Şimdi Ara

Garanti Bankası Kredi Kartı Limiti (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.488
Cevap
36
Favori
165.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bırakirmiyiz kaptik hemen... Kart için beni zorluyor çok yükseltmiyor

Aidatsiz flexi var o yüzden yükseltmiyor olabilir mi acaba ?

Garanti Bankası Kredi Kartı Limiti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarthWorm -- 23 Ocak 2023; 22:45:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DarthWorm kullanıcısına yanıt

Olabilir de olmayabilir de belli olmuyor. Ben bedava kartlardan verim alamadım. Platinum karta başvuru yaparsın hocam kart onaylanınca limit artış başvurusu yapar denersin. 2 ay kullanmadan beklersin yine yükselmedi kapatırsın. Garanti Bankası Kredi Kartı Limiti 

• Saiph kullanıcısına yanıt

0(sıfır).

2 yıllık kart kullanıcısı olmama rağmen limitlerim150B. Ayrıca şu son dönemde ihtiyacım olmamasına rağmen kredi kullandım. O yüzden findeks notumun düşük olmasına rağmen limit aldım. Şaşırtıyor Garanti beni.

• BigMuffin kullanıcısına yanıt

Sanırım Findeks notunuz iyi yada Garanti içinde kredibiliteniz var. Çünkü KMH almak istediğim zaman kredi kullanımı olarak gördüğü için limit tanımlamadı.

• JustFema J kullanıcısına yanıt

Findeks notu 1100 olması yeterli kredili ürün almak için. Umarım banada güzel limit verirde işe yaramaz bonus denizden kurtulurum Garanti Bankası Kredi Kartı Limiti Teşekkür ederim verdiğin bilgi için.

Bugün şöyle bir mail aldım doğruluk payı var ya da yok belli değil kafalarına göre limit tahsisi

"8 Ekim 2014 tarihli Kredi Kartları Yasası" kapsamında olumlu değerlendirilemediğini gördük.

İlgili yasa gereğince tüm bankalardaki kart yaşı;

-1 yıldan küçük olan müşterilerimiz için tanımlanacak kart limiti aylık net gelir rakamının 2 katını,

-1 yıldan büyük olan müşterilerimiz için ise aylık net gelir rakamının 4 katını aşamaz.

• Beyan ettiğim gelire göre Garanti 15k limit tanımladı fakat LKS boşluğunuz olmadığı için limiti veremiyoruz mesajı geldi. Beyan ettiğim gelire göre LKS boşluğum kesin var. Beyan ettiğimin 1.4 katı dolu sadece ama LKS dolu diyorlar. Bir türlü anlayamadım dertlerini.

• DarthWorm kullanıcısına yanıt
    %100 doğru. Fakat.!

Bonkör olan A bankasında 100.000 TL nakitin 200.000 mevduatın var. Sürekli havale ve eft yapıyorsun para giriş çıkışları oluyor ve aktif müşterisin.

Ben ilk kredi kartımı Turkcell'in finansman kredisiyle aldım desem inanır mısın ? Yanı faturaya ek taksitle cihaz alarak aldım denem inanır mısın. Hesabıma yatan kuruş yokken Turkcell faturalarımı düzenli ödediğim için cihaz teklifinde bulundu 3 ay ödedim. Gelir sıfır hesaba giriş çıkışları var fakat çerez alacak kadar. Zor bela 1.000 TL enpara kredi kartı aldım. 6 ay kullandım puanım oluştu. aynı hafta 3 farklı bankadan kredi kartı aldım.

Toplam limitler 6.500 TL yi zor gördü. Neyse uzatmaya gerek yok kapattıklarım oldu tekrar açtıklarım oldu. Enpara ve Akbank kredi kartıyla hayatıma devam ediyordum. Asgari ücret 4250 TL olduğu zaman nisan ayında hesabıma şirketten para yatmaya başladı benim kredi kartı limitim zaten 34.000 TL di. Limitim bu kadarken benim hesabımdan toplam 1 maaş kadar para oluyor veya olmuyordu.

Küçük miktarlar kredi kullandım. Kmh açtım kapattığım ürünlerim oldu findeks notum 1505 yükseldi.

Ocak ayında aldığım maaşın dekonta aşağıya paylaşıyorum. Benim 15.000 TL kmh var kapattıklarım da var. Kredi kartı limitim 92300 TL hani nerde maaşın 4 katı. Lan şuan hesabımda 100 TL para var be
    Garanti Bankası Kredi Kartı Limiti Garanti Bankası Kredi Kartı Limiti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 23 Ocak 2023; 23:25:18 >

Hocam şuan 7KK, 4KMH ve aktif olarak 3 kredi var. Kredilerin 2'si vadesi kısa diğeri de 2 yıllık. Şuan bir kartımın limitini puan ve diğer kampanyalardan dolayı doldurdum. 1187 puanım var. Aslında findekse yansıdıktan sonra findeks raporunu paylaşayım.

• Burda kredi kartı almak için ilk önce gelirin 2 katı ertesi yıl 4 katı olduğunu söylüyorum. 7 kredi kartı 4 kmh olduğuna göre 200.000 den fazla limitin var. Aylık 50.000 TL maaş alıyor musun Hayır. Demek ki banka politikaları her banka için farklıdır. Gelire bakman aktifliğe harekete bakar. Sen kredi alarak bankaya para kazandırıyorsun. tüm kartlarını borçlandırsan banka borç satar yine para kazanır. En önemlisi ödeme yapıyorsun. Gelirin 4 katına bakmaz. Karına bakar karına..

Ekleme yapıyorum. Garanti bankası onay verirse en az 50.000 ve 75.000 TL limit bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 23 Ocak 2023; 23:39:46 >

Tabii ki. Aslında tüm bu olay algoritmalara bağlı. Yeter ki algoritma senin profilin ile harcamaların tutarlı bulsun. Birde ödemelerini düzenli olarak yaparsan bankanın sana limit tanımlamaması için engel olmaz. Bazı bankalar cins ayrı.

Ayrıca limit şart hocam. Yeri geliyor akrabadan yada arkadaş borç alacağıma bankadan borç alıyorum. Limitlerinizi har vurup harman savurmuyorsanız canı gönülden bu limitleri almanızı umuyorum.

Kmh sevmiyorum onun yarine taksitli avans tercih ederim o yüzden tek 100.000 TL kredi kartı istiyorum. Limitlerimi %50 fazla kullanmam risk oluşturmasın findeks notum sabit kalsın diye.

Kimseye ağız eğemem, kimseden borç istemem. Ödemeyeceğim kadar borcumda yok alabileceğim en yüksek limitlere ulaşacağım. Bankasız olmaz.

• 2012'den beri garanti kredi kartı kullanıyorum ve tek bir kredi kartım var.Limiti 198K yaptım Taksitli Nakit Avans faiz oranı 0.99 :) kişiye özel olabilir.

Kontrol edin sizde ara sıra

Hocam yüksek limitli bir KMH'da şart. Bazen kısa süreli nakitte sıkıştığınızda can kurtaran görevi görüyor. Nakit avans çekeyim derseniz %1+yürürlükteki faiz oranı. Şimdi 5-6 günlük ihtiyaçlar için taksitli nakit avans kullanımı olmuyor. O yüzden Ek hesap yada KMH şart.

• 14 K DAN 15 gün içinde 69 k ya çıkardılar garanti flexi öyle çok çok ta kart kullanmıyorum en fazla çektiğim kart 4000 5000 tl aylık

10.000 tL akbankta var. Yeterli oluyor 3 ay geçsin 25.000 olması için başvuru yapacağım.

• Deep~DarkNeSs kullanıcısına yanıt

aktif vadesiz bir hesabınız olmadığı için devam edemiyoruz diyor

vadesiz hesap mı açmam lazım nakit kullanabilmek için ?

• Fthcyr F kullanıcısına yanıt

Hesap açtığınız zaman işleme devam edebilirsiniz hocam.Para direk hesabınızda olur

• 25.000 TL olarak onaylamışlar. Hiç yoktan gene iyi diyebilirim. Kart basılmadan ve findekste gözükmeden Finansbanka limit artış başvurusu yaptım yemedi. Denizbankı kapatırsam artarmı merak ediyorumGaranti Bankası Kredi Kartı Limiti 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 24 Ocak 2023; 8:44:9 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.