Şimdi Ara

Garanti Bankası Kredi Kartı Limiti (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.474
Cevap
35
Favori
160.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İş bankası kadar limit cimrisi bir banka görmedim. Sadece benim kartımı kullan diyor. Genellikle başka kartın varsa limit vermiyorlar.

• Degerli musterimiz, 24.09.2023 tarihinden itibaren, Avans Hesap (Kredili Mevduat Hesabi) aylik akdi faiz orani %3.57, gecikme faiz orani ise %3.87 olarak guncellenecektir. Bu bildirim, sozlesme degisikligi niteligindedir. Iyi gunler dileriz. B001
  • egemensel222 E kullanıcısına yanıt

Ülkece olarak Aşağı dogru uçtuğumuzun kanıtı.

Ekonomi iyi olsa bu uran 1,30% olurdu..

• Vakıfbank da asıl kartın sanal kartını mastercard visa veya troy olarak oluşturulabiliyor hangi sitede hangisine özel kampanya varsa katılabiliyor veya troyy a özel vakıf da faizsiz 5 taksit faydalanabiliyorum bonus da da böyle bir durum var mı?
  • Garanti geçen 300bin kredi teklif ediyordu şimdi 70bine düşmüş. Neye göre veriyorlar acaba :)
  • 5 bankada bulunan bütün KMH larımı kapattım. Kredi kartı limitlerimi düşürdüm. Kredi çekmeye gidiyorum. Konut kredisi çekmeye gidşyorum. Bankalar kredi vermiyor. Fazla limit iyidir. Sizin kredibilitenizi gösterir dediler. Verdikçe limit verdiler. Şimdide kredi vermiyorlar
  • Dün 1 harcamaya ek tatsit yaptığım için limitim - 1.000e düşmüştü bugun komple tüm borç - ye düşmüş kart limiti 5 bine düşürülmüş tekrar geri çevirme yöntemi var mıdır varsa nedir teşekkürler. 1000 TL yatırsam eksi limite döner mi
  • gazal17 G kullanıcısına yanıt
    Limit ne kadar
    Nasıl durduk yere limiti düşürebiliyor mu?
  • 150 bin TL den 5 bine düşmüş kullanılabilir limit -- 146 bin nasıl iş bu

aynı durum bende de söz konusu

• Sizin harcama limiti varken mi düştü yoksa limit - miydi benim gibi

Kredi kartı limitini mi kastediyorsunuz? Benim limitim aynı.

hayır ekside değildi, ama 5000 e düşünce şu an eksi

• Evet kart limiti bir kaç yerde daha okudum sayı olarak fazla sanırım limiti düşenler neye göre düştü acaba 145 bin limit düşürdü 1 kerede bugun
    Benim limit 10 bin olduğu için düşmemiştir muhtemelen artmıyordu zaten.

Nasil yani örnek 200.000 limit varken zamanında düzenli borcun tamamını yada yarısını öderken şak diye limit mi düştü?

Garanti Bankası Kredi Kartı Limiti

Korktum hemen baktım yok düşen birsey...

• Evet aynen öyle dün 150 bin TL limit vardı bugun 5 binde düşmüş kullanılabilir kart limiti - 146 bin

• Bankalar düzenli aralıklarla müşteri bilgilerini/risklerini değerlendirerek tanımlanan her türlü limiti düşürebilir.

2001 krizinde verdiği krediyi erken çağıran bankalar vardı.

Daha önce hiç yaşanmamış durumlar değil bu tür şeyler..
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.