Şimdi Ara

Garanti Bonus Heryer Nisan Kampanyasi 05-30 Nisan 50 TL Bonus--- SMS Katilimi 5 Nisanda!!!!!!!!! (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
423
Cevap
10
Favori
25.883
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Okan_mersin

quote:

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

quote:

quote:

Bu bonuslar tam bir problem marketin birinde görünmüyor, diğerinde fazla görünüyor, ötekinde eksik görünüyor. 29 TL'lik bonus çektirdim güya fişte 29,18 bonus var görünüyordu, meğer 28,68 bonus varmış.

Çıldırttı Garanti beni iyice, kapatacağım bu gidişle.

bazen firmalara özel ayrı puan da yer alıyor, farklı yerlerden puan sorgulatırsanız farklı alırsınız. 28 harcayın gitsin işte. puan harcamasıyla ilgili şikayet edip kapattırmayı düsünüyorsunuz

Bonus -0,40 TL.

Mücadele etmek sıkıyor beni. Bahsettiğim bonuslar firmaya özel değildi.

ben de bıktım bu küsürattan, kapattıracagım ,cok kötü bu bonus işi

Bonus'u -'ye düşüren kaç kişi var acaba?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu bonuslar tam bir problem marketin birinde görünmüyor, diğerinde fazla görünüyor, ötekinde eksik görünüyor. 29 TL'lik bonus çektirdim güya fişte 29,18 bonus var görünüyordu, meğer 28,68 bonus varmış.

Çıldırttı Garanti beni iyice, kapatacağım bu gidişle.

bazen firmalara özel ayrı puan da yer alıyor, farklı yerlerden puan sorgulatırsanız farklı alırsınız. 28 harcayın gitsin işte. puan harcamasıyla ilgili şikayet edip kapattırmayı düsünüyorsunuz

Bonus -0,40 TL.

Mücadele etmek sıkıyor beni. Bahsettiğim bonuslar firmaya özel değildi.

ben de bıktım bu küsürattan, kapattıracagım ,cok kötü bu bonus işi

Bonus'u -'ye düşüren kaç kişi var acaba?

ahahah o da iyiymiş.. sadece talimatlarda falan bonus kazanıp sonra süresinden önce kapattirinca eksiye düşüyordu. bir keresinde benim de 1 tl bonusum varken eksi 24 e düşmüştü,niye düştügünü hatirlamiyorum suan. ama siz harcayarak düşürebildiyseniz tebrik etmek lazim.

• quote:

ahahah o da iyiymiş.. sadece talimatlarda falan bonus kazanıp sonra süresinden önce kapattirinca eksiye düşüyordu. bir keresinde benim de 1 tl bonusum varken eksi 24 e düşmüştü,niye düştügünü hatirlamiyorum suan. ama siz harcayarak düşürebildiyseniz tebrik etmek lazim.

Harcadım.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.