< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Garanti Bankası Kredi Kartı Limiti (58. sayfa)
-
-
Zaten oranlar çok yüksek nakit avans ve harcama faizi olarak 5’i geçti harcadığınızı ödeyin bu durumda limit çok ise yaramayacak faizler düştüğünde limitiniz artarsa sizin için daha iyi kullanım senaryosu olur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar garanti bazı kartlarda referans kart seçtiriyor. bazı kartları ise direkt yeni başvuru gibi alıyor. neden böyle bir olaya girmişler, fikri olan var mı?
Siz söyleyince hemen hemen tüm kartlara baktım referans kart çıkıyor.Hangisinde dediğiniz şekilde oluyor direkt onu kontrol edeyim
hocam troy sf falan hep ben de yeni kart başvurusu olarak alıyor money bonus da referans kart istiyor hepsini denemedim tabi fb bjk bonusu da şimdi denedim onda da referans kart istiyor. acaba yeni karta başvursak limit yükseltirler mi hala 4000 bu kartım😁
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronik10.5 -- 21 Eylül 2023; 20:43:1 >
Troy kartlarda yeni başvuru alıyor hocam dediğiniz gibi diğer tüm kartlarda normal şekilde referans çıkıyor bence troy a özeldir.Sansinizi deneyin :)
hocam troy olmayan kartlarda da yeni başvuru olarak alınanlar var yalnız
Troya başvurduğunuzda mevcut elinizdeki bonus kartların limiti düşüyor mu
denemek için başvurdum aynı limitle onaylandı. ama iptal edeceğim
Aynı limir ortak mı yani limitler yoksa ayrı bir limit mi
Troya başvursak elimizdeki kartların limitlerinden olurmuyuz
aynı limitle verdi bana gerçi benim limitim 4000 daha ne kadar düşürebilirler diye başvurmuştum
Bunu kimse bilemez baştan değerlendiriyor sizi.Limitiniz yüksekse başvurmayın garanti bu ara limit konusunda pinti
Limitin düşük olduğunu bilmiyordum. Benim önerim anlamsız oldu şimdi. Garanti bana da 2.5 yıl nedensiz yere hiç limit vermedi. Son sene ise 4 kez artırdı. Bankaların sağı solu belli olmuyor.
-
Garantinin kampanyaları olmasa ugrasilmaz hocam :)
sonradan faizsiz taksit getirseler şu karta keşke ahh ahh... vakıf hariç hiçbir bankada yok böyle faizsiz sonradan 5-6 taksit olayı
-
bugün garanti ve denizbank kredi kartlarımı iptal ettirdim. yolun bundan sonrasına atlarla devam edeceğiz.
Garanti bankası kredi kartına bugün itibariyle elveda dedim. Tamamen kapandı. Ortak limitli kart ne alırsanız nasıl alırsanız alın eski tarihli ürünü yeni alınmış gibi açarak findesks notunun düşmesine sebep oluyor. Forumda bir kaç kişide gözlemlediğime göre bana özel sorun değilmiş banka politikalarını değiştirmiş. Riski kalkmış bir ürünün tekrar risk oluşturmasını doğru bulmuyorum. Bonus ürünlerinden sadece denizbank kaldı referans ürününüm olsa da kapatmak istemiyorum.
-
Garanti Bankası'nın kredi kartını kapattım, borçlarım vardı onu da geçen hafta ödedim ve böylece garanti bankasının kredi kartı işi bitti. İş bankası'nın kredi kartını kullanıyorum. İş bankası, müşteri sadakati konusunda bence diğer bankalara nazaran çok daha iyidir. Kaç kez kredi kartı gönderdi, kaç kez iptalini istedim, her iptal talebimi ilettiğimde karşılıksız olarak 250 TL , 350 TL teklif etti, bende bana böyle sadakat gösteren bankayı neden tercih etmeyeyim dedim ve Maximum Black kartı kullanıyorum, Ekim ayında kart limitimi 300 bin liraya çıkartacakmış. Garanti BAnkası alsın kartını kendi kullansın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X