Şimdi Ara

Garanti Bonus Heryer Nisan Kampanyasi 05-30 Nisan 50 TL Bonus--- SMS Katilimi 5 Nisanda!!!!!!!!! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
423
Cevap
10
Favori
25.893
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: doctorus

Flexi, Bonus Flexi ve Bonus Genç için kampanya katılım ücreti 4,99 TL'dir.

flexide kampanya katılımı ücretlidir...

her kampanyanın altında açıklamalarda yazar zaten flexi için katılım ücreti şudur diye.. flexi kartın özelliklerini bir okuyun derim...

edit. imla

@ILKERATLIILKER

ben katilim ucretini sms ten aliyor saniyodum o ucreti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diricans_RM

Güzel bir haberim var. 25 Nisanda Bp Bonus kampanyası başlayacakmış 50 tl harcamalarınızı bitirmeyin 5 adet 50 tl nizi 25 Nisana saklayın

kampanyayi bekliyoruz

• Merhaba

Eksen bilgisayardan 119tl harcama yaptım mesaj gelmedi kart detayında açık provizyon gözüküyor bank asya posla çekildi, daha önce 3 alışverişime 3 mesaj gelmişti neden olabilir..?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

Güzel bir haberim var. 25 Nisanda Bp Bonus kampanyası başlayacakmış 50 tl harcamalarınızı bitirmeyin 5 adet 50 tl nizi 25 Nisana saklayın

kampanyayi bekliyoruz

http://bonus.com.tr/po/
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

quote:

kampanyayi bekliyoruz

Mesaj gönderdim ancak harcamam gereken tutarı belirten mesaj gelmedi? Mesaj gönderipte ne kadar harcama yapması gerektiğine dair bilgilendirme mesajının geldiği kimse var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: hukukadami

quote:

quote:

quote:

kampanyayi bekliyoruz

Mesaj gönderdim ancak harcamam gereken tutarı belirten mesaj gelmedi? Mesaj gönderipte ne kadar harcama yapması gerektiğine dair bilgilendirme mesajının geldiği kimse var mı?

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: qqqqqq0

quote:

Orijinalden alıntı: hukukadami

quote:

quote:

quote:

kampanyayi bekliyoruz

+1

arkadaşlar bu po mesajı kişiye özel banada geldi.75 tl ve üzeri harcamana 10 tl bonus şeklinde geldi haberiniz olsun..

• Arkadaşlar bu 5'er TL'lik bonusların mesajları geliyor fakat bonuslar hesapta gözükmüyor.

Bonusların yatacağı bir tarih mi var acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

Arkadaşlar bu 5'er TL'lik bonusların mesajları geliyor fakat bonuslar hesapta gözükmüyor.

4 - 24 mayıs kullanılabilir
  • BP BONUS DENİYOR ,

PO BONUS KAMPANYASI PAYLAŞILIYOR
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

Arkadaşlar bu 5'er TL'lik bonusların mesajları geliyor fakat bonuslar hesapta gözükmüyor.

4 - 24 mayıs kullanılabilir

Teşekkürler hocam
  • quote:

BP BONUS DENİYOR ,

BP – Garanti Bonus işbirliği kapsamında, 25 Nisan – 31 Mayıs 2013 tarihleri arasında gerçekleşecek “42 TL Bonus” kampanyamızı bildirmekten büyük memnuniyet duyuyoruz.

Garanti Bankası üye işyeri anlaşmalı BP istasyonlarından Bonus kartları ile 25 Nisan – 31 Mayıs 2013 tarihleri arasında farklı günlerde 5 adet tek seferde 75 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz alışverişi yapan:
    - Garanti Bankası Bonus kredi kartı sahibi müşterilerimiz kampanya kapsamında 7-17 Haziran 2013 tarihleri arasında geçerli akaryakıt ve/veya otogaz alımında kullanabilecekleri toplam 42 TL bonus puan kazanacaklar
    - Diğer banka Bonus kredi kart sahipleri 7-17 Haziran 2013 arasında BP istasyonlarından yapacakları akaryakıt/otogaz alımında 42TL’lik ekstre indirimi kazanacaklar,
    - Miles&Smiles kredi kart sahibi müşteriler ise bir alım yapmasına gerek kalmadan 7 Haziran 2013’de ekstrelerine yansıtılacak indirim kazanacaklardır.

• 42 ne lan?! 40 - 50 niye değil? şaka mısın garanti?
  • 50 TL Bonusu doldurduk mayısı beklicez artık
    Yeni kampanya çıksa da değerlendirsek BP gibi akaryakıt kampanyalarını hiç sevmiyorum.
  • quote:

quote:

BP BONUS DENİYOR ,

BP – Garanti Bonus işbirliği kapsamında, 25 Nisan – 31 Mayıs 2013 tarihleri arasında gerçekleşecek “42 TL Bonus” kampanyamızı bildirmekten büyük memnuniyet duyuyoruz.

Garanti Bankası üye işyeri anlaşmalı BP istasyonlarından Bonus kartları ile 25 Nisan – 31 Mayıs 2013 tarihleri arasında farklı günlerde 5 adet tek seferde 75 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz alışverişi yapan:
    - Garanti Bankası Bonus kredi kartı sahibi müşterilerimiz kampanya kapsamında 7-17 Haziran 2013 tarihleri arasında geçerli akaryakıt ve/veya otogaz alımında kullanabilecekleri toplam 42 TL bonus puan kazanacaklar
    - Diğer banka Bonus kredi kart sahipleri 7-17 Haziran 2013 arasında BP istasyonlarından yapacakları akaryakıt/otogaz alımında 42TL’lik ekstre indirimi kazanacaklar,
    - Miles&Smiles kredi kart sahibi müşteriler ise bir alım yapmasına gerek kalmadan 7 Haziran 2013’de ekstrelerine yansıtılacak indirim kazanacaklardır.

sms - katılım nasıla olacak ?

• konu baska baslik adi altinda acilmistir kalabalik yapmayalim

• Teb bonusta bonuslar internet bankacılığında görünüyor mu. 3 tane alışveriş yaptım ne mesaj var ne de internet bankacılığında görünüyor.
  • garanti bouns için soruyorum aynı gün içinde yapılan 50 ler sayılıyor mu?
    yoksa günlük sadece 1 tane 50 mi sayılıyor?
  • Gelen sms'leri sildim de acep kaç tane alışverişim olmuş öğrenme şansım var mı?

Mesela 50 tl bonus için 2 tane alışveriş daha yapın filan diyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaman21

Teb bonusta bonuslar internet bankacılığında görünüyor mu. 3 tane alışveriş yaptım ne mesaj var ne de internet bankacılığında görünüyor.

Kazanılan bonus, 04 – 24 Mayıs 2013 tarihleri arasında kullanılabilir. Bu tarihler arasında yüklenecektir.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.