Şimdi Ara

Garanti Bonus Heryer Nisan Kampanyasi 05-30 Nisan 50 TL Bonus--- SMS Katilimi 5 Nisanda!!!!!!!!! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
423
Cevap
10
Favori
25.883
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mcake±

Gelen sms'leri sildim de acep kaç tane alışverişim olmuş öğrenme şansım var mı?

Mesela 50 tl bonus için 2 tane alışveriş daha yapın filan diyor mu?

İnternet bankacılığından alışverişlerinizi takip edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DMustaine

garanti bouns için soruyorum aynı gün içinde yapılan 50 ler sayılıyor mu?
    yoksa günlük sadece 1 tane 50 mi sayılıyor?

Aynı gün aynı işyerinden yapılacak işlemlerden ilki kampanyaya dahil edilecektir.
    Farklı iş yerlerinden olduğu sürece sayılır.
  • quote:

Farklı işyeriyse olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: erzi

quote:

Mesaj mı kasıyorsun arkadaşım. Sırf cevap vermek için cevap verme.

İnternet bankacılığından alışveriş takip etmek başka birşey kampanya sebebiyle kaç adet alışveriş oldu demek başka birşey. Ben sonradan öğrendim kampanyayı. Hangi alışverişim kampanyadan hangisi sonradan bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcake± -- 25 Nisan 2013; 15:16:31 >

• quote:

quote:

quote:

İnternet bankacılığından alışveriş takip etmek başka birşey kampanya sebebiyle kaç adet alışveriş oldu demek başka birşey. Ben sonradan öğrendim kampanyayı. Hangi alışverişim kampanyadan hangisi sonradan bilmiyorum.

Çağrı merkezini arıcaksınız ozaman kimse bilemez siz SMS ile nezaman katıldınız yada hangileri dahil arkadaş yardımcı oluyor birde tersleniyorsunuz insaların işi gücü yok ali veli nekadar alışveriş yapmıştır diye takip etsin.

En uygunu çağrı merkezini aramanız ve sesli kayıt altında harcamalarınızı teyit etmeniz.
    Syg.

• quote:

quote:

quote:

Siz beni ergen sanıyorsunuz herhalde, lafınıza dikkat edin.

İlk sayfadaki yazılanları okusaydınız böyle bir soru sormazdınız. Ben yine insanlık namına kopyalayayım sizin için.

Teb Bonus Katilim HERYER yaz 4616 ya gönder
    – 30 Nisan 2013 tarihleri arasında tek seferde yapılacak her 50 TL ve üzeri harcamaya 5 TL, toplamda 50 TL bonus hediye edilecektir. Kampanya dahilinde yapılacak ilk 50 TL ve üzeri işlemde bonus kazanımı olmayacaktır.
    Bonus kazanımı müşterilerin yapacakları ikinci 50 TL ve üzeri işlemden itibaren başlayacaktır.
    Kampanyaya katılmak için müşterilerin harcama yapmadan önce “HER YER” yazıp 3340’a kısa mesaj göndermesi gerekmektedir.

• sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DMustaine -- 25 Nisan 2013; 15:34:02 >
  • Güzel kardeşim üstüste farklı mesajlara farklı mesajlarla cevap vermişsiniz mesaj kasıyor havaları vardı. Malum benim soruma cevap da veremediniz.

Ben size alışverişlerimi göremiyorum demedim. Hangisinin kampanya içinde hangisinin dışında olduğunu anlamanın yolu var mı dedim.

Tabii ki her sorunun cevabı var çağrı merkezinde. O zaman başlıklarda niye gezelim. Sadece duyurulur detayları telefonla öğrenin mi diyelim. Ayrıca çağrı merkezinde iki saat beklemeyelim diye burada yorumları yazıyor ve okuyoruz.

Neyse yazılarda duygu olmayınca yanlış anlaşılma çok oluyor. kusura bakmayın. Ama tekrar söylüyorum mesaj kasıyor havanız var. Ama bu mesaj kastığınız anlamına gelmez. Gerçi bu odada yazılanlar mesaj sayısını etkilemiyor.
  • quote:

Güzel kardeşim üstüste farklı mesajlara farklı mesajlarla cevap vermişsiniz mesaj kasıyor havaları vardı. Malum benim soruma cevap da veremediniz.

Ben size alışverişlerimi göremiyorum demedim. Hangisinin kampanya içinde hangisinin dışında olduğunu anlamanın yolu var mı dedim.

Tabii ki her sorunun cevabı var çağrı merkezinde. O zaman başlıklarda niye gezelim. Sadece duyurulur detayları telefonla öğrenin mi diyelim. Ayrıca çağrı merkezinde iki saat beklemeyelim diye burada yorumları yazıyor ve okuyoruz.

Neyse yazılarda duygu olmayınca yanlış anlaşılma çok oluyor. kusura bakmayın. Ama tekrar söylüyorum mesaj kasıyor havanız var. Ama bu mesaj kastığınız anlamına gelmez. Gerçi bu odada yazılanlar mesaj sayısını etkilemiyor.

2008 yılından beri foruma üyeyim ve 170 küsür mesajım var, mesaj kasıyor havanız var diyorsunuz.
    Neyse yanlış anlaşılma deyip geçelim.

Sorununuzun çözümü için ya mesaj attığınız tarihi hatırlayacaksınız yada müşteri hizmetlerini arayıp öğreneceksiniz.
    İyi günler.

edit: 160 küsürmüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erzi -- 25 Nisan 2013; 15:48:43 >

• 7. Alisveriste bana 50tl honus kazandiniz diye nesaj geldi. Killandim. Ne yapmaliyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah Allah bende 7 defa yaptım ilkini saymıyorum en son 7. yapınca 5 tl kazandınız smsi gelmişti.hatta birazdan 8. alışverişi yapcam bakalım farklı bi miktar bonusu gelcekmi?

ya yanlış yazdılar size yada gerçekten 50 tl bonus kazandınız.sorması ayıp 7. alışverişinizde kaç tl lik alışveriş yapmıştınız?hani farklı bir kampanyaya da katılmış olma olasılığınız varmı?
  • quote:

Güzel kardeşim üstüste farklı mesajlara farklı mesajlarla cevap vermişsiniz mesaj kasıyor havaları vardı. Malum benim soruma cevap da veremediniz.

Sıcak fırsatlara yazılan mesajlar zaten mesaj sayısına eklenmez dikkatinize

• quote:

Orijinalden alıntı: liberty_15

Allah Allah bende 7 defa yaptım ilkini saymıyorum en son 7. yapınca 5 tl kazandınız smsi gelmişti.hatta birazdan 8. alışverişi yapcam bakalım farklı bi miktar bonusu gelcekmi?

ya yanlış yazdılar size yada gerçekten 50 tl bonus kazandınız.sorması ayıp 7. alışverişinizde kaç tl lik alışveriş yapmıştınız?hani farklı bir kampanyaya da katılmış olma olasılığınız varmı?

8 alışveriş oldu hala 5 TL kazandınız yazıyor 8. alışverişim 100 küsürdü. Arkadaşın işlemde garip bir durum var.
  • quote:

Allah Allah bende 7 defa yaptım ilkini saymıyorum en son 7. yapınca 5 tl kazandınız smsi gelmişti.hatta birazdan 8. alışverişi yapcam bakalım farklı bi miktar bonusu gelcekmi?

Son islem 57tl. Ilk islemi saymiyorum. 2tane shell kampanyasini da saymiyorum. Cebime her alisveristen sonra msj geldi. Saydim toplam 7tane. Ama ben yine bir 50daha yapicam bakalim

• bugün 8. alışverişi de yaptık.bir kaç gün içinde bi 50 tl lik daha lpg alırız olur 9 ama artık ne gücümüz kaldı nede limitimiz.arttır artık şu limitimi eyy garanti....
  • Arkadaşlar gsm fatura ödemeleri dahilmi . Bİlgisi olan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mculhaci

Arkadaşlar gsm fatura ödemeleri dahilmi . Bİlgisi olan varmı ?

kuyum ve gsm dahil değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: cegabo85

quote:

Son islem 57tl. Ilk islemi saymiyorum. 2tane shell kampanyasini da saymiyorum. Cebime her alisveristen sonra msj geldi. Saydim toplam 7tane. Ama ben yine bir 50daha yapicam bakalim

Dun 8. Alisverisi yaptim yine ayni msj geldi. 50tl bonus kazandiniz diye. Bilmiyorum artik nasil olacak.

• bende bugün 9. alışverişimi lcw nin sitesiden 200 tl lik bi alışveriş yaptım bana da 50 tl bonus kazandınız diye sms geldi.Ben şaşırdım oysa 5 tl gelmesi gerekiyordu.Acaba garanti yanlış mı gönderdi?

yarın bi 50 tl lik son alışverişimi yapacağım.ne olur olmaz garanti bi dandik yapmasın diye.böylece toplamda 11 alışveriş olacak.

I love you bonus...Gelecek ay görüşmek dileğiyle bi kampaya daha yap bize garanti....
  • quote:

quote:

Aynı gün aynı işyerinden yapılacak işlemlerden ilki kampanyaya dahil edilecektir.
    Farklı iş yerlerinden olduğu sürece sayılır.

adi sekerbank ayni gun ilk yapilan 50 tl uzeri ilk islem sayilir diyor mesela migrostan 50 tl bisey alsam bugun ,simdi de benzin alsam opet online den 50 tl lik sadece 1i sayilirmis 2 harcamam yandi

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.