Şimdi Ara

✈️ Shop&Fly [ANA KONU] (312. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.230
Cevap
236
Favori
551.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 308309310311312
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Anladım dostum, opet araçta öde yapıkredi ile worldpuan kullandırıyor, petrol ofiside araçta öde ile iş bankası maxipuan kullandırıyor. Bu bankaları kullanıyorsan bilgin olsun 👋

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • melihgs kullanıcısına yanıt
    Hiçbirisi shopfly kadar kazandırmıyor :)

Shopfly dan devam ben. 😃

(Ykb crystal ve maximiles black de var)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kertenkele16 -- 11 Ocak 2025; 0:34:25 >
  • kertenkele16 K kullanıcısına yanıt
    Dediğin gibi benim gördüğüm kadarıyla shopfly gayet iyi. Bende bu kartı yeni kullanmaya başladım, hayırlısı :)

• Arkadaslar merhaba, ben de asagi yukari herhalde 2 ay oldu Shop & Fly'a geceli, deneyimlerimi aktarmak istedim. Oncelikle ben ayni zamanda Vakifbank Platinum Plus da kullaniyordum, hatta 2 ay oncesine kadar tek kullandigim kredi karti o idi. Shop & Fly'in bana kalirsa en buyuk dezavantaji, mobil temassiz odemeye kaydolmamasi, ve sanal kart olustururken sanirim kart basina yalnizca 1 adet sanal ile limitlendirilmesi. Burada VakifBank cok daha iyi, yanlis bilmiyorsam da kart basina 3 tane olabiliyor.

Ama onun disinda, uye is yerleri olsun, kampanya disi, direkt alimlardan kazanilan miller/puanlar olsun bana Vakifbank PP'den cok daha iyi geldi. Cok fazla kampanya'ya katilamiyorum, fakat ona ragmen asagi yukari 2000 TL'lik mil birikmis durumda. American Express cok fazla yerde gecmiyor belki ama, benim sansima genelde gittigim restoran ve benzin istasyonlarda geciyor, boylelikle daha fazla mil geliyor.

Onun disinda, gecen gun Visa icin 1100, Amex icin ise 600 TL asagi yukari kart aidati kesilmisti, bankayi arayip itirazda bulundum. Visa icin 1100 TL'yi direkt hesaba geri yatirdilar, Amex icin ise iki kati mil olacak sekilde, yani 1200 TL'lik mil hesaba yuklendi. Boylelikle Garanti Bankasi bana 600 TL kart kullanim ucreti odemis gibi oldu.  

• Huddleston kullanıcısına yanıt
    Platinum Plus/Metal kartın lounge dışında hiçbir getirisi yok.Elimde lounge olmuş ama asıl amaç olan otel/uçak biletini bedavaya getiremedikten sonra ne işime yarar o kart.Eskiden 4 ile çarpıyorlardı puanı o zaman avantajlıydı artık değil. World Troydan daha geçen ay kazandığım indirim ve puanları yatırmaları için kayıt açtım kampanya sistemleri bile düzgün çalışmıyor.

S&F Platinum kartı alalı 4 ay oluyor.1 yurtdışı gezisi + aylık 40k harcama ile şu anda 9400 TL lik puan birikti. Diğer kartlara göre kazanım oranı en iyi bu gibi gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SwpnX -- 14 Ocak 2025; 1:31:40 >
  • SwpnX kullanıcısına yanıt

Bu aralar sanirim ekstra bir problem var VakifBank icin. Su an icin oradaki konuda da bayagi sikayetler var. Avans kismi 2.5x olarak calisiyor, oyle pek kullanmadim ama fena degil gibi geldi. Ama tabii benim de su anlik 2 aylik gozlemime gore SF Platinum daha avantajli bir kart.

> S&F Platinum kartı alalı 4 ay oluyor.1 yurtdışı gezisi + aylık 40k harcama ile şu anda 9400 TL lik puan birikti. Diğer kartlara göre kazanım oranı en iyi bu gibi gözüküyor.

Bu konuda Is Bankasi Maximiles Black denediniz mi? Ben SF'i almadan once onu da cok incelemistim fakat ic gudusel olarak bu karti sectim.

Hocam, max black yurticinde guzel. Ama yetersiz. Aidat odemediginiz durumda yurticinde kullanabilirsiniz. Ufak ufak birikiyor, ama herbirseyde limitlendirmisler…

Ve shopfly gibi benzin vs alaniyorsunuz.

Maximiles da biletlere de komisyon sacma sekilde aliniyor.

Shopfly>maximum black

Varlığa göre mil kazanıldığı halde mi hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    2021 e kadar MaxiMiles kartım vardı ve bana göre rakipszdi.

Yeni ekonomi politikaları uygulanmaya başlayınca ilk önce limit artırmayı kestiler sonrada kampanyaları iyice kıstılar.Aidatlar da patlayınca iptal ettirmek zorunda kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SwpnX -- 14 Ocak 2025; 5:23:7 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 308309310311312
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.