Hocam bir gün sonra findeks'e düşüyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Garanti Bankası Kredi Kartı Limiti (12. sayfa)
-
-
Düşsün önemli değil de tüm limiti nasıl tek karta toplayacağız asıl mesela burasıquote:
Orijinalden alıntı: DarthWormHocam bir gün sonra findeks'e düşüyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Beyler garanti maaş müşterisiyim american express baktım başvuruda 1100 tl kart ücreti diyor bunun yıllık kart ödemesi 463 tl değil mi ? 1100 tl karta verip + 463 de yıllık mı ödeniyor.
-
Ben diğer bankalardaki limitlerimi düşürdüm şuan 100 bin lira daha arttırılabilir. Fakat garanti bir haftadir olumsuz görüş bildiriyor sizce sıkıntı ne olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu an Garanti Bankası'ndaki limitiniz ne kadar bilmiyorum ancak Garanti Bankası, harcama alışkanlıklarınızı vb. şeyleri kategorize ederek kendi içerisinde size bir müşteri portföyü oluşturuyor ve LKS kısmında sorun olmasa bile limit vermeyebiliyor.
Mevcut limit müşteri profiline uygundur olarak gözüküyor kendi sistemlerinde.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yapay zeka borclanabileceginiz tutarları belirliyor ve bu limitler dahilinde artırım yapıyor belirlediği üst limite ulaşırsanız bundan sonraki artışları onaylamıyor.Basıma geldiği için söylüyorum tahsis’e de yazsalar o limitin üzerine benim özelimde çıkamadılar belki başka müşterilerde olur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Internet uzerinden basvuru yok cunku. Sadece bilgileriniz aliniyor ve subeden sizi aramaları gerekiyor ancak devlet bankasi hantalligi ve/vea subedeki portfoyun ilgisizligi sebebiyle aranmamıssınız.
Subeye giderek ilerletebilirsiniz işleminizi veya daha az yogun olabilecek bir şube üzerinden online başvuru iletin. Hedef tutturamadiklari için direkt sizinle iletişime geçerler
-
garanti bi yanlış lık sonucu bu limiti vermiş , inanmıyorsan limiti 5bin e düşür bir daha 100 bin yap bakalım ,
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam Garanti maaş müşterilerinden aidat almıyor istersen ve müşteri hizmetleri ile görüş ben de maaş müşterisiyim çünkü
emekli maaş müşterileri içinde geçerlimi bu aidat almama durumu hocam?
-
Evet bonustan almıyor ama american express için bu geçerli değil sanırım
-
Ek gelirleri kabul etmiyorlarmış saçmalıktan başka bir şey değil aylık 25 k gelir var sadece maaş 8500 diye kabul etmiyorlar
Skylimit ek hesap mı oluyor
-
Hazır limit oluyor bu limiti kredi kartı ek hesap ihtiyaç kredisi konut kredisi gibi değerlendirebiliyorsunuz
Nasıl yani anlamadım tam açıklaması var mı sitesine baktım ama detay yok.
Yani skylimit başvurduk 2 milyon kredi mi açıyor bize ev için ?
-
Son 3 aylık maaş bordronu kase i ıslak imzalı bir şekilde VakıfBank'a götürüyorsun sky limitten yararlanmak istiyorum diyorsun onlar seni maaş bordronu genel merkeze gönderip rinceleyip daha sonra sana belirli bir limit tanımlanabiliyor maksimum limit 1 milyon TL diye biliyorum bu limiti ister kredi kartı limiti olarak ister Kredi ister ek hesap olarak kullanabiliyorsun
3 ay önce garanti limitimi 40 k dan 50 k ya çıkarmadı defalarca başvurmama rağmen reddetti. Acil limit lazımdı taksitli harcama yapamadım. 1 ay sonra kendiliğinden 65 k yaptılar. Az önce tekrar artışa başvur kısmına geldim 110 k ya çıkaralım diyor. Yapay zeka işe yaramaz dediğiniz gibiyse... 3 ay önce garanti bankasında hisse vs daha büyük mal varlığım vardı şu an neredeyse yarıya indi... Neye göre belirliyorlarsa hiç mantıklı değil.
-
Gayet mantıklıymış kart limitini düşürmek. Yakın zamanda 100B'e ulaşacağınızı düşünüyorum.
-
Hocam diğer banka limitlerimi düşürdüğümde göstereceğim gelir 8.500 TL olduğu için limitim 35.000 anca olacaktır. 3 kk 92300 TL düşürmeden garanti bankasını aktif müşteri olarak yükselteceğim.quote:
Orijinalden alıntı: JustFemaGayet mantıklıymış kart limitini düşürmek. Yakın zamanda 100B'e ulaşacağınızı düşünüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X