Şimdi Ara

Garanti Bankası Kredi Kartı Limiti (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.474
Cevap
35
Favori
160.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hep 70 bin veriyordu bu işte Bir terslik mevcut Garanti Bankası Kredi Kartı Limiti 

Garanti Bankası Kredi Kartı Limiti
  • Bende de artmış limitler hep. Artı para falan veriyor 27000 tllik.
  • Kredi limitini öğrenmek findeks notunu düşürür diye duymuştum. Gerçekten öyle mi bilmiyorum
  • Çılgın.pilotunuz Ç kullanıcısına yanıt

Hayır tamamen hurafe.

kredi notunu öğrenmek puan düşürmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trovin -- 17 Ağustos 2023; 22:46:45 >
  • Arkadaşlar genelde ilk günden ödediğim için kafam karıştı sormak istedim son ödeme tarihi 21.08 ise ve ben 21.08 Pazartesi gün içinde ödersem bir sorun olur mu yoksa 20.08'de ödemek mi lazım?

• Akcura kullanıcısına yanıt
    Benim kart kesim tarihlerim her ayın 6 sı son günü 16 sı oluyor otomatik ödeme talimatı veriyorum kartlarıma son gün ödeniyor sorun olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 18 Ağustos 2023; 12:14:26 >
  • Yaklaşık 1 yılın ardından sonunda 500 tl olan limitimi artırmayı başarabildim. Zaten red edecektir diye 2 bin istedim şak diye onayladı.

Merhaba,

Tebrikler. Büyük ihtimalle sistemde bir üst limitiniz vardır hemen onay verdiğine göre.

Limit arttır diyerek bir bakın isterseniz siz başvuru yapmadan gelir bilginizi sorduğu adımda limit teklif edebilir.

• trovin T kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Şimdi siz diyince tekrar baktım şöyle yazıyor

30 bin tl olarak öngördüğümüz gelirinizle limitinizi 5 bin tl ye kadar yükseltin.

30 bin tl öngörüldüğünde gelirin 4 katı 120 bin limit vermesi gerekirken 5 bin tl yazıyor

Tüm bankalardaki limitinize göre o diğer bankalarda hiç limitiniz yoksa dediğiniz gibi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktay1910

Tüm bankalardaki limitinize göre o diğer bankalarda hiç limitiniz yoksa dediğiniz gibi olur

Akbank var onun da limiti düşük sayılır. Bankalardaki Toplam limitim 100 bin bile etmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çılgın.pilotunuz -- 19 Ağustos 2023; 16:31:41 >

kredi kartı limitiniz ilk kez kredi kartı sahibi olduktan sonraki ikinci yıldan itibaren toplam gelirinizin 4 katını geçemez. Başka banka yada bankalardaki kredi kartı limitleriniz toplamda şu an 117.000 TL muhtemelen.

Garantinin en gördüğü geliriniz 30.000 TL olduğuna göre garanti dahil 117.000 TL ediyor anlık kart limitlerinizin toplamı 3000 TL açık kalıyor o yüzdende 5000 TL’ye yükseltme teklif ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: trovin

kredi kartı limitiniz ilk kez kredi kartı sahibi olduktan sonraki ikinci yıldan itibaren toplam gelirinizin 4 katını geçemez. Başka banka yada bankalardaki kredi kartı limitleriniz toplamda şu an 117.000 TL muhtemelen.

Garantinin en gördüğü geliriniz 30.000 TL olduğuna göre garanti dahil 117.000 TL ediyor anlık kart limitlerinizin toplamı 3000 TL açık kalıyor o yüzdende 5000 TL’ye yükseltme teklif ediyor.

Dediklerinizi biliyorum ama garanti dahil toplam limit 100 bin e bile yaklaşmıyor. Anlaşılan garanti gene bana farklı kurallar uyguluyor

Banka kendi içerisinde uyguladığı risk politikalarına göre müşteri limiti belirleyebiliyor, her zaman yasal üst limiti uygulamadan kendi içinde belirlediği yasal limitin altında tanım yapabiliyor..

Risk oluşturacak birşey de yapmadım ama garanti neden bana böyle davranıyor onuda anlayamıyorum. Yarın limiti 5 bin yapıp aylık 3 bin civarı harcama yaparım, günü gelince öderim artık. İlginiz için teşekkürler

Hocam ilk kredi kartım geçen sene 22 temmuz da almıştım 1 yıl doldu fakat hala 4 katı vermiyor enson haziranda yazdığım gelirin tam 2 katı vermişti bu ay Bi 13 bin attırdı o kadar süre olarak tam ne zaman 4 katı verecektir.

• gazal17 G kullanıcısına yanıt

İkinci yıldan itibaren diyor bankalar genel olarak kesin şu kadar gün sonra diye belirteni görmedim. Birde her zaman tam 4 katını vermez kendi içerisinde risk politikaları da var bankaların..

Aslında garanti kartları pek kazançlı değil,çok bir şey kaybetmiş sayılmazsınız. Ancak aynı anda 3-5 tane kişiye özel olursa biraz işe yarıyor. Ben 350 bin limitli money bonus ve shopandfly kartları 2 aydır kullanmadım,kişiye özel kampanyayla bile bazı kartların gerisinde kalıyor. Taahhüt süresi dolunca iptal ettireceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: Happy-Go-Lucky

Aslında garanti kartları pek kazançlı değil,çok bir şey kaybetmiş sayılmazsınız. Ancak aynı anda 3-5 tane kişiye özel olursa biraz işe yarıyor. Ben 350 bin limitli money bonus ve shopandfly kartları 2 aydır kullanmadım,kişiye özel kampanyayla bile bazı kartların gerisinde kalıyor. Taahhüt süresi dolunca iptal ettireceğim

Bana limit vermediği için bende üstünde duruyorum inatlaşma diyelim. Zaten şuan kredi kartı olarak axess kullanıyorum, her ay kişiye özel geliyor mesela bu ay bana özel e ticaret yüzde 10 chip para, akaryakıta yüzde 5 indirim, markete yüzde 5 indirim, her 300 e 15 chip para kampanyaları gelmiş. Garanti limit verse de vermese de şuanlık fark eden birşey olmayacak ama ileride bazen yüksek limitli kartlar lazım olabiliyor.

• Garanti Bankası Kredi Kartı Limiti

Uzun zamandır 150binde takılmıştı, 200bin onaylayarak en yüksek limitli kartım oldu. Yine de ikametgah adresim yurtdışı olduğu için 1000 lira bile avans hesap veya kredi onaylamıyor. Bu nedenle hem iyi hem de çok saçma bir banka. 200bin kredi kartını verip de 1000 lira avans hesap verirse ödemem diye düşünüyor.

Denizbank: Geçen ay 160bin limiti 170bine yükseltti.

İş Bankası: 100bin, yasalara göre yükseltemiyoruz demeye devam ediyor yurtdışından gelir belgesi göndermeme rağmen. Şubedeki müşteri temsilcisi işini pek iyi yapmıyor. Bana gönderin ben hallederim diyor, sonra ses yok. Bu yüzden İş bankası kullanmaktan uzaklaşıyorum biraz.

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.