Şimdi Ara

Garanti Bankası Kredi Kartı Limiti (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.474
Cevap
35
Favori
160.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

dur daha hocam adamlar yıllık planlar yaptı daha yeni başlıyor asıl sıkılaşma.

• -PoseidoN- kullanıcısına yanıt
    hocam sıkılaşma olacak bu kaçınılmaz. ama ben garanti haricinde limit düşüren banka duymadım. sıkılaşma da bana göre limit düşürme değil taksit azaltma, asgari ödeme artışı vs tarzında olacak gibi. mesela iş bankası ek hesabı maks. 100000, krediyi ise 70000'den 200000 olarak güncellemiş. en azından geçen gün baktığımda öyleydi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kronik10.5 kullanıcısına yanıt

Benim tahminlerim şu şekilde;

Son 18 ayda ödeme tarihçesinde en az 1 ödeme gecikmesi olanlar,

ekstre borcunun tamamını değil, zaman zamanda olsa asgarisini ödeyenler,

borç/limit oranı yüksek olanlar

Gibi kriterler koyup limit düzenlemesi yapıyor olabilirler. Çünkü çevremde “asgariyi değil tamamını öde” dediğim ve bana “çemkiren” arkadaşlarında limitleri düşürüldü. Benim ve yukarı saydığım kriterlerin tam tersi yani ödemeleri düzenli olan arkadaşların limitlerinde değişiklik yok hatta dün kmh limitim 30k dan 40k ya yükseltildi garantide.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trovin T kullanıcısına yanıt

bugün sıva hazırlayıp bi güzel sıvadılar.

bugün durduk yere limitiniz 100bin oldu diye sms geldi. limitte düşüş olmadı. daha sonra da sehven gönderildi diye sıva mesajı geldi.

eurobond için bu bankayı kullanıyordum, büyük ihtimalle vadesi dolunca çekip başka bankaya koyacağım.

Koskaca Garanti neyin peşinde acaba, anca güven kaybı yaşatır böyle

• Eksisozlukte başlık vardı benzer sorunu yaşayanlar var limit artırım mesajı gitmiş sonra sehven gönderildi yazmışlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt

Haklsınız. Tabii ki çok güven sarsıcı. Peki herhangi bir aşamada limitiniz düşürülüp arttırıldı mı bu süreçte?

değişmedi. ailede herkese geldi mesajdan.

10gün önce ek taksit yapmayınca kayıt açtım, ona da dönüş yapmadılar.

bu yıl elle tutulur kampanya da yok.

diğer bankalar ücretsiz ertleme,taksitlendirme yapıyor. bunlarda bu yıl hiçbir şey yok.

Denizbank da bonus ama onlar da farklı kampanya yapmaya başladı mesela.

Bende aşağı yukarı her kk dan var, şuan paraf ile birlikte en kötüsü bence.

Bankalar Findeks skorunun yanında BBE denilen bir skoru da dikkate alıyorlar. Erken uyarı sistemi gibi bir şey. Muhtemelen bununla ilgili. Ayrı bir skoru var ve bireysele açık değil sadece bankalar görüyor

https://www.kkb.com.tr/urunler/bireysel-borcluluk-endeksi

• Cirrus- kullanıcısına yanıt

çok doğru.

• 250.000 tl ve üzeri limit artırım başvuruları açmışlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kredi kartı alışveriş taksit önümüzdeki aylar için erken ödeme durumunda işlenen faizlerde bir düşüş oluyor mu arkadaşlar? 12 taksitlik bir alışverişte topluca 5-6 taksit ödense ödenen taksitlerin faizleri kalan taksitlerden düşer mi?

yada hiçbir değişiklik yok normal ödemeye devam mı?

• winchester34 W kullanıcısına yanıt
    yok düşmez.

kartın önümüzdeki dönem taksit borçlarını ödemek istediğimde uygulama arayüzünde taksit seçilmiyor sadece borç ödeme deyip bir fiyat giriliyor.taksit tutarlarını toplayıp ödeme yapsam taksitleri düşer mi hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winchester34 -- 8 Eylül 2023; 15:1:27 >
    hocam alışveriş taksitleri düşmez nakit avans falan olsa düliyor sadece

bankayı aramam mı gerekiyor taksitleri düşürtmek için?

nakit avans taksitli para harcamalarınız için bankayı arayın erken kapama yapsınlar. mobil şubede yok sanırım

• Garantinin yıllardır müşterisiyim. Kart ödemelerimi daha günü gelmeden yaparım, kredi ödemelerimi günü gelmeden yaparım. 1 hafta önce sizler gibi benimde kart limitim 150.000 tl den 5.000 tl ye düşürüldü. Müşteri hizmetlerini arıyorum biz bilmiyoruz bankaya gidin diyor bankaya gidiyorum müşteri temsilcilerini arayın diyor. Ağa bir hareket yapıyor köylünün bilgisi yok. Bu konu hakkında bir gelişme olacağınıda zannetmiyorum.

Sistemsel hata vs. tamamen bilgisizlikten kaynaklı baştan savma cevaptan ibaret. Bu miktarı yatırıp garantiyle olan bütün bağı kesip atacağım. Belki benim aylık 2-3.5milyonluk hareketim ve çekilmem onları gıdıklamaz ama en azından kendimi rahatlatmış olurum.

• Pancol61 P kullanıcısına yanıt

Kredi kartı limit arttırım bölümüne girdiğinizde sistemin size önerdiği herhangi bir limit yok mu? Limiti düşen bazı kişilere limit önerdiğini görmüştüm de..

• Bende limit düşürme olmadı

Herhangi bir limit önerisi yok. Daha tuhaf olan bir konu var, ödemeleri sallan yuvarlan giden bir tanıdığımın limitinde bir düşme yok 250.000 tl :)

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.