Şimdi Ara

✈️ Shop&Fly [ANA KONU] (317. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.368
Cevap
245
Favori
563.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 315316317318319
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Nasıl 0 Limit olur ya. en azından 1000 tl bir limit tanımlarsa kartın limitinin 10 katı kadar kullanabiliyorsun. karta para ekleyerek. ama 0 limit hiç duymadım. Destek kaydı oluşturun bence.

• by_dj_omar kullanıcısına yanıt
    Baska bankalarda limiti yuksekse garanti 0 limit veriyor.
    Hesap karti gibi kredi kartin oluyor :) odeme yaparsan pesinen.. kredi karti olarak kullaniyorsub

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İş bankasıda 0 limit veriyor, forumda denk gelmiştim.

• kertenkele16 K kullanıcısına yanıt
    Limit 0 ise karta para yükleyip te kullanamaz. benim bilidğim var olan limitin X 10 katı kadar yükleye biliyorsun. limit 0 olduğu için 0 X 10 = 0 :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_dj_omar -- 17 Şubat 2025; 21:18:4 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • wiseass kullanıcısına yanıt

Hocam bana da 5000tl tanımlamışlar, kartlar elime ulaşsın ondan sonra artırım talebinde bulunacağım. Bana da diğer bankalar sürekli limit veriyor hatta bu kartı çıkartmadan önce kullanmadığım bir kartımın limitini düşürmeme rağmen az vermişler. 0 limit olması da biraz ilginçmiş gözden kaçırdıkları bi şey mi oldu acaba? 0 vereceksen başvuruyu onaylama, yasal limit de yetersizse başvuru iptal ediliyor fakat altında başvurunuz onaylandı fakat yasal limit yetersizliğinden dolayı iptal edildi limit açın gelin tarzından not düşüyor.

• Supervenience kullanıcısına yanıt
    ben taraftar bonus'a başvurmuştum başvurunuz olumlu sonuclandi ancak yasal limitlerden dolayı bla bla.. dedi anında 0 limitli olayı olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrecan3321 -- 18 Şubat 2025; 20:16:13 >

Yapı kredi 0 limit verdi. Kart görünüyor mobilde, ancak kullanıma açık değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartı kullanmaya başladım. Gelecek ekstrelerde bir kart aidatı görünmüyor henüz, ekstre kesildiği zaman mı görünüyor acaba? SF Masters kart kullanıyorum. Garantinin kendi kaynaklarında ve bu konuda bir bilgi bulamadım ama internette bazı kullanıcılar Özel Bankacılık kartlarında aidat alınmadığını söylüyor bilgisi olan var mıdır acaba? Müşteri hizmetlerini aramayı denedim bugün ama robot sürekli farklı farklı yerlere yönlendirince uğraşmayıp kapattım temsilciye hızlı bi şekilde bağlanmayı çözemedim henüz  

Özel Bankacılık müşterilerinden Shop&Fly Özel Bankacılık (eski adıyla Shop&Fly Masters) ve Miles&Smiles Özel Bankacılık (eski adıyla Miles&Smiles Masters) kartları için aidat alınmıyor.

Zaten bu kartı yalnızca şube istetebilir hocam, neden direkt şubeniz ile iletişime geçmediniz?

Müşteri hizmetlerini ararken 444 0 333'ü değil, 444 0 700'ü arayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 24 Şubat 2025; 17:51:58 >
    3. ekstrede aidat yansıyor diye hatırlıyorum.

• iDoctor kullanıcısına yanıt

Hocam ben uygulama üzerinden normal platinum karta başvurdum. Ertesi gün Garanti'den arandım başvuruya devam etmek için gelir bilgisi, çalışma durumu vesaire soruldu sonrasında başvurunuzu işleme aldım uygulama üzerinden takip edebilirsiniz dedi, 10dk sonra baktığımda kartlarımda Shop&Fly Masters olarak görünüyordu eve de Özel Bankacılık kitapçığıyla geldi. Acaba Akbank'ta olduğu gibi kart Wings Black ama içerisinde yeteri kadar teminat yoksa Wings Classics olarak çalışır durumu var mıdır bunda? Garanti'nin yeni müşterisi oldum öyle çok çok büyük teminatım da yok hesabımda.

Anladım hocam, ben ilk defa duyuyorum bu durumu. Platinum gibi değerlendirilirse ve kartı kullanırsanız normal şartlarda kesilecek ikinci ekstrede aidat alınır ama şimdi sizde durum nasıl olacak çözemedim

Bence kullanın, baktınız kart ücreti yansımıyor ses çıkarmayın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 24 Şubat 2025; 18:6:33 >
    Özel bankacılık şartı nedir? Nedir bu özel hocam ??

• kıng365 kullanıcısına yanıt
    Hocam kısaca Wikipedia'dan alıntı yapayım;

quote:

Özel bankacılık, bankaların yüksek gelir düzeyine sahip veya büyük miktardaki varlıklara sahip yüksek net değerli bireylere sağladığı bankacılık, yatırım ve diğer finansal hizmetlerdir.

Dünya genelinde özel bankacılık hizmeti alabilmek için genelde min. 1mn$ birikim isterler ama Türkiye'de 5mn TL - 10mn TL arası birikiminiz varsa çoğu bankada ÖB müşterisi olabiliyorsunuz.

Garanti'de 2025 yılı için min. 5mn TL gerekiyor.
    www.garantibbva.com.tr
    Özel Bankacılık | Garanti BBVA
    https://www.garantibbva.com.tr/ozel-bankacilik

Anladım hocam teşekkürler

Master card gri logolu geldiyse onun ayrıcalıkları var. Belki onunla ilgili olabilir. Benim wings gri logolu master card mesela, google master card gri logo yazarsanız ayrıcalıkları görürsünüz.

• melihgs kullanıcısına yanıt
    Shop fly tum kartlari gri master logolu geliyor, eger visa basilmazsa.

Ben gelmiyor demedim zaten, bendeki visa infinite. Banada akbank tarafından wings kart özel bankacılık cart curt özel karton zarfta hazırlanmış gönderildi ama özel bankacılıkla bağlantım yok. Onunla ilgili olabilir diyorum.

Yeni bilgiyle şöyle bir düzeltme yapayım hocam, sağ üst köşede Garanti Masters yazan kredi kartları artık Özel Bankacılık müşterilerine verilmiyor, muhtemelen stokta kalan Masters kartları Platinum şeklinde dağıtıyorlar.

Eğer "Özel Bankacılık" şeklinde kart geldiyse o konuda bir yorum yapamayacağım.

1-2 senedir Garanti BBVA Özel Bankacılık kartları aşağıdaki gibi gönderiliyor;

Yeni Garanti BBVA Shop&Fly Özel Bankacılık Kredi Kartı;
    ✈️ Shop&Fly [ANA KONU]

Eski Garanti BBVA Shop&Fly Özel Bankacılık Kredi Kartı;
    ✈️ Shop&Fly [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 24 Şubat 2025; 20:15:18 >

• 
Sayfa: önceki 315316317318319
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.