< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serin_su842 -- 31 Aralık 2020; 18:52:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Garanti Bonus Yılın son yemeğine 100/30 İndirim +10₺ bonus (7. sayfa)
-
-
Fiziksel olarak işlem yaptık kredi kartı ile Anında geldi 😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
üstat 100/30 bonusun linkini atarmısın , arkadaşlar ayrıca 75/10 bonus herkeste yok sanırım kredi kartı olanlara özel midir?
attığınız linklerden giremedik :((
-
hocam herkeste aynı değil sana zahmet link paylaşır mısınız ☺️ 100/30 bonus vereni
-
Yemek sepeti cüzdan geçen yerler sınırlı olduğu için, fiziksel alışverişi yapmadığım için bu saatte en uygun dominos cüzdandı.
Paracard ile dominos cüzdan 100 TL yüklendi
*110 TL dominos cüzdan bakiyesi oldu
*30 TL indirim oldu
*75/10 10 TL puan oldu
*75/5 5 TL puan oldu
Teşekkürler.
-
Hocam ben de şu anda köfteci yusufa gidicem mobil ödeme yapmayı düşünüyordum ama kafama takılan şey şu mobil ödeme yapınca farklı postqn geçme durumu olur mu? Gerçi kampanya şartlarında pos şartı var mı onu da bilmiyorum?.
Mobil ödeme yapıp sorun yaşayan var mı acaba qr ile ödeme daha mı garanti?
100/30 için pos şartı yok
-
quote:
Orijinalden alıntı: Prometheus-xüstat 100/30 bonusun linkini atarmısın , arkadaşlar ayrıca 75/10 bonus herkeste yok sanırım kredi kartı olanlara özel midir?
attığınız linklerden giremedik :((
Yemeğinizi evinize söyleyin, 30 TL bonus kazanın !!
https://www.garantibbva.com.tr/bonusflas?source=paylas&type=20&ParameterId=I000042040
Yılın son yemeğine 30 TL indirim!
https://www.garantibbva.com.tr/bonusflas?source=paylas&type=20&ParameterId=I000042511
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam buna belli tutara kadar 10 lira bonus veriyo tmm ben de farklı kampanya diye heyecan yaptım
quote:
Orijinalden alıntı: ruzgarlibahce06Hocam buna belli tutara kadar 10 lira bonus veriyo tmm ben de farklı kampanya diye heyecan yaptım
Dikkatsizlik ettim öyleymiş kusura bakmayın 🤔
yılbaşı kmp sayıyor mu 125 çeksek hıı
-
köfteci yusufla işlem tamam. kıyma aldım kapıda kartla ödedim
-
Katıldık ayda yılda dışarıda (restoran) yemek yiyebildik. Teşekkürler garanti BBVA. -
Evet köfteci yusuf da geçmesi çok güzel oldu.
Herkese teşekkürler , Mutlu yıllar dilerim
Kofteci yusufla kampanyadan yararlandim.
Haber veren arkadasa tesekkurler.
Köfteci yusuf onlideden verdim sipariş S/AYPARA şeklinde çıktı ama bonus mesajı gelmedi
Bonus gibisi yok. Devamli kampanya ve bonus.
Bugun 105 tl.lik yemek siparişim oldu. 75 e 10 a daha once kayit olmustum. Yilin son yemeginede haberim yoktu ama alisverissten sonra kayit oldum. Aninda 30 tl. uayrisi verdi. 10+30=40 tl. Super otesi.
Post isyeri sarti yok. Odemeden sonrada kayit olabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X