Hocam çok sayıda talebiniz var. Yaklaşık 1-2 ay hiç talep oluşturmadan bekleyin sonra tekrar talep edin. |
Garanti Bankası Kredi Kartı Limiti (10. sayfa)
-
-
🤣🤣🤣🤣🤣
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selamlar, web sitesi üzerinden Amex Metal The Platinum Card başvurusunda bulundum ancak başvuru takibinde başvurulan kart Gold olarak görünüyor. Platinum için yeni başvuru oluşturduğumda da yine gold card başvurusu olarak sisteme yansıyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda da kart limitine göre kart tiplerinin belirlendiğini söylemek dışında yardımcı olmadılar. Diğer bankalardan yaklaşık 50.000 tl lik limit de azalttım. Bu gibi bir durum yaşayan, tavsiyesi olan var mıdır?
-
-
Bende garantiden 6 ay önce 3bin limitle kredi kartı aldım şimdi limiti 60bin. Banka sağlam müşterilere limit veriyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Garantili limit konusunda bonkördür her zaman tek bankayla çalışmak en iyisi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarthWorm -- 20 Ocak 2023; 13:22:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bakalım Garanti Bankasının kartına başvurdum. Limit alabilirsem yavaş yavaş limitimi ve harcamalarımı Garanti'ye kaydırabilirim.
-
2021 Ocak ayında 2600 TL garanti kredi kartım vardı. Limiti ve müşteri limitini 200 TL düşürerek kapatmıştım. Belgeli gelirim ve yüksek findeks notuna sahip değildim. Tekrar başvurdum bakalım ne olacak. Yüksek limit verirse denizbank ve akbank kredi kartımı kapatırım bütün limiti garanti bankasına toplarım... / Umarım....
-
Başka bankada limit düşürdükten 2 hafta sonra mı limit aktarabiliyorduk?
-
48 saate limit düşürdüğünüz banka Findeks e bildirir.Sizde başvuru yapabilirsiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2 gün sürüyor her sabah 9 da findeks güncellenir
-
Neden yeni ürüne başvurdum.
Öncelikle parça parça 42.000 tL Cardfinans 33800 Deniz ve 16500 TL Axess olmak üzere limitlerini tek karta aktaramadığım için daha önce kapattığım kredi kartını sizin yukardaki yorumlarınızdaki bonkör sözüne istinaden tekrar başvurdum. Bakalım bende bonkör mü davranacak yoksa müşteri limitini düşürdüğüm 200 TL ye geri mi dönecek
Ürün açıldığında findeks notum etkilenmeyecek. Kapattığım tekrar açtığım ürünlerde findeks notum düşmemişti ve bir kaç görüştüğüm insanlarında düşmemişti. Bu benim için bir avantaj
Red cevabı alırsam sadece risk raporunda kredi kartı başvurusu yapıldı olarak 3 ay süreliğine gözükecektir.
-
Gelişmelerden haberdar ederseniz mutlu oluruz hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tabi özelden kafana takılan varsa sorabilirsin.
Kredi kartı limitini gelir, findeks notu ve banka içi hareketler belirliyor. Bakalım 3 günün sonunda aşağı yazmış olduğu sonuçlardan hangisi ortaya çıkacak.
Findeks notum 1505
2 KMH Toplam 15000 TL
3 KK Toplam 92300 TL
Belgeli gelir Şubat ayında 8500 TL
- Olasılık ; Müşteri limitimi 200 TL ye düşürerek kapattığım kredi kartı aynı limitle tekrar açılacak veya bonkör davranıp uçuk limit verecek.
- Olasılık ; Kapattığım aynı ürün tekrar açıldığında findeks notuma zarar vermeden açılacak veya yeni ürün açılışı gibi göstererek %5 puanımı aşağı indirecek. (Kapattığımız ürün tekrar açarak kaldığı yerden devam etmiş gibi gösterdiğini ve findeks puanına zarar vermediğinin testini iki kişi yaptık.)
- Olasılık ; Kredi kartı başvurusuna red cevabı alarak sadece risk raporunda kredi kartı başvurusu olarak 3 ay göstererek findeks notuma hiç bir etkisi olmayacak
-
Bugün sms geldi, 15.600TL limitle açılmış. Daha önceden kartım olduğu için findeks notumun düşeceğini düşünmüyorum. 7KK oldu. Biraz zaman geçince garantide limit artırımı talep ederim. Eğer ki artırım gerçekleşmezse diğer bir bankadaki limitlerimi düşürürüm. Çünkü şuanda düşük faiz ve kart kampanyaları vb. tüm kartları aktif olarak kullanıyorum.
-
Hocam kapatırken ne kadar limitin vardı.quote:
Orijinalden alıntı: JustFemaBugün sms geldi, 15.600TL limitle açılmış. Daha önceden kartım olduğu için findeks notumun düşeceğini düşünmüyorum. 7KK oldu. Biraz zaman geçince garantide limit artırımı talep ederim. Eğer ki artırım gerçekleşmezse diğer bir bankadaki limitlerimi düşürürüm. Çünkü şuanda düşük faiz ve kart kampanyaları vb. tüm kartları aktif olarak kullanıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
asgari ücretlemi çalışıyosun şubat 8500 yazmışsın öyleyse limitlerın gayet iyi
-
Daha 8500 TL maaş almadım. Hep söylerim limitlerin maaşla hiç bir alakası yoktur. Findeks notu banka içi giriş çıkış hareketler ve düzenli ödemelerdir. İlk kez kredi kartı alacakların ve bazı pinti bankaların politikalarına göre gelirin 2 sonra da ki yıl 4 katıdır.
BES ödedikten sonra 5503 +TL den fazla hesabıma iş yerimden para girmedi. Gelirim yokken 34.000 TL limitim zaten vardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 23 Ocak 2023; 21:39:14 > -
bugun avans hesap limitim 40.000 ve kredi kartı limitim 200.000 oldu çok şaşırdım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bankada ciddi sorunlar var o zaman. Kmh 40 güzel olmuş. O kadar kullanmak büyük risk Benimde taksitli avans için 100.000 TL kredi kartına ihtiyacım var. Başvurduk bekliyoruz geliri 50.000 yaptım ne çılgınlık yapacak bakalım görelim. 3 - 5 günde sonuçlanmasına garipsemiyor değilim..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X