İş bankası 2 ayda bir limitimi arttırıyor Şimdi sms geldi limitimi verdiğim talimat gereği arttıracaklarmış |
Garanti Bankası Kredi Kartı Limiti (74. sayfa)
-
-
Mevduat vs var mı hesabınızda
-
quote:
Orijinalden alıntı: -PoseidoN-Mevduat vs var mı hesabınızda
Sadece 2000 lira civarında param var vadeli hesabım yok
Ağustosun başında aldım kartı ilk kredi kartım bu arada
Belki de mevduat falan yatırayım diye teşvik amaçlı da olabilir
Kredi notum yeni yeni çıktığı için 1300 civarı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 11 Ekim 2024; 15:11:44 > -
Hesap dökümünü şubeye mi götürdünüz, nasıl yaptınız? Ayrıca, ne kadar mevduata ne kadar limit verdiler?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0xbkt -- 19 Ekim 2024; 16:9:2 > -
Arkadaşlar, limitlerin yükselmesine neden takılısınız, dolandırıcılığı vs. her türlüsü var.
-
Hocam bunun aynısı birebir bende de oldu bugün 350.000 limitim vardı. Dedim flexi troy başvurayım ufak tefek bonus kampanyalarını oradan takip ederim dedim.
flexi 247.500TL çıktı. Bütün kartların da limitini bu rakama çekti 🤦🏻♂️
-
Referans kart sormadığı her başvuruda sizi sıfırdan değerlendiriyor hocam o yüzden referans kart sormuyor ise bu durumu göz önünde bulundurun -
Tecrübe etmiş bulundum hocam şimdi 1TL bile arttırmıyor 🤦🏻♂️ -
4 ay aradan sonra otomatik güncellendiquote:
Orijinalden alıntı: BigMuffin
Otomatik güncellendi tekrardan
Limit 709.900
Avans hesap 100.000 aynı kaldı
Alıntıları Göster
Limit 909.500
Avans Hesap 100.000 aynı kaldı
Meraktan findeks notuma baktım 1900 -
2500 lira limit var 1 senedir bir kuruş artırmadılar. Yapı kredi 500K yapıyor kafasına göre bunlar 5 bin yapmıyor.
-
Merhabalar bankanın kampanyası olan 45.000 TL’yi alabilmek için banka müşterisi olmayı düşünüyorum ancak kredi kartı limitini az tanımlarlar mı bilmiyorum böyle olursa çünkü faydadan yararlanamıyorum iki ayrı bankada toplam kart limitim 200.000 sizce işi garantiye almak için kartların limitini düşürüp mü başvurayım yoksa toplam ne kadar limit alabileceğimi görebileceğim bir yer var mı bu limiti alabilir miyim net olarak bilgilendirir misiniz teşekkürler -
300k kusur musteri limitinden sadece 60k’lik kismi kullaniyorum. Yaptigim basvuruda 1750 tl’ye bloke koyup 2.5k limitli kredi karti tanimladi. -
aylık harcamalarınız ortalama ne kadar hocam ? benim tek kart şu anda 250k limit daha üstünü vermedi
-
Ortalama 40k hocam -
2 ay aradan sonra otomatik güncellendiquote:
Orijinalden alıntı: BigMuffin
4 ay aradan sonra otomatik güncellendi
Limit 909.500
Avans Hesap 100.000 aynı kaldı
Meraktan findeks notuma baktım 1900
Alıntıları Göster
Limit 1.000.000
Avans Hesap 100.000 aynı kaldı -
Bonus flaştan mı yaptınız.ne girdiniz gelire -
25 de düşecek diyorlar bakalım ne olacak
-
25 ocak mı -
ekonomim1 Ocak'tan itibaren geçerli olacak! Kredi kartı limitleri bu seviyeye düşürülecekhttps://www.ekonomim.com/ekonomi/1-ocaktan-itibaren-gecerli-olacak-kredi-karti-limitleri-bu-seviyeye-dusurulecek-haberi-786627
-
Orayı yıkarlar
insanların %99'u bankaya gelirini 5-10 kat fazla belirtiyor, belgesiz.
Bu komünitede işsizler bile var.
Kanımca ödemeleri düzenli olanların limitlerine dokunulmaması gerekiyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X