garanti çok garip, benim çalışanıma 300bin kredi çıkarken bana yarısı bile çıkmadı |
Garanti Bankası Kredi Kartı Limiti (53. sayfa)
-
-
bu konuyu merak ettim limitlerinizde bir düzelme var mı arkadaşlar? -
150000 TL'den 5000 TL'ye düştükten sonra uygulamadan yükseltmek için başvuruda bulundum 40000 TL'ye yükseldi. En eski durumuna gelmedi henüz. Diğer bankalar aradaki farkı verebiliyor ama bu tamamen banka ile ilgili bir durum sanırım.
-
aradaki farkı diğer bankalar 1 günde görebiliyor mu hocam. yoksa zaten limit boşluğunuz mu var? -
Findekse baktım şuan güncellenmediği görünüyor. Ama bankalar kendi sisteminde kredi kayıt bürosundan anlık bilgiyi çekiyor diye biliyorum. Teb hiç vermiyordu kredi kartı, Garantide limit düşürüldükten sonra başvurdum 120000 TL verdi. Yapı kredi 20000 TL verdi orada daha önce limitim vardı. İş bankası 10000 TL vardı iştelimit var orada o kapsamda verdi. Garanti de 5000 TL ye düşürdükten sonra 40000 TL verdi. Bilmiyorum toplamda Garantinin silmiş olduğu 150000 TL ye karşılık içinde garantinin de olduğu toplamda 190000 TL almışım gibi görünüyorum. Bir boşlukta olabilir illaki. Ama bu hesaba göre 1 günde veri güncelleniyor. Garantinin boşluğunu diğer bankalar kapattı. Tek bankaya yığılmamakta fayda var. Teb de ilerde düşürürse genel bir durum olduğunu söyleyebiliriz. Belki 100000 TL üzeri riskli olarak tanımlandı. Daha düşük limitlerde düşürülen yok gibi. İlerleyen günlerde ortaya çıkar.
-
Az önce mesaj geldi. Duzenli limit artısı acıktı. Bankamızdaki gelirinize istinaden 350k ya yukselecektir diye. 250k idi limit. -
genelde aybaşlarında geliyor limit artış mesajları şu günlerde kullandığınız bankalardan bu tarz mesajlar gelmesi muhtemel -
Bankadaki gelir ne kadardi? -
Bugün bana da sms geldi. 500 bine yükseltmişler. Eski limit 350 bindi.
-
Garanti bankası mı 500 yapmış.gelir ne yazmıştınız -
Evet garanti. Bu sefer ben talep etmedim otomatik artırmışlar.
-
Arkadaşlar , işe başlamadan önce garantiden maaş hesabı açtırın dediler ve açtım. Hesabı açtığım zaman Bonus trink limiti 2500 tl idi . Aradan zaman geçti üstüne 2 maaş aldım . 2500 tl olan limit artıramıyorum . Garanti uygulamasında kredi arttırma her seferinde olumsuz diyor neden böyle oluyor acaba bir bilgisi olan var mı? -
125 bin demiş -
İlk kredi kartı kullanımında limit yükseltme yapmıyor.Bi müddet sonra kendisi teklif eder yükseltelim diye.kredi derinliği olması lazım. -
Bizim limitleri 5e düşürmüşlerdi bu bankalar habarleri çok erken alıyor geçekten
Habertürk’te yer alan habere göre, programda politika ve tedbirler sayılırken önemli maddelerden birisi enflasyonla mücadele için kredi kartına el atılacağı bildirildi. OVP'de "Kredi kartı kullanımı parasal istikrarı etkilemeyecek ve tüketim talebini dengeleyecek şekilde uluslararası standartlarda yeniden düzenlenecektir" denilerek bu alanda kullanımı sınırlayacak önlemler alınacağını ortaya koydu. -
peki düşmeyen arkadaşların ki neden düşmedi sizce? mesela @ibo83 hocanın 300000 hala.
ayrıca bugün yine garanti bazı arkadaşların limitlerini düşürmüş tarzda haberler çıkıyor. bilginize.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronik10.5 -- 7 Eylül 2023; 11:33:1 > -
Sıkılaşma artacak arkadaşlar yapacak bir şey yok. 25 milyon icra dosyası 1 yıla 35 milyon olur.
-
Benim 300.000 nin 100.000 kullandim ben
1.36% den karttan nakit cektim 9 taksit.
Secimler öncesi..
Kalan 200 küsür limit zamanında ve tamamını ödüyorum.
10 yıllık müşterisiyim son 7 yildir maas bankam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 7 Eylül 2023; 11:47:49 > -
hocam onları biliyorum. arkadaş düşürmeyi direkt sıkılaştırmaya bağladığı için sizi etiketledim. sonuçta bir sıkılaştırma olacaksa herkese olur diye düşünüyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X