Şimdi Ara

✈️ Shop&Fly [ANA KONU] (317. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.329
Cevap
243
Favori
558.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 313314315316317
Sayfaya Git
Git
Giriş

Nasıl 0 Limit olur ya. en azından 1000 tl bir limit tanımlarsa kartın limitinin 10 katı kadar kullanabiliyorsun. karta para ekleyerek. ama 0 limit hiç duymadım. Destek kaydı oluşturun bence.

• by_dj_omar kullanıcısına yanıt
    Baska bankalarda limiti yuksekse garanti 0 limit veriyor.
    Hesap karti gibi kredi kartin oluyor :) odeme yaparsan pesinen.. kredi karti olarak kullaniyorsub

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İş bankasıda 0 limit veriyor, forumda denk gelmiştim.

• kertenkele16 K kullanıcısına yanıt
    Limit 0 ise karta para yükleyip te kullanamaz. benim bilidğim var olan limitin X 10 katı kadar yükleye biliyorsun. limit 0 olduğu için 0 X 10 = 0 :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_dj_omar -- 17 Şubat 2025; 21:18:4 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • wiseass kullanıcısına yanıt

Hocam bana da 5000tl tanımlamışlar, kartlar elime ulaşsın ondan sonra artırım talebinde bulunacağım. Bana da diğer bankalar sürekli limit veriyor hatta bu kartı çıkartmadan önce kullanmadığım bir kartımın limitini düşürmeme rağmen az vermişler. 0 limit olması da biraz ilginçmiş gözden kaçırdıkları bi şey mi oldu acaba? 0 vereceksen başvuruyu onaylama, yasal limit de yetersizse başvuru iptal ediliyor fakat altında başvurunuz onaylandı fakat yasal limit yetersizliğinden dolayı iptal edildi limit açın gelin tarzından not düşüyor.

• Supervenience kullanıcısına yanıt
    ben taraftar bonus'a başvurmuştum başvurunuz olumlu sonuclandi ancak yasal limitlerden dolayı bla bla.. dedi anında 0 limitli olayı olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrecan3321 -- 18 Şubat 2025; 20:16:13 >
  • kertenkele16 K kullanıcısına yanıt

Yapı kredi 0 limit verdi. Kart görünüyor mobilde, ancak kullanıma açık değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 313314315316317
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.