Şimdi Ara

Garanti Bankası Kredi Kartı Limiti (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.488
Cevap
36
Favori
166.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba hocam, tuttuğunuz ya da yatırdığınız mevduat ve kartın harcamalarına göre ilerliyor kart limitleriniz. Kredi konusu biraz daha farklı bir konu o yüzden bu şekilde bir cevap almışsınız.

Bu arada 100.000 - 150.000 TL gibi limitler havada uçuşuyor zaten, bu limitlere göre üst derece bir müşteri kitlesinin içerisindeyim yazmanız biraz abes olmuş :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • expectations E kullanıcısına yanıt
    Her zaman tamamını.

• thexp T kullanıcısına yanıt

Merhaba,

sonuç belli oldu mu? Umarım artmıştır limitiniz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trovin T kullanıcısına yanıt

Hala değerlendirmede maalesef hocam :) Garantide sabredemeyip Finansbank'a başvurdum limit artışı için, hiç kullanmak istemediğim bir kart ama anında 5000 TL'den 70.000'e çıkardılar umarım Garanti'yi olumsuz yönde etkilemez bu.

Garanti ertesi gün limit artışını görüyor. Garantiye yazdığınız gelir lks’ye takılmıyorsa sorun olmaz. Limit artışını ne zaman yaptınız finansta?

• trovin T kullanıcısına yanıt

dün yaptım kontrol ettiğimde findekse henüz yansımamış, yazdığım gelir ve istediğim limit bilgisinin lks'ye takılma ihtimali yok aslında. takılırsa daha yüksek gelirle tekrar başvuru yapmayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thexp -- 1 Şubat 2023; 18:16:0 >
  • beyler garanti taksitli nakit avans ile taksitli para arasındaki fark nedir?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Garanti ve ykb artış yada düşüşten sonraki ilk gün yani findeksten de bir gün önce görüyor limit hareketlerini. Umarım istediğiniz gibi olur :)

• kronik10.5 kullanıcısına yanıt

Taksitli para tüm kart limitini avans çekimi yapabilirsin

Nakit avans kart liminin belirli bir yüzdesi kadar çekim yapabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarthWorm -- 1 Şubat 2023; 18:54:20 >
  • DarthWorm kullanıcısına yanıt
    anladım hocam teşekkürler

• Zvjezdan kullanıcısına yanıt

Garantinin vermediği limiti fazla fazla şekilde Denizbank verdi. Kendileri bilir yapacak bir şey yok.

Garanti bekletiyorsa talebiniz onaylanmaz.Anında artırırsa ya da kendi teklif ederse artırıyor.Talebiniz onaylanmadigi için tahsis’e gitmiş muhtemelen orası da artırmayacaktır.

• Limit artış talebinde bulunduğumda gelirinize göre mevcut limitiniz yeterli olduğundan limit artış talebiniz olumlu sonuçlanmamıştır yazısı alıyorum ve bu bir kaç aydır böyle arttırası yok sanırım başınıza bu durum geldi mi hiç?

• ClarkGriffin kullanıcısına yanıt
    Evet hocam aynı uyarıyı alıyorum ben de. Garanti’nin limit kullanım oranına, ödeme performansına ve kartı aktif kullanıp kullanmadığınıza baktığını düşünüyorum. Limitinizin ne kadarlık kısmını kullanıyorsunuz bilmiyorum ama büyük bir kısmını kullanıp günü gelince ödüyorsanız artması gerek. Yani demek istediğim harcamalarınız artarsa limitiniz de artar. Örneğin 15.000 TL limitiniz var diyelim her ay en az 7-8 bin veya 10.000 TL harcayıp düzenli ödüyorsanız birkaç ay sonra büyük ihtimal limitiniz artacaktır. Kendimden örnek vereyim Garanti bana 3000 TL limit vermişti. Daha yeni kredi kartı kullanmaya başladığım için yüksek limit vermediler. Kartı alır almaz limit artırımı talep ettim reddettiler. Sonra 1-2 ay 2000 TL’ye yakın harcayıp günü gelince ödedim ve meraktan artacak mı diye bir başvuru yaptım ve limitim 3000’den 5000’e yükseldi. Çok fazla bir artış değil biliyorum ama 2 ay kullanıma göre çok da az bir artış değil. Şuan kartı aktif kullanmıyorum başka bir bankanın kartını aktif kullanıyorum bu yüzden sizde çıkan uyarının aynısı bende de çıkıyor. “Mevcut limitiniz yeterli olduğundan limit artış talebiniz olumlu sonuçlanmamıştır.” Çok da umrumda değil kartı aktif kullanmıyorum zaten ama aktif kullandığım kartımın limiti arttı. Tamamen kartı aktif kullanıp kullanmadığınıza bağlı bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C951CE3E2 -- 2 Şubat 2023; 15:25:14 >

• iDoctor kullanıcısına yanıt

Üst düzey müşteri kitlesinde olduğumu şube çalışanları söyledi, son 12 ayda hesaba giren para 7 haneli, kredi kartı limitiyle alakası yok. Her şubeye gittiğimde bana öncelikli sıra veriliyor, 1-2 saattir bekleyen müşterilerden önce benle ilgileniyorlar, bazı şubelerde sıra beklemeden direk üst kata çıkabiliyorum.

Garanti Bankası Kredi Kartı Limiti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wksj -- 3 Şubat 2023; 9:34:36 >
  • Kredi kartımı bugün şubeye almaya gittim. Banka personeline limit artar mı yoksa diğer bankaları düşüreyim mi dedim. Kullanın bir kaç ay sonra deneyin dedi. Karta şifre oluşturdum Atm taktım hesaptaki 100 TL yi çektim. Kartı aktif ettim.
    Limit artış başvurusu yaptım 250000 istedim. 68200 onayladı. Bir dahaki ay denizbonus kapatıp deneyeceğim

• wksj W kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlamayın hocam, şube çalışanları müşteri poh pohlamak için bu tarz şeyler söyleyebiliyor. Benim amacım sizi küçümsemek değil, Garanti BBVA Özel Bankacılık müşterisi olmanın şu an ki alt limiti 2.000.000 TL. Hak verirsiniz ki 100.000 EUR parası olan mudi sayısı bu dönemde bir hayli fazla.

Hani buradan yola çıkıp düşündüğümüzde Türkiye'de ciddi bir kesimin üst düzey müşteri olduğunu düşünmek gerekir.

Bu arada kredi kartı limitiyle şöyle bir alakası var, limitler sadece gelir bazında arttırılmıyor. Mevcut kaynak, banka geçmişi, harcama geçmişi vb. alanları direkt kapsadığı için müşteri seviyelerini belirlemekte daha etkili olduğunu söyleyebilirim.

Hani demek istediğim şey Özel Bankacılık müşterisi olmak sanıldığı kadar zor bir şey değil, normal şubeler ile çalışıp mevcut kaynağı ÖB müşterisinden daha yüksek kişiler var.

Ben de bir ÖB müşterisiyim, sadece şube çalışanlarının dedikleriyle kendinizi sınıflandırmamanızı işlerin öyle yürümediğini söylemek istedim. Lütfen bu yazımı, saldırgan bir yazı olarak algılamayın.

• Saiph kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun. Limit artış başvurusunu atm den mi yaptınız? Anında mı onaylandı? Gelire ne yazdınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trovin -- 3 Şubat 2023; 11:13:7 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.