Şimdi Ara

Garanti Bonus Yılın son yemeğine 100/30 İndirim +10₺ bonus (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
11
Favori
12.660
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam kampanyaya katildiysaniz yatmış olmalıydı bana bugün 75/10 ve 75/5 te yattı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARACABEYY

Hocam kampanyaya katildiysaniz yatmış olmalıydı bana bugün 75/10 ve 75/5 te yattı.

Hocam yok yatmadı önce sayaç işlemişti şimdi baktım sayaçta işlem gözükmüyor yatan birşey de yok

Ben bu iki yemek kampanyası dahilinde 75,98 TL ve 100 TL harcama yaptım her iki işlemimde yatmadı. ayın 31 inde aradım 75,98 olan için 75/5 sayılmamış diye yok işte ödeme yöntemi sebebiyle sayılmamış vs. diyorum 75/10 sayılmış evet öyle böyle yok olmadı tamam dedim ya tamam. sonra bugün baktım 100/5 sayılanda silinmiş yatmadı da puan. Toplam 10 Bonus yatırmadılar bana yani.

• daquied kullanıcısına yanıt
    Hocam ilginç olmuş dediğim gibi benim indirim ve bonuslarim sorunsuz yattı.

• quote:

Orijinalden alıntı: KARACABEYY

Hocam ilginç olmuş dediğim gibi benim indirim ve bonuslarim sorunsuz yattı.

Bonus güzel bonus vs veriyor sorun olmuyor da böyle çok karşılaşıyorum kimseye de birşey yaptıramıyoruz. 150 kere de söylesen ödeme yöntemi sebebiyle diyor. bir ara yılbaşlarından sonra 4 ay boyunca 2 haftada bir aradım, geri aramıyor kendileri. Hiç bir sonuç alamayınca bıraktım :D

İşlemi NFC ile mi yaptınız ? Ben ödemeyi temassız yapmıştım, işlem sonrası bildirim gelmişti ve sayaç işlemişti ancak bugün baktığımda sayaç sıfırlanmış ve gelen bir indirim yok, temassıza gelmesi gereken yüzde 5 bonus da gelmemiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: ProfessionalDoctor

İşlemi NFC ile mi yaptınız ? Ben ödemeyi temassız yapmıştım, işlem sonrası bildirim gelmişti ve sayaç işlemişti ancak bugün baktığımda sayaç sıfırlanmış ve gelen bir indirim yok, temassıza gelmesi gereken yüzde 5 bonus da gelmemiş.

Hayır hocam online ödeme, zaten kampanya online işlemlere idi, şuan görüntüleyemiyorum NFC var mıydı bilmiyorum. Ama iki işlemimi de sayaçtan çıkardı.

Edit: ulaştım kampanyaya online geçerli hocam gerçi benim iki işlemi de sayıp sayaçtan çıkardılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 4 Ocak 2021; 0:39:12 >
    Ben iletişim formu doldurdum, sizde form doldurun, temsilciye dert anlatmakla uğraşmayın

• Bu yüklenen bonusların bir son kullanım tarihi varmı, hicbirsey yazmiyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanya yine başlamış ama bu kez cüzdan olmuyor :)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.