Şimdi Ara

Garanti Bankası Kredi Kartı Limiti (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.474
Cevap
35
Favori
160.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Negatif Statü Hakları N kullanıcısına yanıt
    Çok iyi yapmışsınız böyle yapmak gerek zaten hangi banka yüksek limit verirse onunla çalışmak gerekir. 1 yıldır Garanti’yle çalışmama rağmen ve bir ay bile asgari ödeme yapmamama rağmen bana verdiği limit 15 bin. Finansbank 100 bin yaptı birkaç ay önce.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Negatif Statü Hakları N kullanıcısına yanıt
    Selamlar hocam. İş Bankası maas müşterisi misiniz ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aralık ayı gelse bende garanti kartlarımı ve hesabımı kapatacağım

• Arkadaşlar limit arttırımı talebinde bulundum değerlendiriliyor’da kaldı. Saniyede olumlu yada olumsuz dönüş oluyordu bu sefer bekletiyor.
    Garanti Bankası Kredi Kartı Limiti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • expectations E kullanıcısına yanıt

e değerlendiriliyor işte Garanti Bankası Kredi Kartı Limiti 

benimkine olumsuz yazdı ama bi-kaç gün sonra flash uygulamasında limitinizi şu rakama arttırmak istermisiniz diye sordu bende kabul edince arttırdı. haa 250 istemiştim 200 verdi Garanti Bankası Kredi Kartı Limiti 

Onaylamayacak hocam Yükselcek olsa anında yapıyor

• Bu kadar beklemesi sıkıntı bugda kaldı kesin

Bana 5 gün sonra döndükleri olmuştu daha önce o yüzden cevabı bekleyin ama onaylanacağını düşünmüyorum bu aralar garanti limit vermiyor

• sukruciger S kullanıcısına yanıt
    hocam benim de 2 yıldır yk kredi kartı başvurusu değerlendirmede gözüküyor başvurular kısmında bir başvurum yok smsle sorgulayayım dedim 3 aydır bir başvurunuz bulunmamaktadır diyor. mail attım sistem takılı kaldı herhalde diye bana çözüldü diye mail atmışlar. ama hala daha değerlendirmede başvurunuz var yazıyor. ne önerirsiniz?

• Onaylanma ihtimali %50’nin üzerinde diyebilirim.

benim de 2 kere aynı oldu. 8 saat sonra olumsuz olarak sonuçlandı.

• kronik10.5 kullanıcısına yanıt
    Şubenizi arayın veya bireysel olarak gidin tekrardan yeni başvuru girişini manuel olarak yapsın diğeri düşecektir.

Bize ulaşın bölümünden görselli şekilde şikayetinizi iletirseniz kontrol edeceklerdir.Teknik birimin bakması gerekiyor sizin işleminize

• sukruciger S kullanıcısına yanıt
    sağol hocam

• Degerli musterimiz, 25.10.2023 tarihinden itibaren, Avans Hesap (Kredili Mevduat Hesabi) aylik akdi faiz orani %4.02, gecikme faiz orani ise %4.32 olarak guncellenecektir. Bu bildirim, sozlesme degisikligi niteligindedir. Iyi gunler dileriz. B001

• 412 TL kart ücreti yansıtmışlar ve hiçbir şekilde iade etmiyorlar mail attım olumsuz döndüler müşteri hizmetlerini aradım sadece 100 TL bonus verebileceklerini söyledi, şikayetvar da yazılı hiçbir mesaja cevap vermiyorlar, belli müşteri ve gelir anlamında sıkıntısı yok Garantinin bende kapattırdım kartı başka seçeneğim kalmadı maalesef

• chaos32 kullanıcısına yanıt

412 tl kart aidatını ödedikten sonra neden kapatıyorsunuz ki, 100 tl bonusunuzu alıp önümüzdeki yıl kart aidatı gelmeden yani yaklaşık 10 ay sonra kapatırdınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çılgın.pilotunuz -- 26 Eylül 2023; 15:59:17 >
  • Çılgın.pilotunuz Ç kullanıcısına yanıt
    Doğru diyorsunuz aslında ama uğraşmak istemedim 1 sene daha , çünkü başka bankadan da kart çıkarmak istiyorum limit boşluğa çıkmış olur, garanti yardımcı olsaydı devam ederdim ama burunlarından kıl aldırmıyorlar kendileri bilirler aidat almayan yada iade eden banka çok...

• https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/156893694

Geçen Garanti Bankası ile yaşadığım sorunu müşteri hizmetlerine mail atarak sonuclandirdim.
    Müşteri hizmetlerinin cevabı ise Kart açılış tarihinin güncellenmesi bankanın değil KKB nin sorumlulugundaymis

Garanti Bankası Kredi Kartı Limiti

• evenko kullanıcısına yanıt
    kkb'ye ulaştınız mı? belki düzeltirler

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.