Arkadaşlar Hepsiburadadan Hp Deskjet 910 model yazıcısipariş edeceğim. Yanında 2 siyah 2 de renkli kartuşundan sipariş etmeyi düşünüyorum. Fakat bu kartuşlar açılmamış kutusunda ne kadar süre muhafaza edilebilir bilemiyorum. Yazıcıyı çok sık kullanmayacağım. Bu yüzden kartuşlar 1 ya da 2 yıla yakın bekleyebilir belki. Acaba kutusu açılmadan ne kadar süre muhafaza edebilirim? Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar yok mu bir bilen? Ona göre sipariş edeceğim.
kartuşlar ambalajı açılmadığı takdirde üzerinde yazan son kullanma tarihine kadar içindeki mürekkep donmaz.üzerinde yazan son kullanma tarihlerini öğrenmen gerekir.
İşte onu öğrenemiyorum ki. İnternetten alışverişte yazmıyolar ki son kullanma tarihini Tahmini bişey söylicek biri yok mu mesela 2 sene olabilir mi?
Magazamızda olan kartuşlardan şuan son kullanma darhi en yakın olan kartuş üzerinde mayıs 2011 yazıyor.Gerçi bizde çok sık yenileniyor ama bu gün alsanız o güne kadar kalır anlamına geliyor.
bence şimdiden alıp kartuşları yatırma.. günü gelince alman daha mantıklı geliyo.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme