Şimdi Ara

Garanti Bankası Kredi Kartı Limiti (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.488
Cevap
36
Favori
165.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam bir gün sonra findeks'e düşüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarthWorm

Hocam bir gün sonra findeks'e düşüyor

Düşsün önemli değil de tüm limiti nasıl tek karta toplayacağız asıl mesela burası

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beyler garanti maaş müşterisiyim american express baktım başvuruda 1100 tl kart ücreti diyor bunun yıllık kart ödemesi 463 tl değil mi ? 1100 tl karta verip + 463 de yıllık mı ödeniyor.

• Ben diğer bankalardaki limitlerimi düşürdüm şuan 100 bin lira daha arttırılabilir. Fakat garanti bir haftadir olumsuz görüş bildiriyor sizce sıkıntı ne olabilir

• kRaL_1907 kullanıcısına yanıt
    Şu an Garanti Bankası'ndaki limitiniz ne kadar bilmiyorum ancak Garanti Bankası, harcama alışkanlıklarınızı vb. şeyleri kategorize ederek kendi içerisinde size bir müşteri portföyü oluşturuyor ve LKS kısmında sorun olmasa bile limit vermeyebiliyor.

Mevcut limit müşteri profiline uygundur olarak gözüküyor kendi sistemlerinde.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • iDoctor kullanıcısına yanıt
    Yapay zeka borclanabileceginiz tutarları belirliyor ve bu limitler dahilinde artırım yapıyor belirlediği üst limite ulaşırsanız bundan sonraki artışları onaylamıyor.Basıma geldiği için söylüyorum tahsis’e de yazsalar o limitin üzerine benim özelimde çıkamadılar belki başka müşterilerde olur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • burak550 B kullanıcısına yanıt

Internet uzerinden basvuru yok cunku. Sadece bilgileriniz aliniyor ve subeden sizi aramaları gerekiyor ancak devlet bankasi hantalligi ve/vea subedeki portfoyun ilgisizligi sebebiyle aranmamıssınız.

Subeye giderek ilerletebilirsiniz işleminizi veya daha az yogun olabilecek bir şube üzerinden online başvuru iletin. Hedef tutturamadiklari için direkt sizinle iletişime geçerler

• garanti bi yanlış lık sonucu bu limiti vermiş , inanmıyorsan limiti 5bin e düşür bir daha 100 bin yap bakalım ,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mert1905x kullanıcısına yanıt

Hocam Garanti maaş müşterilerinden aidat almıyor istersen ve müşteri hizmetleri ile görüş ben de maaş müşterisiyim çünkü

• DarthWorm kullanıcısına yanıt

emekli maaş müşterileri içinde geçerlimi bu aidat almama durumu hocam?

• DarthWorm kullanıcısına yanıt

Evet bonustan almıyor ama american express için bu geçerli değil sanırım

• kertenkele16 K kullanıcısına yanıt

Ek gelirleri kabul etmiyorlarmış saçmalıktan başka bir şey değil aylık 25 k gelir var sadece maaş 8500 diye kabul etmiyorlar

Skylimit ek hesap mı oluyor

Hazır limit oluyor bu limiti kredi kartı ek hesap ihtiyaç kredisi konut kredisi gibi değerlendirebiliyorsunuz

Nasıl yani anlamadım tam açıklaması var mı sitesine baktım ama detay yok.

Yani skylimit başvurduk 2 milyon kredi mi açıyor bize ev için ?

Son 3 aylık maaş bordronu kase i ıslak imzalı bir şekilde VakıfBank'a götürüyorsun sky limitten yararlanmak istiyorum diyorsun onlar seni maaş bordronu genel merkeze gönderip rinceleyip daha sonra sana belirli bir limit tanımlanabiliyor maksimum limit 1 milyon TL diye biliyorum bu limiti ister kredi kartı limiti olarak ister Kredi ister ek hesap olarak kullanabiliyorsun

• 3 ay önce garanti limitimi 40 k dan 50 k ya çıkarmadı defalarca başvurmama rağmen reddetti. Acil limit lazımdı taksitli harcama yapamadım. 1 ay sonra kendiliğinden 65 k yaptılar. Az önce tekrar artışa başvur kısmına geldim 110 k ya çıkaralım diyor. Yapay zeka işe yaramaz dediğiniz gibiyse... 3 ay önce garanti bankasında hisse vs daha büyük mal varlığım vardı şu an neredeyse yarıya indi... Neye göre belirliyorlarsa hiç mantıklı değil.

• Ocak 2021 tarihinde açtığım garanti flex kredi kartımı müşteri ve limitini 200 TL düşürerek kapattım. Müşteri temsilcisi limiti başka bankaya aktarmak için düşürüyorsanız müşteri limiti düşürmenize gerek yok limiti düşürün yoksa müşteri limitini yükseltemezsiniz dedi.
    6 ay kullandığım kartımı parça parça düşürerek 200 TL müşteri limitiyle kapattım. Tekrar başvurduğumda limitim aşağıdaki gibi aktif müşteri olup 6 ayda 100.000 TL çıkarma hedefim var.
    Garanti Bankası Kredi Kartı Limiti
    Garanti Bankası Kredi Kartı Limiti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 26 Ocak 2023; 1:4:38 >

• Saiph kullanıcısına yanıt

Gayet mantıklıymış kart limitini düşürmek. Yakın zamanda 100B'e ulaşacağınızı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: JustFema

Gayet mantıklıymış kart limitini düşürmek. Yakın zamanda 100B'e ulaşacağınızı düşünüyorum.

Hocam diğer banka limitlerimi düşürdüğümde göstereceğim gelir 8.500 TL olduğu için limitim 35.000 anca olacaktır. 3 kk 92300 TL düşürmeden garanti bankasını aktif müşteri olarak yükselteceğim.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.