Şimdi Ara

Garanti Bankası Kredi Kartı Limiti (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.488
Cevap
36
Favori
166.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba birkaç gün önce Bonus Flexi kartımla sipariş verdim sonra iptal ettim hemen ama halen para karta iade edilmedi. Dünden beri provizyonda “bekleyen iade” olarak görünüyor. Ne zaman provizyondan çıkar acaba bilgisi olan var mı? Farklı bankaların kartlarında anında iade ediliyor diye biliyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba,

Muhtemelen dün saat 22.00 sonrası iadeniz gelmiştir mutabakat saatleri sebebiyle provizyonda bekliyordur. Bu gece provizyondan çıkar merak etmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trovin T kullanıcısına yanıt
    Tamamdır provizyondan çıktı hocam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 3-4 senedir limitim 5000 tl.

1 lira artmıyor :( çok değişik bir banka garanti.

• En son ağustos ayında limit arttırdılar, ondan sonra yaptığım tüm başvurular direk olumsuz sonuçlanıyordu. Bugün yaptığım başvuru ilk kez otomatik olarak olumsuz sonuçlanmadı, değerlendirmede gözüküyor. Umutlanmalı mıyım sizce? :)

Bir de daha önce bunu yaşayan oldu mu merak ediyorum, Garanti limit arttıracaksa genelde saniyesinde arttırıyor ve olumsuzsa da aynı saniye içerisinde belli oluyor. İlk kez bu şekilde değerlendirmede tutulduğunu görüyorum. Neden olabilir acaba?

Garanti Bankası Kredi Kartı Limiti

Garanti Bankası Kredi Kartı Limiti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thexp -- 30 Ocak 2023; 4:45:32 >

• thexp T kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Garanti başvurunuzun fiziksel olarak değerlendirilmesi için kredi/risk birimine atmış talebinizi. En geç 3 iş günü içinde sonuçlanır. SMS gelir size. Değerlendirmede olması maalesef kesin onaylanacağı anlamına gelmiyor. Daha önceki otomatik redleri bu konuda kriter değil. Ama sonuçta elle değerlendirme istemesi oto red’de göre tabii çok olumlu. :)

Bankanın kendi içerisinde yaptığı skorlamalara göre kredibiliteniz arttığı için böyle bir durumla karşılaşmışsınız yüksek ihtimalle. Umarım sonuç olumlu olur sizin için, sonucu paylaşırsınız :)

Genelde dakikasında belli olur ama sonucu bekleyip görün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarthWorm -- 30 Ocak 2023; 12:4:25 >

Umarım hocam. Kartın limiti 20k ama ayda o limitin en az iki katı kadar harcama yapıyorum kart ile. Bir zahmet yükseltmelerini bekliyorum ben artık.

Ödemeleriniz düzenli mi? Birde asgari mi ödüyorsunuz yoksa tamamını mı? Son olarak kart kaç yaşında?

Hocam 19 tane kredili ürünüm var, hepsinin ödemesi düzenli en son gecikme 2 yıl önce yaşanmış gözüküyor Findeks raporumda. Garanti kartımda da olay şöyle, kartta limit boşluğu sürekli olsun diye ekstre kesilmeden yapıyorum ödemelerimi. Ekstre borcum genelde 0 TL olarak geliyor bu yüzden (bu sanırım kötü bir şey:)), ekstre kesilirse de borcun tamamını ödüyorum.

Kart 11 aylık, şubat 2023 itibariyle tam 1 yaşında oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thexp -- 30 Ocak 2023; 15:36:17 >
    hocam benim tahminim onaylanmayacak. ama umarım yanılırım da onaylanır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kronik10.5 kullanıcısına yanıt

açıkçası bana da öyle geliyor, hala değerlendirmede gözüküyor bakalım :)

bir zamanlar aynı durumdaydım hep red hep red sonra değerlendirmede yazdı yaklaşık 1 hafta sonra o da red oldu. şimdi kolayca artıyorum.

Findeks notunuz kaçtı değerlendirmede yazdığı dönem hocam onu hatırlıyor musunuz?

valla hiç hatırlamıyorum hocam findeksi ama ekim ayıydı onu iyi hatırlıyorum. ama şu an 200 bin yaptım

Maşallah umarım daha fazlası olur. Bunu şu yüzden sordum, gözlemlerime göre garanti limit artış başvurularında 1200 puanı önemli bir ölçüt olarak görüyor olabilir. Mesela birkaç ay önce puan 1190 iken başvurduğumda otomatik "olumsuz değerlendirilmiştir" ibaresi çıkarken 1205 olduğunda "gelirinize göre mevcut limit yeterlidir" ibaresi çıkıyordu bana.

Bu döngü epey bir devam etti, 1200 altında başka cevap üstünde başka cevap. Şimdi de 1260 olduğu için başvurayım dedim 14 saattir değerlendiriliyor :)

Moralinizi bozmayayım ama benim puanım 1860 ne zaman limit arttırmak istesem 3 4 gün değerlendirip red verdi :)

Ykb ve garantide kartlarım 18 yaşında :) iki bankada limit arttırmayı başaramadım.

ama mesela 2015’te cepteteb almıştım kuruc üyelerdenim 1500 tl limiti vardı şimdi limiti kaç katı :)

garanti ve ykb beni sevmiyor sanırım :)

bazı bankalarla anlaşılamıyor demek ki hocam kişiden kişiye değişiyor. artmazsa da şaşırmam açıkçası. ben de iş bankasında aynı şeyi yaşıyorum, en eski kredi kartım olduğu için kapatamıyorum limiti de asla arttırmıyorlar boş boş duruyor kart.

iş bakası'nda kart limitiniz artmıyorsa ve belgeleyebildiğiniz gelirinize göre limit boşluğunuz varsa şubeden müşteri temsilcisi aracılığıyla başvurun ve genel müdürlük onayına göndertin. benim de bavşurularım ret oluyordu. bu şekilde hep attırıyorum limitimi.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.