Onu bilmiyorum ama 30 tl indirim olayı var acaba 30 tl indirim düşüp mü 125 yışbaşını sayar yoksa indirimsiz direk 125i sayar bilmiyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Onu bilmiyorum ama 30 tl indirim olayı var acaba 30 tl indirim düşüp mü 125 yışbaşını sayar yoksa indirimsiz direk 125i sayar bilmiyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
yemeksepetine yükledim teşekkürler |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Starbucks cüzdan olumlu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tesekkurler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 31 Aralık 2020; 21:46:27 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
100/30 geçen sene bitti 😁 yeniyılda yapılan kampanya her 75 üzerine 10 lira toplamda 30 lira < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Üstte 2 ocak yaziyor ama altta 3 ocakta yansıyacaktır yaziyor. Muhtemelen yarin yansır karta. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bana 75/5 olan gelmedi. Sadece 30 indrim ve 10 bonus geldi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Size 75/5 geldi mi? Ben de dominos cüzdan yaptım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Evet paracardla odedim ben de.. ama 75/5 bildirim geldi hemen ama bonusu yatmadı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |