Şimdi Ara

Garanti Bonus Heryer Nisan Kampanyasi 05-30 Nisan 50 TL Bonus--- SMS Katilimi 5 Nisanda!!!!!!!!! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
423
Cevap
10
Favori
25.884
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Digitürk'ü ödedim, bonus mesajı gelmedi.MH'yi arayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinbestil

quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

bu kampanyadan tiksindim arkadaşlar
    1. gecen persembe sanalreyonumdan sanalkartla modem aldim msj gelmedi
    2. cuma günü dörtel otodan twingoma parca aldim sms gelmedi
    3. opet online yakit aldim gelmedi
    sekerbonusla 4 kez farkli yerlerde farkli gunlerde aldim 3 unden gelmesi gerek gelmedi
    aksam 19:00 dan sonra mus miz aricam

garanti bankası kartlarına sms gelir sadece..

garanti bonus bahsettikleerimden biri.ama aradim sikayet ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deniz bonustaki akaryakıt kampanyasıyla birleşiyomu mesela 50lira benzin alsam hem burdan hem ordan mı gelicek bonuslar?
  • bu konuya girince neden kullanıcı adı ve şifre isteyen bölüm cıkıyor acaba

• bu kampanyaya mesaj atmadan önceki 50liradan dahil oluyomu ekstreye mi bakıyolar yoksa mesajdan sonraki alışverişlermi geçerli?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AslanDrogba

bu kampanyaya mesaj atmadan önceki 50liradan dahil oluyomu ekstreye mi bakıyolar yoksa mesajdan sonraki alışverişlermi geçerli?

quote:

Kampanyaya katılmak için müşterilerin harcama yapmadan önce “HER YER” yazıp 3340’a kısa mesaj göndermesi gerekmektedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: metinbestil

quote:

Orijinalden alıntı: AslanDrogba

bu kampanyaya mesaj atmadan önceki 50liradan dahil oluyomu ekstreye mi bakıyolar yoksa mesajdan sonraki alışverişlermi geçerli?

quote:

Kampanyaya katılmak için müşterilerin harcama yapmadan önce “HER YER” yazıp 3340’a kısa mesaj göndermesi gerekmektedir.

• 40 tl oldu son 2 alışveriiş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan9842

bu konuya girince neden kullanıcı adı ve şifre isteyen bölüm cıkıyor acaba

aynısı bende de çıkıyor bu konuyla alakalı değil sanırım forumda bazı sayfalara girişte aynısı bende de açılıyor.

• ttnet faturaları ne oldu arkadaşlar. teb bonusla kampanyaya katıldım zaten normalde sms gelmiyor bize ama kampanyaya dahil mi ödemeyi yapayım mı
  • Arkadaslar, gitti gidiyordan 600'tl lik alisveris yaptim, 5 TL mesaji geldi. Yalniz bundan 5 TL aldik diye %10 bonus kampanyasindan faydalanamazsiniz demezler di mi?
  • ben de gittigidiyordan yüzde 10 bonus var diye altın aldım. 40 tl de bu kampanyadan gelir diye bekliyordum. ama daha önce 50 tl üzeri alışveriş yapmış olmama rağmen bundan sonraki 50 tl ve üzeri alışverişlerinize bonus mesajı ikinci defa geldi.

• Ben ttnet faturamı ödedim sms gelmedi. Ardından internet üzerinden bir araç parçası sipariş verdim yine sms yok. Az önce marketten bir alışveriş yaptım bu sefer sms geldi. Ben çözemedim bu işi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

Ben ttnet faturamı ödedim sms gelmedi. Ardından internet üzerinden bir araç parçası sipariş verdim yine sms yok. Az önce marketten bir alışveriş yaptım bu sefer sms geldi. Ben çözemedim bu işi.

İnternet üzerinden aldığım bir ürüne mesaj gelmemesine rağmen bir önceki kampanyada puan yüklenmişti. Market ayda benzin alımlarımın hepsinde mesaj gelmişti. Muhtemelen online yaptığın ödemeden puan gelecektir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kampanya ile ilgili bir sorum olacak:

Mesela kartımızda normalde 30 TL bonus var diyelim. 50 TL de bu kampanyadan kazandık diyelim.
    Ben şimdi gidip 50 TL bonusu bir alışverişte kullanırsam, kampanyadan kazandığım bonusu düşecek ve benim
    normalde sahip olduğum 30 TL hala kartımda duracak mı?

Bunu niye soruyorum, çünkü geçen yıl 1000 TL avans bonus almıştım ve kartımdaki 40-50 TL bonusla birlikte 1050 TL civarı bir bonusum olmuştu.
    Belirlenen sürede 1000 TL avansın tamamını harcamamış, 900 TL gibi birşey harcamıştım. Süre bitimide kartımda 0 TL bonus kaldı. Banka bonus kullanımını
    öncelikli olarak benim kendi puanlarımdan yapmış yani. Yine böyle bir çakallık var mıdır diye merak ettim.
  • Beyler hepsiburada'da parçalı ödeme var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: civcivx

Bu kampanya ile ilgili bir sorum olacak:

Mesela kartımızda normalde 30 TL bonus var diyelim. 50 TL de bu kampanyadan kazandık diyelim.
    Ben şimdi gidip 50 TL bonusu bir alışverişte kullanırsam, kampanyadan kazandığım bonusu düşecek ve benim
    normalde sahip olduğum 30 TL hala kartımda duracak mı?

Bunu niye soruyorum, çünkü geçen yıl 1000 TL avans bonus almıştım ve kartımdaki 40-50 TL bonusla birlikte 1050 TL civarı bir bonusum olmuştu.
    Belirlenen sürede 1000 TL avansın tamamını harcamamış, 900 TL gibi birşey harcamıştım. Süre bitimide kartımda 0 TL bonus kaldı. Banka bonus kullanımını
    öncelikli olarak benim kendi puanlarımdan yapmış yani. Yine böyle bir çakallık var mıdır diye merak ettim.

aynisi basima geldi 7 tl maxipuanim uctu ,mh yi aradim banka hangisi sureli kampanya diye ayiramaz dedi ogün bugündür sureli kampanyadan puan gelirse ne kadar toplam puanim varsa full kullaniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan_80

quote:

Orijinalden alıntı: serkan9842

bu konuya girince neden kullanıcı adı ve şifre isteyen bölüm cıkıyor acaba

aynısı bende de çıkıyor bu konuyla alakalı değil sanırım forumda bazı sayfalara girişte aynısı bende de açılıyor.

ben de de çıkıyor. acaba bi yerden virüs mü kaptık dedim

• IZINLI yazarak 3342 ye ücretsiz sms gönderin .Garanti banksının size ölze fırsatları ve kampanyalarından haberdar olmaya devam ediniz. " YAZAN SMS GELDİ.

Kişiye özel kampanyalar mı acaba ne dersiniz??????????
  • 11*50 TL alisveris yaparak basariyla kampanyayi tamamlamis oldum
    Hep kampanya yapsin bonus boyle hep alisveris yaparim

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.