Şimdi Ara

Garanti Başlangıç Tarihi Fatura Tarihi Farkı. Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bizim ufak kardeş gitmiş bir telefoncudan sıfır telefon alayım diye huawei mate s almış. Fiyat olarakda baya uygun diye yapışmış. Şimdi sorun şu huawei sitesindeki garanti başlangıç tarihi : 01.08.2016 – Fatura tarihi : 22.08.2016. Şimdi sorun ve merak ettiğim nokta şu ; garantisinin erken olması yada az olması sorun değil zaten ikinci el fiyatına almış fakat bu işte bizim başımıza iş açcak ağrıtacak birşey olur mu ? Olmazsa kullansın kereta zaten ben gereken silleyi çektim ona. Faturada dandik birşey zaten. Düşündükçe sinirleniyorum oda ayrı sorun tabi Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu fikri olan arkadaşlar ?

• up
  • Yok mu bilen duyan ?
  • Cihaz büyük ihtimalle ikinci el olabilir, sitede tarih varsa o tarihten gecerli olur ve fiş istemezler en azından samsung öyle yapıyor ne fiş ne garanti belgesi istemiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: thegreenblack

Cihaz büyük ihtimalle ikinci el olabilir, sitede tarih varsa o tarihten gecerli olur ve fiş istemezler en azından samsung öyle yapıyor ne fiş ne garanti belgesi istemiyor

İkinci el ama adımıza faturalı bu nasıl oluyor? 2.ci el olsa daha önceden faturası olması gerekmez miydi? Gerçi fatura alelade oluşturulmuş bir fatura. Yok mu fikri olan arkadaşlar?
  • Fatura geçerliyse fatura tarihi baz alinir. Ayrıca tek Seri numarasına çift fatura basilirsa buyuk suc olduğundan kimse riske atmaz. Daha önce bir telefoncuya sormuştum büyük cezasi var diye kimse ikinci el Telefona kendi firması adina fatura kesmez demisti. İçiniz rahat degilse telefonu gönderin batarya çabuk bitiyor deyip servisin tepkisini test edin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.