Şimdi Ara

Garanti Bankası Kredi Kartı Limiti (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.474
Cevap
35
Favori
161.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tüm bankalar kredi kartı + kmh toplamım gelirimin 2 katı bile etmiyor. Ne önerirsiniz? Şuanki toplam limitlerimin 3/4’ü garanti bankasında halihazırda. Garanti kmh başvurusunu direkt reddediyor, kredi kartı artış talebine de direkt red veriyor şu an için olumlu değerlendirilememiştir diye.

2020de aldığım bi kredi vardı başka bankadan, önümüzdeki ay son taksidini ödeyeceğim. Olumlu etkiler mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vakıfbank müşterisiyim, sky limitim 1 Milyon lira civarında. Garanti ile çalışmayı denedim, ne kredi kartı limitimi arttırıyor, ne de KMH limitimi arttırıyor. Kartını da iptal ettirdim. Böyle gıcık banka olamaz. Kamu bankalarının gözünü seveyim.

• Negatif Statü Hakları N kullanıcısına yanıt
    Bu sky limit neye gore veriliyor veya bujun basvuru olayi neye gore oluyor?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Backspace7 kullanıcısına yanıt

Maaş bordrosu şubeye götür sisteme yuklesinler limitini öğren...tamamen şans işi limitler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DarthWorm kullanıcısına yanıt
    Ben trendyol expresste calisiyorum yani bo dordromuz olmuyor hak edis olarak bize para yatiyor boyle bi durumda bankaya gelir icin ne sunulabilir peki?

• quote:

Orijinalden alıntı: Backspace7

Ben trendyol expresste calisiyorum yani bo dordromuz olmuyor hak edis olarak bize para yatiyor boyle bi durumda bankaya gelir icin ne sunulabilir peki?
    Hesaba sürekli olarak hak ediş yatarsa otomatik gelir görür.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Saiph kullanıcısına yanıt
    Soyle bi durun var yanliz Hak edis vakifbank hesaba yatmiyor ama farkli banka hesabina yatmakta. Yani olay hak edisi vakifbanka gelir olarak gostermekse bunu dekontlari ile belgelebilirim eger bu sekilde bi oluru varsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: Backspace7

Soyle bi durun var yanliz Hak edis vakifbank hesaba yatmiyor ama farkli banka hesabina yatmakta. Yani olay hak edisi vakifbanka gelir olarak gostermekse bunu dekontlari ile belgelebilirim eger bu sekilde bi oluru varsa.
    Vakıfbank kredi kartı varsa limitini düşük tutmak limit boşluğu oluşturur.

• Benimde 1 milyon sky limit tanımlandı bugün. Bunun 400 bini ihtiyaç kredisi.
    Ama 100k tl üstüne 12 ay yapıyor. 200 bin çekmek istiyorum. 200 çekince 12 yapıyor. 2 tane 100 bin tl kredi kullanabilir miyim? Sonuçta 400 bin limit var.

• Garantide en yüksek KMH kaç tl oluyor ?

• expectations E kullanıcısına yanıt

Dijital kanallardan 40 bin tl

• trovin T kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam

• Jeg Elsker Norge kullanıcısına yanıt

garanti için 2-3günde bir bıkmadan limit talebi yapabilirsiniz. 1.5 yılda 200bin limit yaptım ama hesaptaki para da etkili.

qnb,deniz,vakıfa da başvuru yapabilirsiniz. iş ve akbank limit boşluğu yok derken diğerlerinden 300bin rahat limit almışımdır. banka politikaları farklılık gösterir.

• radyohead R kullanıcısına yanıt

Mümkün

• İş Bankası'nda maximum platinum kartım var ve Maximiles Black'e başvuruyorum fakat limit boşluğu yetersiz diye sürekli red alıyorum. Fakat Garanti Bankası limit boşluğu tanımadan bam güm limit artırabiliyor. Bu konuda deneyimi olan ve yol gösterecek biri var mı? Limit boşluğu sebebini atlatabilen varsa deneyimlerini dinlemek isterim.

• Burak.Ö kullanıcısına yanıt

Bankanın eski müşterisi yeni müşterisi olmak fark eder diye düşünüyorum.

Garanti 1 yılda 7 kez limit arttirdi.

10 yıllık müşterisiyim

Suan 300.000+40.000 KMH

Resmi gelir sadece maas mng kargo kurye 15.000

İsbank 3 yıllık müşterisiyim.

Maximum kartım 1 kere limit artmadı..

35.000 verdi +30.000 Kmh ve o limitte kaldı.

Deniz bank 15 yıllık müşterisiyim

yeni 100.000 yaptı. +7.500 kmh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 23 Ağustos 2023; 19:42:28 >
  • ibo83 kullanıcısına yanıt

Ne zaman arttırdı en son garanti? Oto arttırımda öngörülen geliriniz neydi? 300den 400e çıkmasını bütün forum bekliyorduk malum :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trovin -- 23 Ağustos 2023; 19:27:45 >
  • trovin T kullanıcısına yanıt

Nisan-mayis gibi en son 300 oldu.

400.000 olmadı.

Genel anlamda 400.000 gectim demek istedim.

300.000 Garanti

100.000 Deniz

35.000 iş Bank

• İs bankasinda bu problem mevcut demek ki. Musteri danismani da biz yapamiyoruz maalesef demisti. Banka politikasi kisitliyor demek ki :/

• iş bankası 66750 olan limitim 130500 oldu bugün itibariyle ayrıca kendileri maaş bankam maaş 42000 ama garanti hala 4000 ve zerre artmıyor. önümüzde ki ay kendileriyle vedalaşıyorum.

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.