teşekkürler, garanti'den sonuç alamazsam bunu deneyeceğim |
Garanti Bankası Kredi Kartı Limiti (15. sayfa)
-
-
maaş bordronla iş bankasına git hocam sky limit başvurusu yap...tarafına verilecek limiti kart+kredi+ek hesap şeklinde paylaştır
www.isbank.com.trhttps://www.isbank.com.tr/iste-limit -
-
-
Maşallah :)
Limit artışını kendisi mi öneriyor yoksa siz kendiniz mi yazıyorsunuz? Birde gelire ne yazdınız en son?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç önerdiğine şahit olmadım, hep ben talep ettim, hep onayladı. 250 bin için, 100 bin gelir yazmıştım en son.
-
Banada hiç önermedi ne zaman başvursam 3 4 gün değerlendirip hep red :)
sizde anında mı onaylıyor peki yoksa değerlendirmede diyip bir kac gün bekletiyormu?
10 yıl içinde 4-5 kez limit arttırımı yapmışımdır. Hiç değerlendirmeden onay veriyor. Galiba düzenli ödemelerimden dolayıdır. Findeks notuda yüksek olunca, değerlendirmeye girmiyor sanırım.
-
250 üst limit :) daha fazlası için şubeye çağırıyor.Güzel günlerde kullanın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Doyasıya kullanmam için 250 bin gelirim olması lazım :)
Kapatmayın hepsi birbirine referans oluyor garantinin iç puanlaması var onu yükseltirseniz size de akıtır gelire ve Findeks’e bakmıyorlar bir suredir ama işler değişebilir.Durağanlık bankaları da vurursa hiç olmadığı kadar cimri olurlar bu konularda o yüzden veriyorken bankadan alabildiğiniz kadar alın :)
Aktif olarak 6 banka mıda kullanıyorum. Bekleyelim bakalom ne olacak. Teşekkür ederimquote:
Orijinalden alıntı: sukruciger
Kapatmayın hepsi birbirine referans oluyor garantinin iç puanlaması var onu yükseltirseniz size de akıtır gelire ve Findeks’e bakmıyorlar bir suredir ama işler değişebilir.Durağanlık bankaları da vurursa hiç olmadığı kadar cimri olurlar bu konularda o yüzden veriyorken bankadan alabildiğiniz kadar alın :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Axess 16500 %20 asgari ödeme, Fatura ve market alışverişleri için aktif.
Deniz 33800 TL 24950 TL düşürerek asgari %20 indirebilirim. Farklı limitte kart olmuyormuş müşteri hizmetlerine sordum. Online başvuruya bakmam gerekiyor.
Cardfinans 42.000 TL yükselmesini istiyorum.
Garanti şuan 25.000 TL asıl bunu en az 4 katı yapmasını istiyorum.
-
Garanti bankası otomatik fatura ödemesinde herhangi bir ek tahsilat yapıyor mu?
-
Fatura ödemesinde %1.36 faiz.
54 bin tl dönem harcamaniz var zaten vermezse tuhaf olurdu
Bu Garanti BBVA'nın çok saçma politikaları var. Ben yurtdışında yaşıyorum, Türkiye'deki sistemlerde hiçbir gelirim, sigortam görünmez. 2021 Nisan ayında 4050 TL limitli kredi kartı verdiler, şuan limit 150 bin TL, üst derece bir müşteri kitlesindeyim, şubede direk arayabildiğim müşteri temsilcisi var. Ama hiçbir şekilde, en düşük limitle 250 TL avans hesap veya 1000 TL kredi vermiyorlar, müşteri temsilcisi diyor ki ikametgah adresiniz yurtdışı olduğu için banka politika gereği kredi onaylamıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wksj -- 1 Şubat 2023; 7:35:33 > -
Bazen limitinizi şu kadar arttıralım diyorlar sonra sistemsel hata çıkıyor sebebini bilen var mı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam kartın asgarisinimi yoksa tamamınımı ödüyorsunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X