Şimdi Ara

garanti bankası eft ücreti 6.75.yeter artık insanları söğüşlediniz!!! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
291
Cevap
0
Favori
15.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
205 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir çok banka eft ücreti almıyor . Üşenmeyin iptal edin .
  • 6.75 o da bir şey mi? Atm'den havalelerde 20 tl isteniyor.
  • 7 Ceddime Enpara aldırdım, aldırmaya devam ediyorum
  • garanti bankası eft ücreti 6.75.yeter artık insanları söğüşlediniz!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garanti one kullanıyorum eft de ücret almıyor onun dışın da garanti genç kart kullanıyorum her ay 25 tl steam kodu alıyorum ve 15 tl para iadessi alıyorum her ay 30 tl yemek yiyorum ve 10 tl para iadesi alıyorum neredeyse her ay para harcama kampanyası oluyor bonus puan alıyorum örneğin geçen ay ocak ayı içerisin de 250 tl harcarsam 40 tl bonus puan veriyordu verdide bunun gibi bir çok puan aldım onun dışın da steam dan 50 tl para yüklüyorum 15 tl puan veriyor yine bunlar her ay olanlar ve kullandıklarım n11 gittigidiyor hepsiburada gibi yerler de sürekli bonus puan kampanyaları var heryer de taksit imkanı sunuyor ve tabi aidatı yok bu kartların bence garanti kadar puan veren başka kart yok yemek ve sinema için verdikleri puan ve para iadelerini saymıyorum bile en para almayı bende düşündük fakat hiç doru düzgün kampanyası yok world kullanıyordum uzun zamandır bonusa geçince world u kapattırdım yukarıda bu harcama kampanyası bazı aylar iki tane çıkıyor biri 250 tl harca diyor biri 750 tl mesela direk 750 tl harcıyorum iki kere bonus veriyor 2018 in son ayın da 120 tl bonus puan almıştım bu şekil de zaten sürekli harcama yapıyorum kaybettiğim birşey olmuyor sadece kazanıyorum garanti de

• Açın bi Kuveyt Türk bankası hesabı herşey ücretsiz yıllardır öyle yapıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nexus can N kullanıcısına yanıt
    Bedelli listesi bitiyor neredeyse hala kaldı mı bunlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyrime2828

Dostum öncelikle hayırlı kazançlar.

Enpara için kredi kartı kullanıyorum. Finansbank HSBC Akbank bankalarının ortak pos larından 9 taksit yaptırıyorum giyim sektöründe. Mesela Boyner de. İnsanları çoğu garanti bankası kullanıyor ancak götürüsü getirisinden çok fazla. Verdiği bonuslar aldığı kart aidatını karşılamıyor. Tavsiyem anlaşmanız biter bitmez Finansbank veya Yapı Kredi Bankası ile görüşün derim.
    Adam pos'u işyerinde kullanıyor yani garanti bankasında hesabı olmak zorunda. Kart kullanıcı olarak dememiş onu.
  • Bildiğim kadarıyla 16:00'a kadar yapılan havale/eft lere ücret alınmıyor. ama belli bir limitten sonra alınıyor mu bilmiyorum.

sen bide cebe havale işlem ücretini gör. dudağın uçuklar. Kol gibi sokuyolar...
  • yaklasık 1.5 senedir garantiden eft yapmıyorum sadece otomatık odeme ve kredı kartı var dıye kullanıyorum kredı kartı aıdatı kestı bende bu sene yaza dogru dıger aıdatı kesmeden kapattırmayı dusunuyorum. enpara çok daha ıyı her ısımı oradan goruyorum
  • Kimse kimsenin kasasından para falan aktarmıyor. Bunlar fiziksel para değil sevgili forumdaşım. Fiziksel para miktarı bankada ki digital paraların %10 unu geçmez. Bankacılık işlemleri ve bankacılıktan pek bir uzaksınız. Biz 10.000TL başka bankaya havale yaptık diye bankadan bankaya nakit transferi vs olmuyor.

• Mobilyacı İkea nın restauranttan para kazanması gibi bankalarda bankacılık yapmadab para kazanıyorlar. Hesap işletim ücreti, kart aidatı, sonra bunları kazara geciktir % 2,25 faiz, asgariyi ödeyeme %2,75 faiz. 10.000TL kart borcun var ödeyemedin. Avukat denen bir başka borç yükseltme mekanizması var. 10.000 olur 12.500TL. Gişe de çalışan banka görevlisi olabiliyor ama bankanın böyle konularda çalışan avukatı olamıyor. Çok garip bir ilişki. Avukatlık ücreti, vekalet ücreti, yılda %91 faiz vs vs. Hele o taksit kavramı yok mu bizleri bankalara devamlı müşteri eden. 12 taksit ile ürün alıyorsan bilki 12 ay boyunca bolca ücret geçirecekler ve buna bankacılık diyecekler. Daimi olarak sağılacak inek oluyoruz...

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8F8C06FEC

Bu mesaj silindi.
    Evet. Üye işyeri olduğu bankayı değiştirmesi gerektiğini söyledim. Açıklama yapmayı atlamışım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garanti kullanıyorum sürekli havale eft yaparım hiç ücret kesildiğini görmedim. Maaş müşterisi olduğumuzdan mıdır acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim maaş teb'e eşimin ki garantiye yatıyor... ikisine enpara hesabıma aktarırım.. Garantide şöyle bir olay var saat 3.5'tan sonraki eftlerde 6,5tl istiyor.. o yüzden öğleden önce yapıyorum eft'yi..
    enpara'dan başkası yalan... (ayda 1 defa diğer atm'lerden ücretsiz para çektirmesi bile çok şahane)
  • quote:

Orijinalden alıntı: westberlin

O zaman buraya gelip neden zırlıyorsun hemşerim? Burası bankacılığı Steam'den oyun alma ya da AliExpress'ten alışveriş yapma sanatların yeri! Hem eleştirip destek istiyorsun, hem de sana akıl verenleri aşağılıyorsun! Umarım eft başı 50TL alır Garanti senden, müstehak sana!

Alıntıları Göster
    ahahaha neyin kafasını yaşıyorsun sen ya.bu yorumunu 1 2 defa oku.psikolojin bozuk senin senin. sevenin pek yok galiba. agzından beddua dusmeyenin başına gelir hep. magaza sahibiyim.iş yerlerimiz var. dengim degilsin senin gibileri suya goturur susuz getiririm.bana akıl verecek kapasitede degilsin.ben sadece burdaki insanları uyarıyorum.

• Şşşşştt Sessiz olun!
    Enpara kullanmayanlar neden eft ücreti verdiğini düşünüyor..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.