Peki Miller siliniyor mu, yoksa adios gibi silinmiyor mu? Mesela 15 bin tl karşılığı mil topladığımda 15 bin tl lik bilet mi alabiliyorum? Basitçe özetlemek gerekirse bu şekilde mi? |
✈️ Shop&Fly [ANA KONU] (308. sayfa)
-
-
Millerin geçerliliği 2 sene.Havayolunun web sitesinde 15000 TL lik bilet ,SF web sitesi üzerinden fiyata ortalama %20 eklenerek millerle alınabiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SwpnX -- 6 Aralık 2024; 21:25:13 > -
Varlık şartı var hocam 1 Ekimde geldi -
Hocam okadar da değil 😀 bende yapıyorum yurtdışında harcamaya hiç yağmıyor abartılacağı kadar yok. Yurtiçi alışverişe göre çok diyebiliriz ancak -
Hocam bence yurticinde vakif metal, yurtdisi icin s&f amex.
bu sekilde saglam puan kazaniliyor kampanyalardan.
S&f den gelen puani da migros+shell de kullaniyorum cok avantajli oluyor.
son 2.5yilda s&f den puan kazancim yaklasik 33.000TL. Aylik yaklasik 1.000TL puan ediyor. Uzerine aidat iadesi de yapiliyor
-
Amex ile normal olan arasında ne fark var? Hangisine başvurmak daha mantıklı?
-
Bende o şekilde kullanıyorum. Vakıf metal ve s&f iki kart kullanıyorum. S&f metalin yerini tutmuyor ama hiç yoktan iyi tabiki -
2 kart şeklinde geliyor hocam zaten. -
Hepsiburada hediye kart alsam e-ticaret alışverişine sayıyor mu, bilgisi olan var mı? -
Tabi haliyle mil kazanım oranı göreceli bir kavram.
Referans kart olarak Bonus Platinumu baz aldım yorum yaparken.Geçen sene 450k harcama yapmışım bana gönderdikleri e-mailde verdikleri 8500 TL sadakayla övünüyorlardı.O mailden sonra direk Bonus kartı çekmecenin ücra bir köşesine atıp SF ve Vakıf World troy başvurusu yaptım.
Geçen ay yaptığım yurtdışı seyahatte Amex kartla yurt dışı kampanyaları+restaurant+alışveriş milleriyle 130k harcamaya 4230tl değerinde mil kazandım bana epey fazla geldi haliyle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SwpnX -- 7 Aralık 2024; 19:35:14 > -
Tabiki normal kartla göre çok çok iyi. Ama ben aynı puanı vakıf metal ile yurtiçi ayda maks 40-50 bin harcamaya alıyorum + puanı kullanırkende +2.5 ile çarpıp kullandırıyor -
Burada karta ulaşılabilirlik kriteri devreye giriyor.
SF te herhangi bir kriter bulunmazken Vakıfbank Metal kart için bildiğim kadarıyla ya 300k limit onayı ya da 1.5m TL varlık şartı koşuyor.
300k limitli çıkarmam mümkün ama garantiyle bağımı kesmem lazım bu da onlarla papaz olmam demek -
Biliyorum hocam. Ben de varlık şartı olmaksızın oranlar üzerinden karşılaştırma yaptım. Varlık şartı ile tabi ki oranlar değişiyor.
-
%1,9 bonusa sadaka derken %3,2 bonusa epey fazla demişsiniz. Garip geldi 😊
-
Bir kartın toplam faydasını tek bir yüzde örneğinden hesaplamanın pek doğru sonuç vermeyeceği kanaatindeyim.
450k tutarın büyük bir kısmının yurtdışı ve yurt içinde garanti dışı postan yapıldığını düşünürsek yüzde farkı çok daha fazla çıkıyor. -
2. Ayda 1300 tl kampanyalarla mil verdi devam. Adios çarpanlarlar başarılı, 1 senede 16 bin tl otel. -
S&F Milleri THY uygulmasından statü miline çevirebiliyor muyuz arkadaşlar? Çevirebiliyorsak bu mantıklı mı sizce?
-
Hayır birbiriyle alakasız miller
-
pazarama da milleri kullanan oldumu , hata veriyor.
-
2 sefer kullandım problem yaşamadım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X