Şimdi Ara

Garanti Bonus Heryer Nisan Kampanyasi 05-30 Nisan 50 TL Bonus--- SMS Katilimi 5 Nisanda!!!!!!!!! (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
423
Cevap
10
Favori
25.883
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teb yattı ama 11 alışverişe 45 tl yatmış.
  • banada 35tl yuklenmıs ben kampanyaya katıldığımı unutmuştum
  • bana da teb 45 yatırmış. sanırım 1 alış-veriş eksik yapmışım :.( inş. diğerlerinde aynı hatayı yapmamışımdır..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • garanti bonusların yüklemesi bu gece (4mayısda başlıyor)
  • Tebden 11 alışveriş yapmıştm 30 tl bonus yatırmışlar tebi aradm aynı gün farklı işyerinden yapìlan alışverişlerden ilki kampanyaya dahil oluyormuş şikayet formu oluşturdular.
    tebden eksik bonus yatanlar mh yi arayıp şikayet kaydınızı oluşturun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Özgür54

Tebden 11 alışveriş yapmıştm 30 tl bonus yatırmışlar tebi aradm aynı gün farklı işyerinden yapìlan alışverişlerden ilki kampanyaya dahil oluyormuş şikayet formu oluşturdular.
    tebden eksik bonus yatanlar mh yi arayıp şikayet kaydınızı oluşturun.

banada 25 tl yatmıs shell ıle bırlesmemıs o zaman bırlesen varmı acaba
  • Garanti bonusları yatırmış.
  • ALLAH bereket versin benim 50 bonusta yatmış
  • banada banada geldi
  • banada 45tl yattı kampanyaya biraz geç katılmıştım hergün çektiğim halde genede 1 tane eksik kaldı neyse allah bereket versin
  • Banada Garanti Bonus 30 tl yattı 7 defa çekmiştim. Bp Bonus kampanyası ile birleşti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cegabo85

quote:

Orijinalden alıntı: Allied

quote:

Orijinalden alıntı: cegabo85

Shell ile kesinlikle birlesmiyor

Yok oyle birsey, birlesiyor. Sadece her yer kampanyasinin mesaji gelmiyor.

Kampanya sonunda puan yatar, gecen ay yatti.

Iki kampanyaya da katilim sagladim. Shell ile alisveristen sonra msj shell icin geldi. Daha sonra her yer icin ilk alışverisi yaptim. Bundan sonraki harcamalara 5tl bonus msji geldi. Yani kisacasi. Bu sefer gelmeyecek. Yani var öyle bi şey

3 shell + 8 baska alisveristen 50 lira bonus yatti. Shell kampanyasindan da 30 lira yatmisti. Ikisi birlesti sorunsuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allied -- 4 Mayıs 2013; 11:17:38 >

• Türkiye Finans her zamanki gibi yine yatırmamış. 4-5 defa arama kayıt oluşturmadan sonra ancak yatırıyorlar.
  • Kazanılan bonus, 04 – 24 Mayıs 2013 tarihleri arasında kullanılabilir.

arkadaşlar biliyorsunuzdur ama yinede hatırlatmak istedim harcama tarihini kaçırmayın.

benim bonusta yatmış amex kartıma 50 tl olarak...umarım mayıs ayının kampanyasını da gerçekleştiririz..
  • Benim de Garanti Bonus 50 TL yatmış. Bu süreli bonusları hep hızlıalda gram altın almakta kullanırdım.
    Hızlıal kargo dahilleri değiştirip kargo ücreti eklemiş. Üstüne üstlük altın alımlarında Garanti kartlarının kullanımını iptal etmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kampanyacı

Benim de Garanti Bonus 50 TL yatmış. Bu süreli bonusları hep hızlıalda gram altın almakta kullanırdım.
    Hızlıal kargo dahilleri değiştirip kargo ücreti eklemiş. Üstüne üstlük altın alımlarında Garanti kartlarının kullanımını iptal etmiş.

nasıl kullanmak lazım başka?

• quote:

Orijinalden alıntı: qqqqqq0

quote:

Orijinalden alıntı: kampanyacı

Benim de Garanti Bonus 50 TL yatmış. Bu süreli bonusları hep hızlıalda gram altın almakta kullanırdım.

nasıl kullanmak lazım başka?

Hepsiburada sitesinde de altın alma imkanı var ama hem ürün fiyatı hem de kargo daha pahalı.
    Ya klasik olarak bonus üye işyerlerinde kullanacağız
    ya da internet üzerinden kullanmak istersek bonus geçen yerler aşağıdaki linkte

http://forum.donanimhaber.com/m_56889740/f_//tm.htm#56889740

• şekerbonus yatan varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkuaz50

şekerbonus yatan varmı acaba?

Şekerbonus hariç tüm kartlarıma yatmış..
    tekstil bonus da 11 alış-veriş yapmama rağmen 45 tl yatırmış. aradım kayıt açtılar. sanırım aynı gün farklı işyeri olan işlemlerden birini kabul etmişler. ama kampanya şartlarında yazmıyordu..

• quote:

Orijinalden alıntı: metinbestil

quote:

Orijinalden alıntı: turkuaz50

şekerbonus yatan varmı acaba?

Şekerbonus hariç tüm kartlarıma yatmış..
    tekstil bonus da 11 alış-veriş yapmama rağmen 45 tl yatırmış. aradım kayıt açtılar. sanırım aynı gün farklı işyeri olan işlemlerden birini kabul etmişler. ama kampanya şartlarında yazmıyordu..

şeker dünden için akşama yatacak demişlerdi şimdi baktım yine yatmamış.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.