Şimdi Ara

Garanti Bankası Kk Yapılandırma İptali Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
92
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Garanti Bankası kredi kartı limitim 56.500 tl ve 48 ay yapılandırma yapmıştım. 16 ay ödedim 32 ay kaldı. Bugün kredi kartı yapılandırmasını iptal etsem ne kadar ödemem gerekir ? -30.601 tl’mi ödemem gerekiyor ? Müşteri hizmetlerini aradım telesekreter 48.000 tl dedi kafam karıştı.

126.672 Tl Toplam Ödeme 48 Ay

16 Ay 42.300 tl ödemişim.

32 ay daha 2.639 tl ödemem var 84.500 tl.

Garanti Bankası Kk Yapılandırma İptali Yardım Lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam yapılandırma işlemini şöyle anlatayım:

Anapara belli bir vade farkıyla taksitlendirilir.

Taksit ödemeleri yapılırken bir kısım anapara bir kısım faiz bir kısım da vergiye kesilir

Vade bitiminden önce erken kapama yapmak istediğinde de yaptığın taksit ödemelerinin içinde kesintiler de olduğu için erken kapama bakiyesi senin hesapladığın gibi çıkmıyor. Aklına takılan bir soru olursa sorabilirsin hocam.

• eski_nesil kullanıcısına yanıt

Anlamadım zaten. En güzeli yarın yapılandırma birimini aramak. 48.000 tl derse zaten kapatamam. Ben 30.600 tl’ye göre hesap kitap yapmıştım çünki 32 ay ödeyeceğime 20 ay kredi çeksem 4%.0 orandan gene aynı tutarı ödeyip 12 ay eksiltip 24 ay çekip katapabiliyorum.Ama benim hesaba uymıcak gibi.Muhtemelen 16 ay ödediğim paranın 8.000 tl si anapara, gerisi faiz. 55.500 tl borç’tan 8.000 tl’yi düşüp 47.500 tl ye kapatırsın diyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 24 Şubat 2025; 0:27:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kalan borcun üzerine ekliyorlar erken kapama olduğu için faizler değiştiği oranda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.