Birkaç gündür araştırıyorum Vakıfbank Platinum Plus, Axess Wings ve SF kartlar kafama yattı. SF'de özellikle Amex kart sık sık kullanılabilirse gayet mantıklı olur diye düşünüyorum. Kampanyalar ve restoranlarda indirim vermesinden dolayı bu kartlardan ikisini tercih edeceğim ama hangi ikisi karar veremedim |
✈️ Shop&Fly [ANA KONU] (314. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
amex e fazla güvenmemenizi tavsiye ederim çoğu bankada geçmiyor yarı yolda kalırsınız. garanti pos u arar durursunuz.
-
Amex kartta pos fazla komisyon alıyormuş sanırım, esnaf pek yanaşmak istemiyor gibi. Bir esnafla konuştum hem qr ödeme hem de amex kart fazla komisyon alıyor dedi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
garanti genel poslarında fazla komisyon alıyor ödemelerimde garanti dememe rağmen diğer banka posları kullanılıyor.
-
Karekod,nfc vs... ödeme yöntemi komisyonu etkilemez,ilk defa duyuyorum. İşyerinin kendi bankasıyla özel bir anlaşması yoksa amex kartların kesintisinin tüm fazla olduğu doğru
-
Bankaya koyacak minimum 1milyon TL paraniz yoksa tum kartlar bitti zaten. Nass(tir) nass ekonomisinin sonuclari. Herkes tadini cikarsin!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana göre son 3-4 ay dikkate alındığında mil özellikli kartların yıllık üyelik ücretleri dikkate alınarak puan kazanım/kullanım notları şu şekilde
Parafly troy(kişiye özel harcama hedefleri ile birlikte) : 9/10
Vakıfbank metal/platinum plus 8/10
Wings/S&F/Ziraat prestij :6/10
(Bankada varlık olmadığı ve lounge/restaurant indirimi ihtiyacı olmadığı varsayılarak yapılan bir değerlendirme.)
-
Teşekkür ediyorum hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ziraat,akbank,yapıkredi de geçmiyor
çipli geçmek lazım bazı cihazlarda sıkıntı oluyor.
ufak alışverişlerde bilmediğiniz yerlerde direk mc-visa kullanmak mantıklı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X