Teşekkürler hocam. Üstteki gibi yeni olan Özel Bankacılık yazandan geldi. Normalde yukarda verdiğiniz numarayı arayıp soracaktım ama şimdilik sessizce 2. ekstreyi beklemeye karar verdim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
✈️ Shop&Fly [ANA KONU] (318. sayfa)

-
-
hocam şanslısınız, ses etmeyin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar, kredi kartı ile iyzico ya para yüklersek, kişiye özel harcama kampanyalarında sayılır mı ? Para yükleme alışveriş olarak gözükür mü yani ?
Benim öyle geldi sadece özel temsilcim var. Hep öyle oldu işe girdiğimden beri. Ayrıcalığı nedir gri logonun. Önceden öyle kullanmıyordum
Master card ile arkadaşın dediği masters olayı farklıymış. Ben yanlış anlamışım. Google da hepsi yazıyor.
özel temsilci varsa. kartta özel bankacılık mı yazıyor ?
metalik mastercard logolu kartların ayrı kampanyaları oluyor dünya çapında
-
Metalik değil kartım hocam sadece logo renkli değil metal renklerinde. Kartın üstünde özel bankacılık yazmıyor. Ondan merak etmiştim.
logo metalik demiştim bende zaten.shop&flyların hepsi o şekilde
-
Dostlar, lks limitim dolu olduğu için, shop and fly kredi kartını banka bana sıfır limit olarak gönderiyor. Müşteri hizmetlerine ee ikinci ay aidat yansıyacak dedim. Kapalı kart olduğu için yansımaz dedi. Bu doğrumudur.
Anladım, özel kampayaları nasıl bulabiliriz ? Mastercard sitesinden mi ?
0 limitli karttan aidat alınmaz.quote:
Orijinalden alıntı: kıng365
Dostlar, lks limitim dolu olduğu için, shop and fly kredi kartını banka bana sıfır limit olarak gönderiyor. Müşteri hizmetlerine ee ikinci ay aidat yansıyacak dedim. Kapalı kart olduğu için yansımaz dedi. Bu doğrumudur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 27 Şubat 2025; 20:44:38 > -
Çok teşekkür ederim
Garanti Özel Bankacılık nasıl olunur hocam, ne kadar mevduat gerekli acaba hiçbir bilgi yazmıyor?
-
geçen ayki starbucks masterpass kampanyası sanal kartta geçerli yazıyordu ama kampanya takip bölümünde sanal kart kısmında kampanya çıkmıyordu . yatmamış dün.
şuradan yazdım bakalım düzeltecekler mi hatayı
www.garantibbva.com.tr
İletişim Formu | Garanti BBVAhttps://www.garantibbva.com.tr/musteri-deneyimi/iletisim-formu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 4 Mart 2025; 9:48:49 > -
En son 2025 yılı için min. 5.000.000 TL isteniyordu hocam, bu koşul karşılanıyorsa özel bankacılık şubelerinden bir tanesi ile iletişime geçiyorsunuz mevcut şubenizden yeni özel bankacılık şubesine taşınıyor hesaplarınız ve artık özel bankacılık ayrıcalıklarından yararlanabiliyorsunuz.
Direkt olarak Özel Bankacılık şubelerinden bir tanesinin şube telefonunu arayarak mevcut minimum limiti sorabilirsiniz, sadece Garanti için değil her banka için bu şekilde sorabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 4 Mart 2025; 20:3:20 >
Bugün aradım, 10.000.000 TL isteniyormuş
-
bu ay kart aidatı kesilecekmiş geçen ay ekstresinde yazılıyor. gold kullanıyorum. daha doğrusu geçen ay kullanmaya başladım. bu kart aidatını geri alabiliyor muyuz? akbankta hiç sorun yaşamıyorum bu konuda. bir de kesildikten sonra itiraz etmek gerekir galiba doğru mu?
-
Evet kesildikten sonra itiraz ediyorsunuz, bankanın kriterleri var neye göre bilmiyorum ama tamamını veya %75ini direk iade veya puan olarak iade yapıyorlar çoğunlukla. İade yapmadıkları da olabiliyormuş forumdan gördüğüm kadarıyla. Bana direk iade yapıldı 3 ay önce.
iptal birimine bağlanın. ekstremde kart aidatı yansıyacak diye bildirim geldi. kampanyalarıma bakabilir misiniz de. onay istiyor sonra teklifleri söylüyor .teklifler haftalık-aylık değişebiliyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X