< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
✈️ Shop&Fly [ANA KONU] (310. sayfa)
-
-
Benim aklimda da aynisi vardi ama sepette altin varken miller cikmiyor bende de. Sadece puan kismi var, bonus 0 TL olarak gozukuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar 27.840 mil birikmiş. Neyde kullanmak mantıklı
278 lira yapar hocam harcamaya değmez biraz daha birikirse benzin alırsınız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok teşekkürler.
En hızlı mil biriktirme yöntemi nedir?
Kampanyaları bonus flaş üzerinden takip etmek gerekiyor mu?
Hocam eskisi gibi mil vermiyor artık. Kampanyaları takip etmeniz lazım. Kampanya dışında kolay kolay kazanamazsınız. Yurtdışı kampanyaları genelde daha çok kazanımlı oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaWs1903 -- 27 Aralık 2024; 9:35:3 >
847 liralık bilete 1180 küsür lira servis bedeli alıyor. Ayıptır ya. Rezil herifler. Uçakla götüren firma bunlar kadar para kazanmamış oluyor.
-
Otel rezervasyonunda servis bedeli oluyor mu ?
Benim amex in ucretini iade etmediler. Sadece mastercard a ucretten biraz daha fazla mil yüklediler
Iptal ederek aidat iadesinin de iptalini talep edebilirsiniz. Garanti ugrastirmiyor. Iptal konusunda israrci iseniz kart ucretini de iptal ediyor kartla beraber
Ben bildirim olusturdum, manuel yuklemisler. Tabi goremiyorum, ne kadar ne yuklediler diye. Direkt var olan millerin icine gommusler rakami. Ayri olarak goremiyormusum
Miller yeni yılda migros shellde geçecek mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Su an uygulamada gorunmuyor. Bir iki gune belli olur bence hocam. Ama iptal edeceklerini sanmam shellde taa en bastan beri gecerli
Selamlar,
Mil kazanimlarimiizin ayrintilarina nasil bakabiliyoruz?
Karti kapatmamam icin teklif ettikleri milin gelip gelmedigini kontrol etmek istiyorum.
Örneğin Bonusflaş uygulamasında dönem içi işlemlerde görünür. Bu gece/sabah yattıysa detayı yarın görebilirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Selam arkadaşlar, ben ülkeden gidiyorum. Sadece Miles kartları kullanıcam. Shop&Fly kartımı kapatmak istedim 295bin mil var. 120bin mil verelim dediler olmaz dedim çünkü zaten gidiyorum. 295bin mil nerede kullanabilirim ? Daha önce aracıma benzin almıştım ama arabamı da satılığa çıkardım depoyu doldurmak istemiyorum.
-
Merhaba, öncelikle yeni hayatınızda başarılar dilerim. Konunun ilk gönderisinde "Kazandığım Shop&Fly millerini nerede kullanabilirim?" başlığı altında bilgiler var, orayı inceleyebilirsiniz.
Pazarama ve migrosta geçiyor miller.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X