle.
    önceden öyleydi artık alıyorlar, enpara ve cepteteb geçmek lazım
  • zamanında sırf eft havaleden muaf olmak için İGARANTİ denen şeye başvuru yapmıştım. şimdiki adı garanti one.
    iyikide yapmışım..
  • evet anladık, herkes enpara'yı önermiş.
    enpara eft/havale ücreti almıyormuş orası tamam da peki senede 1 kere veya 6 ayda bir kere "hesap işletim ücreti" alıyor mu bu enpara??
  • x3po X kullanıcısına yanıt
    enpara kredi kartı yıllık hesap ücreti almıyor üstüne 100tl yıllık ücret veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x3po

evet anladık, herkes enpara'yı önermiş.
    enpara eft/havale ücreti almıyormuş orası tamam da peki senede 1 kere veya 6 ayda bir kere "hesap işletim ücreti" alıyor mu bu enpara??
    4 yıldır kullanıyorum enparayı, tek kuruş almadı şuana kadar.
  • Şimdi 2018 yılı ekstrelerini inceledim, 1 yılda 450 TL bonus kazanmışım, 119 TL kart aidatı ödemişim, yaptığım taksitler de cabası (okul taksiti sadece İş Bankası veya Garanti ile ödeniyor, en az yılda 600-700 TL de ondan avantajım var). Garanti kredi kartını kapatacaktım ama, o kadar da kötü değilmiş. Sadece geçen ay 950 TL ye, 185 TL bonus kazandım, Ocak 2019 geçti eklemedim. Eft, havale olayı can sıkıyor ama, onu da İşbankası, enpara ve Halkbank ile hallediyorum.
  • ukisa U kullanıcısına yanıt
    Benim özelliğim var, benden alamıyorlar, kart aidatı da alamıyorlar, zaten yıllardır enpara kullanıyorum.
  • Siz bir de subeden yapmayi deneyin. Donujuza kadar alirlar. Bunlarin alayi ahlaksiz, kan emici amipler. Ama suc bunlarda degil, iti baglamazsan saldirir. Suc iti baglamayan yoneticilerde yani devleti yonetenlerde.

• quote:

Orijinalden alıntı: nazım55

Benim özelliğim var, benden alamıyorlar, kart aidatı da alamıyorlar, zaten yıllardır enpara kullanıyorum.
    Ya maas musterisisiniz ya yuklu miktarda paraniz var bankada yada kredi karti harcamalariniz belli bir miktarin ustunde. Baska turlu ne is bank nede halk bankasi almamazlik yapmaz. Esnafsaniz o detaylari bilemem.

• Garanti maaş müşterisiyim mesai saatlerinde yaptıgım eft ve havale işlemlerinde ücret almıyor. Enpara da kullanıyorum aynı zamanda 2 banka ile mutluyum şu anda 🙂

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.