< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Garanti Bankası Kredi Kartı Limiti (56. sayfa)
-
-
Limit arttırım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba arkadaşlar Garanti Bankası benim için bitmiştir. Bildiğin kredibiliteye kumpas kuruyor. !!
Mevcutta kredi kartım var ortak limitli olsun hemde Visa olsun diye 23.07.2023 tarihinde bonus money platinum karta başvurmuştum.
Dün findeksten bir uyarı geldi findeks notunuz 1560 altına düşmüştür diye. Dedim findeks paketim bitiyor bugün rapor alamıyor ondan bildirim atmış olabilir. Tam bitiş saati gelmemişti. Neyse findeks müşteri hizmetlerini aradım eski paketi pasife aldım yenisin satın alarak ilk raporumu aldım. .
Raporda garanti bankası kredi kartım 15.01.2023 açılış tarihli göstermesi gerekiyorken 23.07.2023 tarihli gösteriyor findeks notum ise 1471 düşmüş. OHAA dedim
Geçmişim var ürün açılışım bu kadar düşürmüyor diye düşünürken. Hemen kartı kapatmak ve BDDK'ya şikayet etmek aklıma geldi..
BDDK sorunu çözerse 7 gün içerisinde limit kaybolmadan kartı tekrar açarım. Çözülmezse kapatılsın kurtulurum dedim. Borcunu öder ödemez kapatmak başvurunsa bulundum. Hemen findekse raporlanmış Garanti bankası denen adi kredi kartı kapanmış puanım eksi haline gelmiş oldu. Birde yeni rapor aldım sorunum çözülmüş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 16 Eylül 2023; 0:47:32 >
-
Money bonus platinum kartı mı kapattınız yoksa garanti ile bütün ilişkinizi mi kestiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Siz bu konuları biraz fazla önemsiyorsunuz bence,altı üstü findeks notu ve kredi/kredi kartı limitleri.
-
Hepsini kapatmak zorunda kaldım.quote:
Orijinalden alıntı: Çılgın.pilotunuzMoney bonus platinum kartı mı kapattınız yoksa garanti ile bütün ilişkinizi mi kestiniz
Önceki iş yerimden maaş hesabımla verilen bir Bonus kartım var ve aynı zamanda şu an ki iş yerimin maaş hesabıyla verilen Axess Platinum kartım var.
Akbank limitimi çok hızlı 6 hanelere çıkardı ve arttırmaya devam ediyor, Garanti'de 50000₺ de kaldı. Arttırmak istediğimde başvurunuza onay veriyoruz fakat lks'den dolayı arttıramıyoruz diyor.
Önceden Garanti'deki hesapta bir şey tutmuyordum, şimdi biraz altın ve fonlardan koydum, sizce işe yarar mı?
Ayrıca şu an ki kartımdan senelik ücret alınmıyor fakat şeffaf platinum kart almak istersem kart aidatı alırlar mı, fikriniz var mı?
-
Yeni başvuruda mevcuttaki kartınızı referans kart olarak gösterdiniz mi? Yeni başvuru olarak değerlendirilsin gibi bi seçenek var o seçilince sizdeki gibi ayrı bir hesap açılıyor.
-
O şekilde yaptım diye hatırlıyorum. Ortak limitli kart alırken dikkat edin. Sanırım bir hata oldu müşteri kaybettiler.
Money kartı Bonus Flaş üzerinden başvurmuştum. Abi işsizim maaş bankam yok hiç olmadı ödeyemeyeceğim günler olacak belki şimdi serbest çalışıp ticaret yapıyorum kartlar lazım onlarla çeviriyor para kazanıyorum. Düşecekse puanım, banka küsecekse ödeyemediğim zaman olsun.
-
Harcamalarda bonusa geçeceğim için aidatsız flexi'nin üzerine geçen ay bunları aldım. Findeks'te herhangi bir yeni hesap açmadılar. Normalde KK başvuru bildirimi gelirdi o bile gelmedi.
Belli bi minimumun altında olmadığı sürece (1400 altı gibi) findeks notu herhangi bir fark yaratmıyor. Bankalar bile çok ciddiye almıyor. Ödeme performansı ve kredi derinliği daha önemli. Zaten hesap yaş ortalamanız düşükse mesela 7-8 altındaysa ne yaparsanız yapın puanınız 1500-1600 arası kalır yükselmez. Bence çok dert edecek bir şey yok.
-
-
Bende öyle kart aldım. Beğenmedim kapattım. Sadece moneyde yeni açmış gibi değerlendirip açık olan ürünü yeniden açmış 91 puan aşağı indi. Önemli değil elimdeki fazla karttan kurtulmuş oldum..quote:
Orijinalden alıntı: Cirrus-Harcamalarda bonusa geçeceğim için aidatsız flexi'nin üzerine geçen ay bunları aldım. Findeks'te herhangi bir yeni hesap açmadılar. Normalde KK başvuru bildirimi gelirdi o bile gelmedi.
Belli bi minimumun altında olmadığı sürece (1400 altı gibi) findeks notu herhangi bir fark yaratmıyor. Bankalar bile çok ciddiye almıyor. Ödeme performansı ve kredi derinliği daha önemli. Zaten hesap yaş ortalamanız düşükse mesela 7-8 altındaysa ne yaparsanız yapın puanınız 1500-1600 arası kalır yükselmez. Bence çok dert edecek bir şey yok.
Normalden garantide alternatif kart başvurusu risk raporunda gözükmüyor. Bence hata oldu iyiki oldu yoksa kapatmazdım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 16 Eylül 2023; 13:36:18 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Valla Akbank gerçekten aşırı yüksek limit veriyor ama lazım olursa diye bu kartın limitini de yükseltmek istiyorum.
Başka bir karta geçmememin sebebi buna aidat ödemiyor olmam ve Garanti'nin çok yerde geçiyor olması.
-
Eskiden gereksiz başvuru yapmamaya dikkat ederdim. 2 yıl önce puanım 1800-1900 arasıydı (bi dönem 1900'de oldu) Sonra baktım 1400 üstü olunca her türlü yine veriyorlar bende eşeği çayıra saldım.
Her banka çeşitli sektörlerde aydan aya kafasına göre kampanya yapıyor. çok kart olunca ihtiyaçları karşılarken kampanyasız harcama ihtimali azalıyor. O yüzden büyük kelek yapmazlarsa kapatmamaya çalışıyorum. Bu şekilde bana daha avantajlı geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 18 Eylül 2023; 1:21:45 > -
Troy kartlar eklenmiş ne özelliği var
Troy türkiyenin ödeme sistemi mastercard veya visa kullanınca her alışverişte yurtdışına komisyon veriliyor, troy kart kullanınca bu komisyon yurtiçinde kalıyor yanlış değilsem merkez bankasına geçiyor. Bonusla aynı kampanyalara sahip ek olarak troy kartlara özel her ay 500 tl üzeri market harcamasına yüzde 5 bonus veriyormuş. Ben bonus platinum troy istedim yaptığım harcamaları bundan yapıyorum eğer yurtdışı alışverişi yaparsam troy yurtdışında geçmediği için bonus gold kartım vardı onu kullanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çılgın.pilotunuz -- 18 Eylül 2023; 11:13:40 >
bana 100 bin kart vermiş
-
Yeni mi başvuru yaptınız
Katılıyorum size. Bir kaç aydır ykb yi 1 tl bile kullanmadım. 500 tl harcayın 100 tl puan verelim size özel diye sms atıp duruyor :)
birde ilginç bir şekilde garantinin kredi kartı limiti olduğundan 8k daha fazla gösteriyor hem kkb’de hem bankalar birliği risk raporunda. Müşteri limitimi diye baktım limiti raporda gösterdiği şekilde arttırayım dedim red etti :))
hocam sizin bir bankada limit hiç artmıyordu sanıyorum hangi bankaydı o acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X