Şimdi Ara

Garanti Bankası Kredi Kartı Limiti (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
1.488
Cevap
36
Favori
165.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    125 bin oldu :)Garanti Bankası Kredi Kartı Limiti

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F2815E3C4

125 bin oldu :)Garanti Bankası Kredi Kartı Limiti
    Ne zamandır kullanıyorsun. Maaş bankan garanti mi hocam.
    Aktif müşteri olacağım. 6 ayı bulur limitimin yükselmesi

• Açık mı buldunuz yoksa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Limonen kullanıcısına yanıt
    Haftada bir kez deniyorum onaylanıyor , valla x bankadan bir arkadaşa gösterdim asgari ücretle çalışıyorum nasıl olur dedim ,banka gelirini yüksek gösteriyor ,nasıl yapıyorlar bilmiyorum dedi.Her hafta paylaşacağım bakalım kaça kadar çıkacak :)

• Saiph kullanıcısına yanıt
    Garanti kredi kartım 2020 yılında 1.500 TL limitle açıldı ve 1.5 yıl maaş bankam olarak kaldı .Ama son 1 yıldır maaş bankam değil.Yapi kredi maaş bankam oradada 30k ilk kredi kartım var .Garanti 1.500 ü önce ,19.000 sonra 100k ,şimdide 125k yaptı .1500 den 19 a çıkması 1.5 yıl sonra oldu ama 19 dan 125 k ya son 1 aydır yükselttim .Ödemelerimi aksatmam hayatta .Findeksten takip ediyorum sürekli ve puanım 1200 lerde geziyor :)

• İlk kredili ürün ve kredi kartı 2020 yılında kullanmaya başladım .Bu arada .

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F2815E3C4

Garanti kredi kartım 2020 yılında 1.500 TL limitle açıldı ve 1.5 yıl maaş bankam olarak kaldı .Ama son 1 yıldır maaş bankam değil.Yapi kredi maaş bankam oradada 30k ilk kredi kartım var .Garanti 1.500 ü önce ,19.000 sonra 100k ,şimdide 125k yaptı .1500 den 19 a çıkması 1.5 yıl sonra oldu ama 19 dan 125 k ya son 1 aydır yükselttim .Ödemelerimi aksatmam hayatta .Findeksten takip ediyorum sürekli ve puanım 1200 lerde geziyor :)
    1100 puan ile garanti 2600 TL kredi kartımı aldım limit artmadı gelir gösteremedim. Yükselmedi kapattım axesse aktardım.

Amacım tek limit 100.000 kredi kartı yapmak. Kmh kullanmıyorum.
    Axess 16500
    Deniz bank 33800
    Cardfinans 42000 ilk kartım kapatmam.
    Axess ve denizi kapatma riskine değer mi yoksa 6 ay 1 yıl aktif müşteri olmak risk içermeden kullansam olur mu ki
    Findeks 1505 kapattığım ürünü açtım ne olacak gece 00 da görüntü atacağım.

• Saiph kullanıcısına yanıt
    Kendine kredili mevduat hesabı aç ancak kullanma hep dursun ,sonra aktif olarak kullandığın yada limitleri olan kartlarını sakın tamamen kapatma .limiti azda olsa bırak kalsın .Çünkü onlar sana kredi derinliği oluşturmaktalar .Garanti de yüksek limitleri ulaşmak için diğer kartlarının limitlerini düşür ancak tamamen kapatma.birde borç dengesini yüzde 50 altına düşürme kardeşim.Garanti ve yapı kredi bana göre çok sağlam bankalar.

• Akbank ve Enpara KMH var 10700 ile 4300 TL limitle. Kullanırsam 50 - 100 TL kullanır hemen öderim.

Kredi kartlarım hiç bir zaman %40 geçmemiştir. Borç limit oranını korurum. Çok harcama yapacaksam kartlara bölerim dengeli olsun diye.

Haziran 2020 de Enpara ilk kredi kartım 42.000 Cardfinans en eski bu kapatmam da düşürmem de.

2021 Akbank 16500 TL kredi kartı hiç yükselmiyor.

Denizbank Mayıs 2022 tarihli artık risk oluşturmuyor %50 geçmeden kullanıyorum.

Akbank otomatik ödeme talimatları ve market alışverişlerim var. 2 kartım var.

Enpara rafa kaldırdım. Cardfinans ve Go kartı aktif kullanıyorum.

Şimdi aktif kullanacağım kart Garanti bankası oldu. Seneye artar limit düşüremiyorum gelir gösteremem yüklü param yok mevduat açamam. Bekleyip göreceğiz o zaman Garanti Bankası Kredi Kartı Limiti 

• 200 TL olarak kapattığın Garanti kredi kartım findekste raporlandı. Findeks te Kart başvurusu yapılmıştır ertesi gün ise limitiniz belirlediğim tutarın üstüne çıktığıyla alakalı bildirim geldi.

Findeks notu sabit. Resimde gözüktüğü gibi açılış tarihi eski gözüküyor.
    Garanti Bankası Kredi Kartı Limiti Garanti Bankası Kredi Kartı Limiti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 27 Ocak 2023; 0:9:38 >

• valla helal olsun 100 bin barajını geçen sizsiniz sanırım..platin mi kullanıyorsun normal bonus mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarthWorm -- 27 Ocak 2023; 18:16:53 >
  • Hocam borcun asgarisinimi yoksa tamamınımı ödüyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DarthWorm kullanıcısına yanıt
    Aidatsiz flexi kart var

• expectations E kullanıcısına yanıt
    1.5 yıl asgari olarak ödedim 4 5 aydır tam ödüyorum fazla harcamam yok.☺️

• Bende geçtiğimiz aylarda 3 günde bir deniyordum 1000 tlden 108.000 tl ye kadar geldim sonra olumsuz vermeye başladı artık hep olumsuz veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: burak550

Bende geçtiğimiz aylarda 3 günde bir deniyordum 1000 tlden 108.000 tl ye kadar geldim sonra olumsuz vermeye başladı artık hep olumsuz veriyor

O zaman tüm kredi kartlarımın borcunu bitirip bir dahaki ay arttırmak için arada bir başvuru yapmakta fayda var

• İş bankasını kapattım fakat beni zor durumda bıraktılar limitin hepsini kullanıyor... Garanti limit veriyor ama bu yüzden yükseltmiyor

Kartı kapatınca limiti taksit tutarına düşürmüşler böyle saçmalık görmedim

Garanti Bankası Kredi Kartı Limiti
    Garanti Bankası Kredi Kartı Limiti

• burak550 B kullanıcısına yanıt
    Harcama alışkanlıklarınız ile ilgili borclanabileceginiz limiti doldurmuşsunuz harcamalar artarsa limit de artar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DarthWorm kullanıcısına yanıt
    Taksitler bitmeden limit sıfır olmuyor ki zaten bu bütün bankalarda böyle.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.