Şimdi Ara

GARANTİ DIŞINA ÇIKMADAN TEK BİR UYGULAMAY ROOT YETKİSİ VERME GELLLL...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
19
Cevap
2
Favori
13.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler basliktada gordugunuz gibi asrin programi bu program telefina rooamadan (teli garantu disina cikarmadan) sadice istedigini bir root isteyen programa root atiyosunuz bu linkten dosyayi i dirinhttp://www.datafilehost.com/d/4dfba5f3 ve bu videoyu izleyinhttp://www.youtube.com/watch?v=Qwe0x4wvSt0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugraege8033 -- 5 Ekim 2014; 11:40:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• deneyen varmı
  • fuatpasa kullanıcısına yanıt
    Ben denedim kardes gonul rahatligiyla uygayabilirsin bnim tel zaten rootlu deil bunun sayesinde ekran videosunu çektim zaten :)

• Uygulamanin adi ne? Netten bir arastiralim bakalim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • com.mgyun.shua.su7.apk buyur kardes

• fuatpasa kullanıcısına yanıt
    Ben de denedim ancak bende başarılı olmadı (lenovo a7-50, 3500-h, android kitkat)
  • dweep D kullanıcısına yanıt
    Kardeş hangi kisimda sorun oldu yardimci oliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugraege8033 -- 5 Ekim 2014; 15:32:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bütün root gerektiren uygulamalarda çalışıyor mu ?

Ayrıca çektiğiniz video boş olmuş pek bişeye benzememiş tekrardan adam gibi yaparsanız konuyuda düzgün oluşturursanız tutar yani işe yarıyor galiba araştırdım benim tell zaten rootlu :)

• bugraege8033 kullanıcısına yanıt
    Bahsedilen apk'yı yükleyerek çalıştırdım. Root gerektiren "Auto Hide Soft Keys" programını çalıştırmak istediğimde root yetkisi bulunamadı gibi bir hata mesajı verdi. Root programındaki mavi düğmeye, ardından çıkan ekranda videoda bahsedilen üzerinde root yazan yeşil düğmeye bastım ancak ekteki resimdeki hatayı aldım.

• burak01_ kullanıcısına yanıt
    Kardes videoyu aceleye cektim en yakin zamanda yenisini cekip koyacam

• dweep D kullanıcısına yanıt
    Kardes sen apk yi kura ac ama hicbir seye girme ac ve cik sonra root isteyen herhangi bir programa gir sana bi soru soracak çince ona yesil butana bascan o buton deil kardes uygulamaya girince cikan yesil buton ve artik o uygulama rootlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugraege8033 -- 5 Ekim 2014; 18:26:51 >
  • indirme başarısız diyor
  • Bu uygulama cihazı tamamen rootluyor,bir uygulamaya root izni vermiyor.Yanlış biliyorsunuz.Ki böyle bir şey olması da çok saçma.Root isteyen uygulamalar sisteme yüklenmiş olan Superuser uygulamalarına bağlanarak root izni alırlar.Sistem dosyalarında Superuser uygulaması bulunmadan,root isteyen bir uygulama kullanamazsınız.Ayrıca rootdan niye bu kadar korkuyorsunuz ki?Geri unroot yapabiliyorsunuz.

• bugraege8033 kullanıcısına yanıt
    Önce bu şekilde yapmıştım (yani videodaki gibi) ama olmayınca anlattığım gibi denedim. Benim telefonumla uyumlu olmayabilir, belki diğer arkadaşların işine yarar.
  • programı açarken ''paketin ayrıştırılmasında bir sorun oluştu'' hatası alıyorum
  • Windows için olan antivirüs programım ilk defa bir apk dosyasına virüslü dedi. Bu mcAfee hçbir açıklama yapmaz ve çoğu oyun crack'ına kafadan "Artemis Truva Atı" der.
    Yani ne yapmalıyım güvenmeli miyim yoksa kurmalı mıyım?
  • Kardes viruslumu dedi yoksa guvenilmez fln mi dedi sana kalmis kardes yapip yapmamak

• quote:

Orijinalden alıntı: bugraege8033

Kardes viruslumu dedi yoksa guvenilmez fln mi dedi sana kalmis kardes yapip yapmamak

kare içine aldığım yerde en altta algılanan tehditler yazıyor..
    altında da
    Artemis!4777.. (Truva Atı)

yazıyor..

Eğer bu bir virüsse forumdan kaldırılmalı..
  • Kardes truva bilmem eger zarar verebilirse hemen kaldirayim baska bi virus programiylada denedinmi kardes

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.