Şimdi Ara

Garanti Bankası Kredi Kartı Limiti (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.488
Cevap
36
Favori
166.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sistemsel bir hatadan bir sürü kişiye sms yollamışlar ancak smsi geri çekmişler sonradan. Sizde de aynı durum olmayasın? Limit düşürüldüğünü hiç duymadım.

• Pancol61 P kullanıcısına yanıt

İlginç.. neye göre düşürdükleri belli değil..

geçmiş olsun.. umarım çözülür problem en kısa sürede..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trovin T kullanıcısına yanıt

inanmayın şu yalancı ya aylık 2-3 milyon tl lik hesap hareketi varmış

koy buraya ekran görüntülerini yemiyo mu ?

• Limit düşüren bankayla çalışılmaz başka banka mı yok? Üzerinde kafa yormaya bile değmez. Düşürürse düşürsün vereceği 5 - 10 bin limite ihtiyacı yok müşterinin ki 10 bin bir asgari ücret bile etmiyor. Salıverin gitsin artık bu şişirilmiş balonu. Abartılacak bir tarafı yok bu son yaptıklarından sonra.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • phoenix3434 kullanıcısına yanıt
    Maliye bakanı açıklamalarından anlaşıldığı üzere bu konuda bankaları sıkıştıracak gibi duruyorlar daha sonraki aşamalarda limit düşüşleri farklı banka ve müşterilerde de yaşanabilir.Umarım bankalar tüketiciye bilgi vererek daha düzenli bir şekilde bu işlemleri yaparlar.

• mavikıs M kullanıcısına yanıt

1 haftta boyunca 500bin dönder al sana 2-3m hareket hocam. abartılacak durum yok bunda.

• diğer bankalar limitlerimi artırırken bi bu 20 binde kaldı. ne cimri bankaymış arkadaş ya.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ellie_Williams kullanıcısına yanıt

bu bankayı aktif kullanan birisinin 20binde kalması pek mümkün değil, diğer kartları yüksek değilse.

benim limit 200bini buldu. Mesela garanti yokken akbank limiti 4bindi. akbank hala aynı ama garanti+qnb 0dan 350bin oldu.

Hangi banka limit veriyorsa ordan gitmek lazım. Vermeyince vermiyor. Mesela akbank 2.5yıldır limit vermiyor, ilk verdiği limit 2x asgari ücretti, şimdi 1/3 asgari oldu. limit çöp oldu kısaca. bende limit kaybolmasın diye yeni kart aldım, attım kenara limit kaybolmasın diye. Enflasyon düşük limitli kartları çöp ediyor.

Garanti de bu yıl hiçbir şey yok hocam. Bu yıl ne ücretsiz erteleme ne de ücretsiz taksitlendirme hiçbiri yok. limit aktarma olsa başka bankaya aktarırdım.

Bu saatten sonra kolay kolay limit vermezler .

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    artırsın diye aktif kullanıyorum ama yok. diğer kullanmadığım kartlar şak diye artıyor. ben de bundan sonra kullanmam garantiyi.
    Garanti Bankası Kredi Kartı Limiti Garanti Bankası Kredi Kartı Limiti

• 20 yıl önce kullandığım bonus kartın ekstresini buldum... milyarlık limitler, aylık faiz oranı 8.45 Garanti Bankası Kredi Kartı Limiti 

Garanti Bankası Kredi Kartı Limiti
  • Bende öyle bir durum olmadı, gelen mesaj aynı şekilde duruyor. Bu akşam aynı mesaj iş yaptığım bir tanıdığa ulaşmış kontrol ettiğinde limitinin düştüğünü görmüş.

Alıntı

metni:
    @trovinçözülecek bir durum yok anladığım kadarıyla, sosyal medyada bankacılık düzenlemeleriyle ilgili bayağı şeyler dönüyor. Sanırım bu da o adımlardan biriydi

Alıntı

metni:
    @mavikıs vasat, ve korkak birisin. Hakkında yorum yapacağın insanları ne kadar tanıyorsunda yalancı yaftasında bulunuyorsun ucuz aciz. Dilersen senin deyiminle yiyen yerlerinde sorun yoksa özel mesajdan ulaş iş adresi telefon numaramı paylaşayım, hem yalancı birine misafir olmuş hem çayını çorbasını içmiş olursun

Alıntı

metni:
    @AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM basit bir matematik ile durum özetlenmiş. Akl-ı selim insan bir başka oluyor

• chaplinn kullanıcısına yanıt
    Umarım bu oranları görmeyiz ama oraya doğru gidiyor işler bu faizlerle zorunlu olmadıkça kimse nakit çekmez veya asgari ödemez herhalde :)

Bu kadar eski belgeyi tutmanızda gerçekten şaşırttı o tarihte eve basılı olarak geliyordu ekstreler

• sukruciger S kullanıcısına yanıt

Babam ekstreyi delgeçler, ödeme dekontunu da ekstreye zımbalayıp dosyalardı. O dönem normaldi en azından yapan çoktu diye hatırlıyorum.

• Arkadaşlar garanti de mobil ödeme ayarları tam olarak nerde.? Garanti bbva ve flaş ta bulamadım. Mobil ödeme ayarlarını yapmak istiyorum. Ayrıca nfc de bbva mı, bonus flaş mı seçiyorsunuz.?

Bonus flexi kart almıştım ve henüz kullanmadım. Pazartesi günü de platinum kart geldi. Flexi yi iptal ederim ya da köşede durur. Diğer bankalardan garanti ye bazen para giriş çıkış transferi yapıyorum.

Güncel kampanyalar sizce nasıl.? Aktif kullanmaya değer mi.?

Şuanda maximum ve axess aktif kullanmaya başladım.

• sukruciger S kullanıcısına yanıt

aşağıda arkadaşın yazdığı gibi dekontu ile birlikte dosyalardım bende o zamanlar sonraları tamamen e-postaya döndük ama onları da atmaya kıyamadım. taa 2002 den beri world-axess-bonus-cardfinans ın basılı-dijital tüm ekstreleri mevcut kredi kartları ile birlikte bi nevi hobi oldu Garanti Bankası Kredi Kartı Limiti 

geçenlerde basılı olanları da tarayıp dijital ortama aktardım artık hepsine ulaşabiliyorum.

• Ellie_Williams kullanıcısına yanıt
    Nasıl artırıyorsunuz hocam limiti geliri vs çok yüksek mi gösteriyorsunuz

• Garanti bankası akbank tan sonra beni şaşırtan banka oldu. Dün onay için aramışlardı ve az önce bbva giriş yapınca gördüm limit artmış.

• Teknolojikadam07 kullanıcısına yanıt

Bonusflaş'ta sağ alt kısımda ödemeler olacak ona tıklayın açılan ekranın üst taraflarında mobil temassız ödeme olacak ona basın kartınızı seçip aktifleştirin

• Teknolojikadam07 kullanıcısına yanıt

ne onayı için aradılar?

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.