Şimdi Ara

Garanti Bankası Kredi Kartı Limiti (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.474
Cevap
35
Favori
160.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Limit düşüren bankayla çalışmayı tercih etmiyorum yaptıkları etik değil bence belki tek bankayla çalışıyorum limiti düşürüyorsun işlem yapamıyorum kasada kalıyorum. Madem bana verdiğin limit fazlaydı neden artış talebimi onayladın şimdi de düşürüyorsun? Bu müşteriyle dalga geçmektir başka bir şey değil.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • düşürebilirler bir kaç ay önce de ykb ek hesap limitlerini düşürmüştü, ama en azından bir kaç gün önceden haber vermeden düşürmeleri gerçekten etik değil.

• gazal17 G kullanıcısına yanıt
    sebebini sordunuz mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Garanti Bankası Kredi Kartı Limiti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı mesaj şimdi bana da geldi. 150.000 den 5.000 e düşürmek çok abes oldu gerçekten. Kredi kartı limitimin birkaç katı fazlası param da vardı garantide ama şimdi hepsini başka bankaya çekip kapatacağım.

• Bankaların risk politikaları güncellenebilir/değişebilir bu kısım olabilirde özellikle limit aşımlarımdan kaynaklı mağdur olmamanız adına limit aşımlarından kaynaklı faizin ne kadar süre alınmayacağını müşteri hizmetlerinden teyit etmenizi öneriririm.

• Benim de kredi kartı limitim 125.000 ve herhangi bir limit düşürme durumu yok.

• Tüm gün stres yaptım.
    Her gelen sms inşallah garantiden değildir diye dua ettim.
    Motosiklet alacağım kuryelik için.
    Eskisi gibi senetle veren yok.
    Veren olsa bile vadesi çok.
    Karta vade farksız 6-9 hatta 12 taksit satanlar var.
    Sonuç gün bitti limit düşme mesajı gelmedi şükür.

• quote:

Orijinalden alıntı: ibo83

Tüm gün stres yaptım.
    Her gelen sms inşallah garantiden değildir diye dua ettim.
    Motosiklet alacağım kuryelik için.
    Eskisi gibi senetle veren yok.
    Veren olsa bile vadesi çok.
    Karta vade farksız 6-9 hatta 12 taksit satanlar var.
    Sonuç gün bitti limit düşme mesajı gelmedi şükür.
    O mesaj önce bana gelecek

son zamanlarda garanti yada baska bankayla gecikme vs herhangi bir problem yasadınız mı? Limitinizi neden düşürmüş olabilirler sizce?

• arkadaşlar bir arkadaşım yazdı önce müşteri hizmetleriyle görüşmüş sistemsel bir hata oldu 24 saat içerisinde düzelecek demişler. doğru ya da yanlıştır bilmiyorum tabi. duyumum sadece.

• trovin T kullanıcısına yanıt

Hocam 13 aydır kullanıyorum ilk kredi kartım hiç bir gecikmem olmadı borç limit oranı sebebiyle olabilir diyorum ama çok kişi var aynı durumda olan sebebini bilmiyorum

• 2500 TL ile verildi 150 bin TL oldu hatta 13 ayda o şekilde düzgün ödedim

• ayrıca indirilenlerin hepsi 5000'e düşmüş bence bu normal değil

Sistemsel bir hatada olabilir. Belki düzelebilir tekrar. Sizinle ilgili bir sorun değil muhtemelen

• Bu yıl başkaları için bir iki başvuru yaptık limitimi hep 5 binden onayladı ne az ne fazla, tahmin ettiğim garanti kart verirken limiti en az 5 bin olacak şekilde verdiği sizlerin de o yüzden 5 bin e düşmüş olabilir. Bankayla ilişkinizi kesmek yerine böyle yapıp size kartlari kapayın gidin demiş gibi

• Limiti düşenler bence bir zahmet müşteri temsilcisi ile görüşüp hem aydinlansin hem de aydinlatsin yoksa bircok nedeni olabilir bu olayin ve ne desek bos olur

• Merhaba arkadaşlar başka bir başlıkta yazdım ama bende garanti bankasından aldığım metal platinum amex kartı vardı. 150000 TL'lik limit 5000 TL olmuş bugün. Bu kartın yıllık aidatı 5000 TL üzerinde, daha kartı yeni kullanmaya başlamıştım. Umarım bir hata vardır. Limit düşürmeyi anlıyorum bankanın inisiyatifinde ama neredeyse sıfırlama noktasına getirilmesi ve daha önceden hiç haber bile verilmemesi çok tuhaf ve etik değil. Garanti bankasına olan güvenim yerle bir oldu. Limit düşmesinden dolayı da ayrıca çok üzgünüm 😐

• Sistemsel hatadır umarım.

Belirtmekte fayda olduğunu düşünüyorum; Kart ile borç çeviriyorsanız Garanti'yi tercih etmeseniz iyi olur. Sistemleri bir süre sonra farkına varıp limit düşürme, nakit avansa kapama gibi şeyler yapabiliyor. Şu an yaşanan nedir hiç fikrim yok ama normalde de riskli müşteriyi hiç sevmez.

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.