Şimdi Ara

garanti bonus yıllık üyelik ücreti iadesi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
465
Cevap
18
Favori
153.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tüm bunlarla uğraşmak istemiyorum derseniz 2013 yılından itibaren tüm bankalar yıllık aidat ücreti olmayan kredi kartı bulundurmak zorunda. Garanti Bankasında Bonus Flexi kart var. Yıllık aidatı yok. Tabi buna göre daha az bonus veriyor ve daha az taksit vb kampanyaya dahil oluyor.

Aidatlı Bonus, Bonus Gold, Platinium vb kartlar kullanıyorsanız;
    Kartınızda düzenli harcamanız varsa, ödemeleriniz düzenliyse yani bankanın kaçırmak istemediği müşteri grubunda iseniz 1 yıl kapatmamak şartı ile iadesini yapıyorlar. Ertesi sene aynı ay tekrar ekstreye yansıtıyorlar, önceki taahhütünüzdeki süre dolunca tekrar arayıp aynı şekilde iadesini istiyorsunuz. Eğer süre dolmadan iadesini isterseniz (bu sene aradığımda süre dolmamıştı) vermiyorlar. Şu kadar puan verelim diyorlar. Hatta kartı kapatmakla tehdit ederseniz geçen sene iade edilen kart ücreti de yansıtılır diyorlar haklı olarak. O 1 yıl dolacak öyle arayacaksınız ve iadesini alacaksınız. Sürenin dolmasını 3 gün bekleyip tekrar aradım ve tamamının iadesini aldım.

6 yıldır bu şekilde her sene tam iadesini alıyorum.

• CaNeRR kullanıcısına yanıt
    Sonuç tam olarak ne oldu :)

Banada bugün itibariyle 30 TL bonus sunmakta garanti
  • Maerdir kullanıcısına yanıt
    Benim daha bu ay kesilecek daha kesilmedi yanl 104 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostlar merhaba

ağustos ayı ektresine benim de 119 tl yansımıştı,ertesi gün aradığımda 30 tl bonus teklfi ettiler,kabul etmedim,kartı kapatmak istiyorum dedim ,1 yıllık kullanma sözü vermiştim bir önceki yıldan ondan dolayı işlem yaptıramadım ,15 gün sonra yani tekrar aradım ,iadesini talep ediyorum yardımcı olurmusunuz dedim ,tabiki dediler 119 tl yi direkt hesabımdan düştüler ,bonus bile teklif etmediler direkt düştüler inanamadım , herhalde ilk gelen alır mantığımı var yoksa günlük bir iade bütçelerimi var ne varsa teklifler günden güne değişiyor ,bu sefer de vermeselerdi ciddi ciddi kapatacaktım kartı,aylık extrem 3bin in altına düşmez ,1 kuruş dahi olsa extremi zamanında öderim ,bence hergün arayın hamdi beyden yeni teklifler alın

• Kart aidat kesilmiş 3 gün önce aradım 9 ay kalma sözünüze 65 tl bonus verelim dediler bende hayır kartı kapatın dedim tamam o halde kapatalım dediler kapattılar 1 hafta içinde kapanacak acaba geri arayıp bonusu kabul mü etsem ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CaNeRR kullanıcısına yanıt
    Onlar seni arayıp geri iade edecek merak etme

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

Kart aidat kesilmiş 3 gün önce aradım 9 ay kalma sözünüze 65 tl bonus verelim dediler bende hayır kartı kapatın dedim tamam o halde kapatalım dediler kapattılar 1 hafta içinde kapanacak acaba geri arayıp bonusu kabul mü etsem ?
    Bana da aynı şeyi teklif ettiler ama geçen yıldan kapatmama sözüne iade kabul etmiştim 28'inde dolacakmış o yüzden aynı işlemi 3 gün sonra yapacağım. Gold Trink kullanıyorum hiçbir faydası yok ne bir puan veriyor ne birşey iptal ettiricem, kaybım olmaz. Maaş hesabım vakıfbankta ordan alırım aidatsız yerlerse. yaklaşık 8 yıldır garanti kartı kullanıyorum bir kere asgari ödemiştliğim yok hep tam öderim. İptal etmezlerse kaybederler beni.

Edit: Bugün aradım başka bir operatör hiç ikiletmeden 9 ay kalma sözüne aidatı iade etti anında. Etmeseydi ödemek pahasına kapattıracaktım kartı, alternatif çok çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaYWaLkeR -- 28 Eylül 2018; 19:35:22 >

• Merhaba, ben de bugün aradım, 9 ay süresince kartı kullanıma kapatmamam şartıyla kart aidatını iade ettiler.

*Garanti, bonus kart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khoradasein -- 26 Eylül 2018; 15:5:2 >
  • Geçen sene 90 tl kestiler, aradım, 1 sene kapatmayın 60tl bonus verelim dediler hadi kabul ettim.
    Geçen ay 102.5 tl kesmişler, aradım, 6 ay kapatmayın 30tl verelim dediler. Bunu da kabul ettim ama o 6 ay biter bitmez 14yıllık bonus kredi kartı üyeliğimi bitireceğim.

Ceptetep & Enpara arasında kararsızım şu sıralar
  • bana ade edilmedi komik bir rakam 65 tl teklif ettiler kapatın dedim,bir ay sonra aradılar ve bu defa 85 tl teklif ettiler,kabul etmeyince tamamen iptal ettiler.
    Şimdi bu 139 tl yi onlardan nasıl alabilirim?
  • -ottoman- kullanıcısına yanıt
    Aynı teklifi bana da yaptılar 65 TL , kapatın dedim ayın 5 'in de doluyormuş 1 Yıl o zaman 5'in de tekrar ararım dedim . yarın yine arayacağım farklı operatör denk gelir belki :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Ramo

Aynı teklifi bana da yaptılar 65 TL , kapatın dedim ayın 5 'in de doluyormuş 1 Yıl o zaman 5'in de tekrar ararım dedim . yarın yine arayacağım farklı operatör denk gelir belki :)
    Sonuç Olumlu :)

Garanti bankası ile bugün ki görüşmemde sual sorgu sormadan 9 ay kalmaya iade ettiler. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Ramo

Sonuç Olumlu :)

Garanti bankası ile bugün ki görüşmemde sual sorgu sormadan 9 ay kalmaya iade ettiler. :)

Alıntıları Göster
    Sizin adınıza sevindim,benim kart iptal oldu gitti.Şimdi bu paranın en azından bi kısmını bunlardan nasıl alabilirimin derdine düştüm.

• bende senin durumuna düştüm. kartı kapattım iade alamadım kullanmadığım halde. bankanın sitesinden şikayet yaz paramın iadesi diye. olumsuz cevap vericekler. senin yazın, bankanın cevabı, kart ekstrenle edevletten bankalar birliği hakem heyetine başvuruyosun. bi ay oldu ben bsşvuralı neticeyi bekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfunak

bende senin durumuna düştüm. kartı kapattım iade alamadım kullanmadığım halde. bankanın sitesinden şikayet yaz paramın iadesi diye. olumsuz cevap vericekler. senin yazın, bankanın cevabı, kart ekstrenle edevletten bankalar birliği hakem heyetine başvuruyosun. bi ay oldu ben bsşvuralı neticeyi bekliyorum.
    Teşekkür ederim ,en kısa sürede başvuru yapmaya çalışayım.
  • -ottoman- kullanıcısına yanıt
    sen genede kartını kırıp atma, bankaya şikayet yazdıktan sonra aradılardı, önümüzdeki sene bedava kullanın dediler kabul etmedim. belki ararlar senide

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfunak

sen genede kartını kırıp atma, bankaya şikayet yazdıktan sonra aradılardı, önümüzdeki sene bedava kullanın dediler kabul etmedim. belki ararlar senide
    Kart artık hiç bir bankanın sisteminde görünmüyor,attığım şikayet mesajına da cevap vermişler kısacası avcunuzu yalarsınız diye.

Geçen gün haberlerde bu şekilde kart aidatını alan birine banka haciz işlemi başlattıgına dair bir haber vardı
  • Neyse bu sene de aidatı geri iade ettiler tabi 9 ay boyunca iptal etmemek şartı ile eskiden 12 aydı düşürmüşler.
  • Platinium için 65 TL iade aldım.
    Kapatın dedim tamamını vermeyecekseniz. Tamam denildi.
    Kapama işlemleri başladı.
    Aradılar. İptal etmeyin zaten kullanıyosunuz baya falan dediler. İade vermediler kapatın dedim tekrar.
    Kapanacaktı.
    Ödedim madem 11 ay daha kullanayım dedim, iptali iptal ettim.
    Kendileri 65 tl iade ettiler.
  • Adamına göre muamele yapıyorlar resmen ya, ne biçim bankaymış arkadaş bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonart16 -- 18 Ekim 2018; 16:35:34 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.