< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kertenkele16 -- 12 Şubat 2025; 19:39:54 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
✈️ Shop&Fly [ANA KONU] (315. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Merhaba linke tiklayinca acilmadi tekrar paylasabilirmisiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
simdi oldu galiba
-
daha düzgün bi yere yükleseydiniz keşke
Login gerektirmeyen, ve bir sure sonra link expire olacaj bir yer Oneriniz varsa buyrun, paylasin. Yukleyeyim. ☺️
ben de pek bilmiyorum bu iş görür gibi
filemail
Büyük Dosyalar Gönderin - Her Boyut - 5 GB’a Kadar Ücretsiz - Filemailhttps://www.filemail.com/tr
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Bu ay varliga dayali milleri hesabina gecen oldu mu acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: kertenkele16
1 hafta icerisinde indirebilirsiniz.
Listeyi geven hafta garanti musteri hizmetleri iletti.
Benim farkettigim kadariyla listede olmayan; ancak puan kullanabildigim yerler de var.
Listeyi burda paylasmam; beni baglayici degildir. Sorular icin müşteri hizmetlerine danisbilirsiniz.açılmıyor
-
bu da açılmadı
-
scribd
Shell Ve Petrol Ofisi Mil Kullanımı Yetkisi Tanımlı Işyerleri (1) | PDFhttps://www.scribd.com/document/827316109/Shell-Ve-Petrol-Ofisi-Mil-Kullan%C4%B1m%C4%B1-Yetkisi-Tan%C4%B1ml%C4%B1-I%C5%9Fyerleri-1Yer imlerine kaydedin tarayıcıdan görüntüleyebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curky -- 12 Şubat 2025; 21:25:2 > -
Sevgili forum donanımın değerli üyeleri hayırlısı ile haziran ayında yeşil pasaportu alıp temmuzda İsveç’e gideceğim. En çok mil kazandıran avantajlı bir kredi kartı çıkartmak istiyorum. Çıkartacağım kartın artısı ve eksisiyle bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevirim şimdiden hepinize çok teşekkürler.
Yeri burası değil belki ama büllüğüde yüreği kadar büyük olan vardır belki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk defa Garanti Shop&Fly kart için aidatın tamamını iade etmedi. 776₺ üyelik ücreti kesmiş 50.000 mil teklifi geldi. Kartı iyi kullanıyorum ve ödemelerimi ilk gün yaptığımdan bankanın kar ettiğini düşünüyorum. Geçen yıl aidat tutarının 2 katı mil teklif edilmişti, ondan önce de direkt hesaba tutar iadesi yapmışlardı. Zaten mil kazanım oranları da iyice düştü. Bugüne kadarki puan kazanımım iyi olsa da bankaya kartını kullandığım için para verecek değilim. Puanları harcayıp kapatacağım.
Bu sene aidatın tamamını iade alan var mı ?
Alternatif olarak Wings Black dikkatimi çekti. Wings Black kullanan var mı ?
Bana geçen ay her iki kart için de tamamı iade edildi hocam. Bu arada yanlışınız var ilk gün ödeyince aslında bankanın en az kar ettiği en sevmediği müşteri tipi oluyorsunuz. Asgariden ödeyip sürekli faiz bindirseniz borcunuza banka daha çok kar ediyor.
Hocam ben biraz ustte yazmistim Visa icin tamami, Amex icin de iki kati olacak sekilde aldim. Visa'da iade, Amex de ise mil olarak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huddleston -- 13 Şubat 2025; 13:30:44 > -
Ekstre kesildiğinde ödeyince banka son ödeme tarihine kadar o parayı kullanıyor diye düşünüyorum. En istenmeyen son gün ödeyen ve hiç faiz ödenmeyendir. İade ile ilgili bildiriminiz için teşekkür ederim. Demekki bana da isteseler tamamını iade edebilirlermiş.
Anladım hocam demekki hala istediklerine iade ediyorlar. Bende mastercard var. Visa yeni çıkmış demekki. Şimdi detaylarını farkettim. Amex’i kartı kaybettiğim zamanda yenilememiştim kazanım olarak çok da bir farkı yoktu heryerde de geçmiyor diye üstüne düşmemiştim. Ama artık puanı harcayıp kapatmayı düşünüyorum.
app.box.com
Shell ve Petrol Ofisi Mil kullanımı yetkisi tanımlı işyerleri (1).xlsx | Powered by Boxhttps://app.box.com/s/ci3fgic9dbyzzgc71xrk5u5neu8ms779 -
yarın gelir sanırım . 10. iş günü geliyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: bydemirci
İlk defa Garanti Shop&Fly kart için aidatın tamamını iade etmedi. 776₺ üyelik ücreti kesmiş 50.000 mil teklifi geldi. Kartı iyi kullanıyorum ve ödemelerimi ilk gün yaptığımdan bankanın kar ettiğini düşünüyorum. Geçen yıl aidat tutarının 2 katı mil teklif edilmişti, ondan önce de direkt hesaba tutar iadesi yapmışlardı. Zaten mil kazanım oranları da iyice düştü. Bugüne kadarki puan kazanımım iyi olsa da bankaya kartını kullandığım için para verecek değilim. Puanları harcayıp kapatacağım.
Bu sene aidatın tamamını iade alan var mı ?
Alternatif olarak Wings Black dikkatimi çekti. Wings Black kullanan var mı ?haftaya tekrar arayıp teklif alın.
776tl olan hangi kart ? zamsız fiyat sanırım. son ekstrede bilgilendirme geldi. güncellendi fiyatlar.
-
Bende de amex i iade etmediler, master i iade ettiler.
Ara ara aradm ama, amex icin teklif cikmiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X