Şimdi Ara

Garanti Bonus Heryer Nisan Kampanyasi 05-30 Nisan 50 TL Bonus--- SMS Katilimi 5 Nisanda!!!!!!!!! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
423
Cevap
10
Favori
25.883
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mart ayında heryöne kampanyasından 25 tl aldım.

şimdi bunada mesaj gönderdim 11 alışveriş yaparsam 50 tl mi? yoksa limitimiz 25 tl mi alacağım?
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Monk

Mart ayında heryöne kampanyasından 25 tl aldım.

şimdi bunada mesaj gönderdim 11 alışveriş yaparsam 50 tl mi? yoksa limitimiz 25 tl mi alacağım?
    teşekkürler

bunu bende merak ediyorum bilen varsa cevap verebilirmi lütfen ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bore

quote:

teşekkürler

Ben 11 alışveriş sonrasında tekrar kayıt mesajı attım onay geldi fakat 8-10 alışveriş daha yaptım 5 tl kazandınız mesajı gelmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

teşekkürler

MART kampanyası ayrı bu ayrı. 5 nisandan sonra msj göndererek bu kampanyaya katılmış olursunuz.. mart ayını katılıp katılmamanız önemli değil

• Nasıl yani şimdi 6 x 50 ye 25 mi ? 11x50 ye 50 tl mi geliyor ?

Birde ben HER YER yazıp 0532 752 3340 a mesaj attım. "Kampanya katılım içinbaşvurunuz alınmıştır." dedi. Başka mesaj gelmesini beklemek lazımmı ?

Kartım: Flexi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bore -- 18 Nisan 2013; 22:08:14 >
  • quote:

Nasıl yani şimdi 6 x 50 ye 25 mi ? 11x50 ye 50 tl mi geliyor ?

Birde ben HER YER yazıp 0532 752 3340 a mesaj attım. "Kampanya katılım içinbaşvurunuz alınmıştır." dedi. Başka mesaj gelmesini beklemek lazımmı ?

Flexi, Bonus Flexi ve Bonus Genç sahiplerinin kampanyadan yararlanabilmeleri için harcamadan önce “EVET HERYER” yazıp kartlarının son 6 hanelerini 3340’a göndermeleri gerekmektedir.

11x50 ye 50 TL geliyor. İlk mesajı okuyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancantürk

quote:

Nasıl yani şimdi 6 x 50 ye 25 mi ? 11x50 ye 50 tl mi geliyor ?

Flexi, Bonus Flexi ve Bonus Genç sahiplerinin kampanyadan yararlanabilmeleri için harcamadan önce “EVET HERYER” yazıp kartlarının son 6 hanelerini 3340’a göndermeleri gerekmektedir.

11x50 ye 50 TL geliyor. İlk mesajı okuyun.

Çok teşekkürler baştakileri okudum ama kafam karışmıştı kaydınız alındı dedi oldu şimdi

• Paracard la alışveriş yapsak acaba bonus yatarmı??

• Arkadaşlar 5'er TL bonuslar size hemen geliyor mu?

Bana mesajları geliyor fakat bonuslar yatmıyor bir türlü...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanya detaylarında belirtmişlerdi onu.Gelecek ay yatacak bonuslar.

quote:

Kazanılan bonus, 04 – 24 Mayıs 2013 tarihleri arasında kullanılabilir.
  • Güzel bir haberim var. 25 Nisanda Bp Bonus kampanyası başlayacakmış 50 tl harcamalarınızı bitirmeyin 5 adet 50 tl nizi 25 Nisana saklayın
  • dün hepsiburadadan 53 liralık alışveriş yaptım 5 lira bonus kazandınız diye mesaj geldi biraz önce ttnet online işlemlerden 56 liralık fatura yatırdım mesaj gelmedi ? fatura ödemeleri sayılmıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diricans_RM

Güzel bir haberim var. 25 Nisanda Bp Bonus kampanyası başlayacakmış 50 tl harcamalarınızı bitirmeyin 5 adet 50 tl nizi 25 Nisana saklayın

Teşekkürler...

• Benimde bi kiyagim olsun kipada 60 tl harcamaya totalden 10 tl indirim ceki veriyor kipa 5 tl bonus geliyo 15 tl indirim oluyor

• bugün ayrı iki yerde 50tl harcama yaptim ikisine de beş lira kazandınız diye mesaj geldi. . aynı gin içerisinde farklı iş yeri olmak kaydı ile birden fazla beş lira gibi kazanma imkanı var anladığım kadarı ile. .

• 2 denizbonus 2 tebbonus 1 garanti bonusumla 11'er adet HERYER kampanyası için harcama yaptım.denizbonuslarda 11 harcamanın 5'er tanesini akaryakıt alışverişi olarak tamamladım.Ayrıca denizbonuslar için 200 tl ye 20 tl market alışverişi indirimi içinde msj atmıştım bakalım hepsi yüklenecek mi:)

Ayrıca ING bonus kartta var ama hiç birinden yararlanamadım ING böyle kampanyalara katılmamaya devam ederse iptal ettircem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özgür54 -- 20 Nisan 2013; 0:27:21 >
  • ben aldım 50TL bonusumu, yani 4 mayısta yüklenecek. umarım unutmam kullanmayı bu sefer. World card tan 80 tl gitt geçen gün, sinir oldum.
  • Arkadaşlar az önce flexı kartımın dönem içi hareketlere bakayım dedim ağzım ayrık kaldı 0532752 ile bedava katılım 1000 sms hakkımda düşüyor diye öyle katılmıştım şok oldum onları bana borç olarak yansıtmışlar bankayı arasam mı ne demek bu diye?

Garanti Bonus Heryer  Nisan Kampanyasi 05-30 Nisan 50 TL Bonus--- SMS Katilimi 5 Nisanda!!!!!!!!!

bakın görün insan şok olur ya.

HERYER için 3 kez sms atmışım sanırım 3 kez borç yansıtılmış

https://store.donanimhaber.com/27/dd/97/27dd97f64c174d0040374ddaa27458a5.jpg

bakın yardım edin lütfen :(

• Flexi, Bonus Flexi ve Bonus Genç için kampanya katılım ücreti 4,99 TL'dir.

flexide kampanya katılımı ücretlidir...

her kampanyanın altında açıklamalarda yazar zaten flexi için katılım ücreti şudur diye.. flexi kartın özelliklerini bir okuyun derim...

edit. imla

@ILKERATLIILKER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perus -- 20 Nisan 2013; 21:29:00 >
  • 6 tane yaptık bakalım kaldı 4 tane onuda yapabilirsek 50 tl bonusu kapcaz...I love you bonus.....
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.