Bu seviyeye nasıl erişebiliriz |
Garanti Bankası Kredi Kartı Limiti (72. sayfa)
-
-
özel bankacılık veya ticaridir.
-
Garanti Bankası'nı gerçekten seviyorum kampanyaları olsun uygulaması olsun gerçekten güzel ama bana limit vermiyor. Yaklaşık iki senedir kullanıyorum bana reva gördüğü limit 25 bin o da yakın zamanda arttı. Başka banka kredi kartlarım da var ama Garanti kadar güzel değil beğenemiyorum. Püf noktası nedir limit nasıl daha kolay artar. En azından 50 veya 100 bin olsa yeterli olur benim için. Şuanda gelire göre limit yeterlidir diyip reddediyor başvurumu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar kmh açarken bir bankanın a ve b şubesine farklı miktarlarda kmh açılır mı? Yani a şubesi 50k b şubesi 30k gibi. Yoksa o da kk gibi ortak hesap mı oluyor?
Sistem kabul etmiyor. Zaten kmh hesabın var diyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kredi kartında müşteri limitini kendi isteğiyle düşürüp sonra arttırabilen oldu mu? Garanti bankası limit arttırım taleplerine direk red veriyor.
-
Sakın kullanmasaniz dahi asla düşürmeyin.
Hiçbir banka düşürülen karti yukseltmiyor.
150.000 limitli karti
Can sıkıntısı 111.111 yapayim derken
11.111 yapmışım yani 1 rakam eksik.
Banka sadece 5 dakika geçmesine ragmen limiti yükseltmedi.
Bakin 5 dakika önce 150.000 veren banka 11.000 limiti 100.000 yapmadi diyorum
Aradım sistem yapay zeka kendisi karar veriyor dediler..
Yapı kredi ve Vakıfbank ta daha önce limitimi düşürüp yükseltmiştim. İlk defa garanti de başıma geldi.
-
Hem isbank hem EnParada yanlışlıkla düşürdüm sonuç çıkmadı yukseltmiyorlar
garantide şubeden işlem yapmak daha iyi sonuç verir. kart başvurum için aylarca mobilden red yemişken şubede ilk denemede belge de göstermeden 80 binlik kart ayarlamışlardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b9y7e4 -- 8 Ağustos 2024; 20:10:20 > -
Evet mobil ile şube çok fark ettiriyor artık.
-
İşbankası çok cimri.
-
Kredi puanım geçmişten dolayı biraz düşüktü. Geçen gün maaş müşterisi olduğum Garanti 1.000 TL limitli kart önerdi, kabul ettim. Kart geldi kullanıma açmadan 10.000 TL yaptılar. İlk ekstre kesildi, ödemesini vs. yaptım ertesi gün Vakıfbank aradı, SGK dökümü istedi ve gönderdim ve o gün 100.000 TL limitli Platinium kart gönderdiler. Garanti'de 20.000 limit istedim reddettiler. Aktif kullandığın maaş müşterisi olduğun banka 10.000'i anca verirken diğeri aynı gün 100.000 limiti nasıl hemen veriyor gerçekten anlamıyorum.
-
İlginçtir ki bende Garanti bankasından kredi kartı aldım 1 gün sonra Vakıfbank kredi kartı gönderdi
Ama limit konusunda garanti limit konunda cimri deniliyor
Forumda gördüğüm kadarıyla kişiye göre değişiyor bu durum aslında bir anket açılsa çok iyi olur
2 kredi kartını da kullanan biri olarak söylüyorum. 2 kredi kartında da otomatik limit artışı açık ne zaman LKS'de limit boşluğu olsa Vakıfbank önce davranıp limit arttırımı yapıyor. Belki de bu yüzden Garanti limit arttıramıyor. Vakıfbank'ın limit konusunda daha hızlı ve daha bonkör olduğunu söylemek mümkün. Vakıfbank ise Garantiye kıyasla taksit konusunda daha dezavantajlı World üye işyerlerinin çoğunda taksit konusunda geçmiyor. Örneğin: Arçelik, Beko, Koçtaş vs.
-
Bonus Flexi aldım arkadaşlar ama 0 TL limitle gönderebileceklerini söylediler, kabul ettim.
Kart elime geldi ancak içine para yükleyeyim bari işlem yaparım diye düşünüyordum. Şu an borç ödeme isteğimi de reddediyor. Bu karta yapabileceğim bir şey var mı? Böyle olduğum yerde kalmış gibi hissediyorum biraz
-
ne yapacaksınız hocam? mesela 5 milyon limit verseler nerede kullanırsınız?
-
10günde bir limit talebi yapın
-
Kredi çekemiyorum,araba alırdım
nasıl alacaksınız hocam arabayı? evet bazı firmalar karta taksit yapıyor. 1 milyon için karttan 1.270.000 çekiyorlar. yani sizin ayda 100.000 TL civarı ödeme yapabiliyor olmanız lazım.
peki aldığınız araç bu oranda artacak mı sizce?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X