Şimdi Ara

✈️ Shop&Fly [ANA KONU] (314. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: e_capkan Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.270
Cevap
242
Favori
554.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
32. Sırada  bugün en iyi #30
Sayfa: önceki 310311312313314
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Birkaç gündür araştırıyorum Vakıfbank Platinum Plus, Axess Wings ve SF kartlar kafama yattı. SF'de özellikle Amex kart sık sık kullanılabilirse gayet mantıklı olur diye düşünüyorum. Kampanyalar ve restoranlarda indirim vermesinden dolayı bu kartlardan ikisini tercih edeceğim ama hangi ikisi karar veremedim

• amex e fazla güvenmemenizi tavsiye ederim çoğu bankada geçmiyor yarı yolda kalırsınız. garanti pos u arar durursunuz.

• Amex kartta pos fazla komisyon alıyormuş sanırım, esnaf pek yanaşmak istemiyor gibi. Bir esnafla konuştum hem qr ödeme hem de amex kart fazla komisyon alıyor dedi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • garanti genel poslarında fazla komisyon alıyor ödemelerimde garanti dememe rağmen diğer banka posları kullanılıyor.

• melihgs kullanıcısına yanıt

Karekod,nfc vs... ödeme yöntemi komisyonu etkilemez,ilk defa duyuyorum. İşyerinin kendi bankasıyla özel bir anlaşması yoksa amex kartların kesintisinin tüm fazla olduğu doğru

• Mashtute M kullanıcısına yanıt

Bankaya koyacak minimum 1milyon TL paraniz yoksa tum kartlar bitti zaten. Nass(tir) nass ekonomisinin sonuclari. Herkes tadini cikarsin!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Supervenience kullanıcısına yanıt

Bana göre son 3-4 ay dikkate alındığında mil özellikli kartların yıllık üyelik ücretleri dikkate alınarak puan kazanım/kullanım notları şu şekilde

Parafly troy(kişiye özel harcama hedefleri ile birlikte) : 9/10

Vakıfbank metal/platinum plus 8/10

Wings/S&F/Ziraat prestij :6/10

(Bankada varlık olmadığı ve lounge/restaurant indirimi ihtiyacı olmadığı varsayılarak yapılan bir değerlendirme.)

• Happy-Go-Lucky kullanıcısına yanıt

Teşekkür ediyorum hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mashtute M kullanıcısına yanıt

ziraat,akbank,yapıkredi de geçmiyor

çipli geçmek lazım bazı cihazlarda sıkıntı oluyor.

ufak alışverişlerde bilmediğiniz yerlerde direk mc-visa kullanmak mantıklı.

• 
Sayfa: önceki 310311312313314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.